Suzuki va lansa o editie speciala a lui Swift Sport

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 16.03.2010
Suzuki va lansa o editie limitata a lui Swift Sport cu ocazia unui festival de muzica Rock organizat la circuitul de la Nurburgring. Modelul va fi produs in 700 de exemplare si are un pret de pornire de 17.990 de euro.

Japonezii de la Suzuki vor lansa o versiune Speciala a lui Swift dedicata festivalului de muzica Rock am Ring din acest an. Festivalul are loc in fiecare an la circuitul Nurburgring la inceputul lunii iunie, iar Suzuki este unul dintre sponsorii din acest an. Editia limitata a lui Swift este bazata pe versiunea Sport a lui Swift, care dezvolta 125 CP si poate atinge o viteza maxima de 200 km/h.

Swift Sport Rock am Ring primeste un set de logo-uri la interior si la exterior, alaturi de un nou afisaj al sistemului multimedia Clarion. Acesta are un ecran color de 6.9 inch si beneficiaza de un spatiu de 30 GB pentru stocarea de fisiere audio. Sistemul multimedia al lui Swift primeste si un adaptor pentru iPod alaturi de un sistem audio mai puternic.

Propulsorul aspirat de 1.6 litri al lui Swift Sport accelereaza de la 0 la 100 km/h in 8.9 secunde si are un consum mediu de 7.0 litri la 100 kilometri. Emisiile de CO2 ating pragul de 165 grame per kilometru. Productia acestei editii limitate va fi de 700 unitati si va incepe in luna aprilie.

Editia limitata a lui Suzuki Swift Sport va fi disponibila in doar trei culori exterioare, iar pretul de pornire in Germania al acestui model este de 17.990 de euro.

Via | Carscoop

Comentarii (13)

  • Swift-Stift
    da,da sunt convins ca la pretul asta o sa aiba un succes enorm
    5 4
  • vai de lume
    Pt. nu stiu celogo-uri si un casetofon -18.000 de euro???? Nu sunteti voi prostii ci cumparatorii
    8 3
  • SZK
    O fi cam scump....pt. noi romanii, nu si pt. nemti! Suzuki se numara printre cele mai fiabile marci din lume insa la noi e cunoscuta mai putin!
    8 0
  • Alin D.
    prastie
    Ia vedeti cat costa un Clio RS (200CP)...fata de prastia asta cu 125 CP!
    6 7
  • Swift e o masina care merge absolut impecabil, din punctul meu de vedere are una dintre cele mai bune dinamici din clasa sa. Eu am mers si cu sport si cu varianta 1.3 cu cutie semiautomata si pot spune ca trage nesperat de bine si pe curbe nu are concurenta
    7 1
  • pecizare
    Si eu am un Suzuki(Alto model 1988 de-i zice Daewoo Tico) si intradevar e fiabila.Dar totusi....18000 de euro pe foametea asta....
    6 2
  • Zeus_Mucus
    Ce porcarie de masina!
    2 9
  • Crysty
    Suzuki
    Seamana cu Skoda Fabia!
    3 7
  • Este o editie aniversara !
    Aceasta editie speciala este una aniversara ! Nu uitati ca in toamna la Paris se va lansa noua generatie Swift . Imagini spion cu exteriorul si interiorul noii generatii gasiti pe http://www.alvolante.it/gallery/19720
    3 0
  • adrian
    preturi
    @Alin D & All
    Clio Sport porneste in Germania de la 22.500 E, deci cu vreo 4500 E in plus, iar Swift Sport oricum e 17.700 E, tot in Germania. Preturile de la ei nu sunt la fel precum cele din Romania, Clio Sport la noi plecand de la 19.800 E, iar Swift Sport, de la 14.500 E ( ia uite ce chestie, tot vreo 4500 E diferenta!).
    Inainte sa va aruncati cu vorbe urate si cu superficialitate, n-ar strica sa va si INFORMATI.
    PS: Iar masinuta asta ofera mai multe senzatii decat multe alte masini mai puternice.
    8 0
  • @Crysty
    vezi care a aparut primul Swift sau Fabia si apoi trage concluzii cine a copiat.iti spun eu
    swift a aparut cu mult inainte ca Skoda sa lanseza actuala Fabia
    6 1
  • Fabia chiar e o copie dupa Swift dar acum ca Vw si Suzuki sunt parteneri se iarta
    2 1
  • @vlad
    intr adevar putini stiu ce poate un swift varianta sport! prietenii stiu de ce! ;)
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru