Suzuki refuza sa participe la Salonul de la Detroit

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 27.06.2008
Constructorul japonez Suzuki a anuntat ca nu va mai participa la Salonul Auto de la Detroit de anul viitor.

Dupa ce Porsche a anuntat ca nu va mai participa in cadrul Salonului Auto de la Detroit, un alt mare constructor mondial boicoteaza cel mai mare eveniment auto de pe taramul american.

Este vorba de Suzuki care a anuntat ca nu va mai partiipa la editia de anul viitor a Salonului Auto de la Detroit din cauza unei neintelegeri cu organizatorii. Spre deosebire de Porsche, care s-a retras din cauza lipsei de interes pe care o manifesta publicul, Suzuki a invocat decizia organizatorilor NAIAS de a nu oferi japonezilor suficient spatiu pentru amenajarea standului.

Problema spatiului nu este invocata pentru prima oara, mai multi constructori solicitand NAIAS largirea perimetrului expozitional pana la 120.000 de metri. Nici criticile din presa nu au reusit sa determine autoritatile sa ia masuri.

Suzuki pregateste in urmatoarele 18 luni trei premiere mondiale pe care le va prezenta insa in cadrul altor saloane auto de pe teritoriul Statelor Unite.

via | Leftlane

Taguri: Porsche, Suzuki

Comentarii (2)

  • bogdan
    refuz
    refuz se numeste atunci cand cineva se roaga de tine si tu nu vrei, nu cand ai posibilitatea de a nu te duce si nu te duci
    0 0
  • asmaticu
    si ce?
    Pai oricum la cat succes are pe piata americana...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru