A1

Vineri, 14 Octombrie 2022 | Intern

Autostrada A1: un tronson de 9 kilometri va fi gata în 45 de luni

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, alături de CNAIR și firma UMB, au semnat contractul pentru construirea tronsonului lipsă între localitățile Margina și Holdea. Porțiunea de drum măsoară peste 9 kilometri și va fi gata în 45 de luni.
Marti, 24 Mai 2022 | Intern

Imagini din dronă cu secțiunea 1 a autostrăzii A1 Sibiu - Pitești. Ar putea fi deschisă anul acesta

Autostrada A1 Sibiu - Pitești este împărțită în 5 secțiuni. Pe primul tronson, cu o lungime de 13.17 kilometri am putea circula până la finalul acestui an, după cum arată imaginile filmate cu drona.
Miercuri, 09 Februarie 2022 | Industrie

OFICIAL: Audi Q2 și A1 nu vor primi o nouă generație

Potrivit șefului Audi, Markus Duesmann, modelele Q2 și A1 nu vor primi o nouă generație. Constructorul din Ingolstadt vrea să se concentreze pe modele mai mari, care aduc un profit mai consistent.
Miercuri, 10 Februarie 2021 | Industrie

Audi ar putea renunța la modelul A1: “Este posibil să nu lansăm o nouă generație”

Audi A1 ar putea să dispară din oferta producătorului german, care se concentrează pe tranziția către un portofoliu de mașini electrificate. “Este posibil să nu lansăm o nouă generație pentru A1,” a spus șeful Audi.
Miercuri, 17 Octombrie 2018 | Modele noi

Audi dezvoltă o versiune Allroad pentru A1: gardă la sol mărită și protecții suplimentare

Audi pregătește o surpriză pentru fanii lui A1. Nemții vor să lanseze în scurt timp o versiune Allroad pentru modelul de clasă mică. Viitorul A1 Allroad ar urma să ofere o gardă la sol mai mare, protecții suplimentare și, cel mai probabil, un sistem de tracțiune integrală.
Marti, 10 Mai 2016 | Modele noi

Modelul de oraş reinventat: noua generaţie Audi A1 va fi mai spaţioasă, dar ar putea "pierde" unităţile diesel

Audi A1 va primi o generaţie nouă în 2018 care se va evidenţia prin spaţiul mai mare din interior, însă modelul german de oraş ar putea "pierde" motorizările diesel.
Joi, 03 Decembrie 2015 | Intern

Cele 45 de zile au devenit 6 luni: autostrada Orăştie - Sibiu va fi redeschisă abia în iunie 2016

Segmentul Sălişte-Cunţa din cadrul Autostrăzii Orăştie - Sibiu va fi redeschis circulaţiei abia în iunie 2016, deşi autorităţile au promis iniţial că refacerea porţiunii de 200 de metri afectată de probleme va dura doar o lună şi jumătate.
Miercuri, 25 Noiembrie 2015 | Intern

Autorităţile s-au resemnat: "Avem mai puţini kilometri de autostradă, dar măcar sunt siguri şi se poate circula"

Autorităţile par resemnate că anul 2015 se va încheia cu mai puţini kilometri de autostradă decât în 2014. "Acei kilometri sunt siguri şi se poate circula pe ei", spune Dan Costescu, ministrul Transporturilor.
Luni, 09 Noiembrie 2015 | Intern

Statul suflă şi-n iaurt: va monitoriza mai atent toate segmentele de autostrăzi aflate în construcţie

Autorităţile anunţă că au sporit măsurile de monitorizare şi verificare a segmentelor de autostrăzi aflate în construcţie după problemele întâmpinate în cadrul Autostrăzii Orăştie - Sibiu.
Vineri, 06 Noiembrie 2015 | Intern

Autostrada Orăştie - Sibiu, redeschisă abia în iulie 2016? Statul susţine că lucrările pot fi terminate mai devreme

Reabilitarea unei porţiuni de aproximativ 300 de metri din autostrada Orăştie - Sibiu ar putea dura până în iulie 2016, însă statul susţine că lucrările pot fi terminate mai repede.
Luni, 28 Septembrie 2015 | Industrie

Noi cifre în Cazul Dieselgate: 2.1 milioane de maşini Audi sunt afectate la nivel mondial

Purtătorii de cuvânt Audi confirmă că peste două milioane de maşini ale mărcii deja vândute în toată lumea au instalat soft-ul care păcăleşte testele de emisii. Un sfert din acestea au fost cumpărate de clienţi germani.
Vineri, 04 Septembrie 2015 | Intern

Autostrada Orăștie-Sibiu va închisă traficului rutier începând de luni, 7 septembrie

CNADNR va restricționa traficul rutier pe lotul trei al autostrăzii Orăștie-Sibiu începând cu data de 7 septembrie. Circulația va fi interzisă între localitățile Săliște și Cunța pentru remedierea crăpăturilor din asfalt.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 14 Octombrie 2014 | Industrie

Audi A1 sărbătoreşte 500.000 de exemplare produse la Bruxelles

După patru ani de producţie, Audi A1 a ajuns la 500.000 de exemplare asamblate la fabrica pe care marca germană o are în Bruxelles. Momentul a fost celebrat în prezenţa Regelui Philippe al bBelgiei.
Miercuri, 30 Aprilie 2014 | Autoipoteze

Audi nu pregăteşte un model mai mic decât A1, dar ar putea construi un SUV numit Q9

Nemţii de la Audi nu vor oferi în gamă un model mai mic decât A1, dar există posibilitatea dezvoltării unui model mai mare decât Q7. Vorbim despre SUV-ul Q9, care are potenţialul de a deveni viitorul vârf de gamă al nemţilor.
Vineri, 25 Aprilie 2014 | Modele noi

Audi A1 şi A3 vor primi motoare cu trei cilindri în linie

Rupert Stadler, CEO-ul Audi, a confirmat prezenţa unor motorizări cu trei cilindri sub capotele modelelor A1 şi A3, titrează englezii de la Auto Express.
Marti, 18 Martie 2014 | Intern

Autostrada Sibiu-Piteşti a redevenit prioritară pentru Guvern

Tronsonul de autostradă dintre Sibiu şi Piteşti, esenţial atât pentru succesul uzinei Dacia, cât şi pentru creşterea exporturilor româneşti, va fi construcţie prioritară pentru Guvern, arată un document prezentat de Hotnews.
Miercuri, 14 August 2013 | Tehnologie

Audi prezintă un înlocuitor pentru manualul maşinii - o aplicaţie de smartphone

Audi vrea să înlocuiască manualul clasic din hârtie cu o aplicaţie de smartphone care oferă realitate augmentată pentru a ajuta utilizatorul să-şi descopere maşina.
Joi, 30 Mai 2013 | Intern

România are un nou segment de autostradă: Simeria - Orăştie

De astăzi, România are încă 18 kilometri de autostradă. Tronsonul este amplasat între Simeria şi Orăştie, fiind unit de autostrada Deva - Orăştie.
Marti, 28 Mai 2013 | Intern

Sorin Oprescu: "Voi finaliza trei proiecte mari de infrastructură rutieră în Bucureşti până în 2016"

Sorin Oprescu, Primarul Capitalei, a participat astăzi la evenimentul Mediafax care viza subiectul "Oraşele de mâine". Primarul a anunţat proiectele pe care le va finaliza până în 2016, când i se va încheia mandatul.
Marti, 07 Mai 2013 | Intern

DN1 va avea o secţiune de doi kilometri închisă până pe 15 iulie

Reparaţia a trei pasaje supraterane de pe DN1 va restricţiona circulaţia pe o secţiune a DN1 vreme de două luni şi jumătate. Restricţiile au intrat în vigoare astăzi, în apropierea Ploieştiului.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Citroen, Hyundai, Fiat, Skoda, VW
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru