Suzuki SX4 are probleme la debutul in WRC

De Robert Gherghe
Publicat Duminica, 27.01.2008
Toni Gardemeister a intampinat numeroase probleme la masina in Raliul Monte Carlo si a abandonat.

Toni Gardemeister a fost nevoit sa abandoneze in a treia zi a Raliului Monte Carlo, etapa de debut a Suzuki World Rally Team. Gardemeister a incheiat ziua pe pozitia a zecea si, in ciuda problemelor la transmisie pe probele de dimineata si a unei probleme la intercomunicatie, a realizat trei timpi de top 10. In a doua bucla a zilei a mers bine, insa pe ultima proba masina a inceput sa se supraincalzeasca. Cu toate ca finlandezul a reusit sa duca SX4-ul sau la finalul probei cu numarul 14 si inapoi in parcul de service, mecanicii lui nu au putut gasi cauza problemei.  

"Este dezamagitor sa fiu fortat sa abandonez, mai ales fiindca azi am avut o zi foarte buna. Masina s-a comportat foarte bine pe probe si, desi imi pare rau ca nu mai pot ajunge la final, a fost o experienta pozitiva atat pentru mine, cat si pentru echipa. Trebuie sa continuam sa muncim din greu pentru a ne imbunatati viteza si pentru a ne mari increderea, dar sunt increzator ca vom reusi", a declarat pilotul.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru