A3

Marti, 12 Martie | Modele noi

Noul Audi A3 facelift: în premieră, disponibil și în versiune crossover. Start de la 35.650 de euro

Audi a prezentat oficial noul A3 facelift. Noul model compact aduce câteva modificări de design, precum și o noutate absolută. Pentru prima dată, Audi A3 este acum disponibil și într-o versiune crossover, numită Allstreet.
Vineri, 17 Martie 2023 | Masini electrice si hibride

OFICIAL: Viitorul Audi A3 va fi un model electric accesibil, plasat sub Q4 e-tron

Constructorul german urmează să lanseze un nou model electric accesibil care să înlocuiască modelul A3. Noua mașină va avea dimensiuni asemănătoare și va fi lansată până în 2027.
Vineri, 03 Decembrie 2021 | Intern

Un tronson din Autostrada Transilvania, construit în 16 luni, va fi dat în folosință mai devreme

Un tronson de aproape 9 kilometri (din care 4.5 km autostradă) din Autostrada Transilvania este aproape gata și așteaptă să fie inaugurat. Porțiunea de drum a fost construită în aproape 16 luni și va fi deschisă circulației mai devreme decât era prognozat
Marti, 16 Noiembrie 2021 | Intern

Topul progreselor înregistrate pe autostrăzile din România în octombrie

La finalul lunii octombrie, firma constructoare de autostrăzi Umbrărescu a înregistrat cel mai mare progres al lucrărilor pe tronsonul 3 al drumului expres Craiova – Pitești. Aceștia sunt urmați de către Strabag și Nurol.
Marti, 29 Septembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Versiune plug-in hybrid pentru noul Audi A3 Sportback: 204 cai putere și până la 67 de kilometri autonomie electrică

Audi introduce în gamă noul A3 Sportback plug-in hybrid. Motorul cu ardere internă și cel electric livrează până la 204 CP și 350 Nm, iar bateria cu capacitate de 13 kWh asigură o autonomie electrică de până la 67 de kilometri.
Luni, 21 Septembrie 2020 | Modele noi

Noua generație Audi A3 Sportback primește o versiune cu gaz natural comprimat: motor de 1.5 litri cu 131 de cai putere

Audi introduce în gamă noul A3 Sportback 30 g-tron. Versiunea va fi echipată cu un motor de 1.5 litri TFSI care funcționează și cu gaz natural comprimat.
Marti, 11 August 2020 | Modele noi

Audi a prezentat noile S3 Sportback și S3 Sedan: motor de 2.0 litri cu 310 CP și 400 Nm

Audi a publicat primele fotografii și informații referitoare la noil S3 Sportback și S3 Sedan. Ambele modele vor fi echipate cu motorul pe benzină de 2.0 litri capabil să ofere 310 CP. Resursele vor fi gestionate de o transmisie automată și de un sistem de tracțiune integrală.
Joi, 02 Iulie 2020 | Intern

Prețuri pentru noua generație Audi A3 Sedan: start de la peste 28.600 de euro

Audi a publicat lista de prețuri a noului A3 Sedan pentru piața din România. Cea mai accesibilă versiune pornește de la 28.611 euro și este echipată cu motorul pe benzină de 1.5 litri cu 150 CP.
Vineri, 24 Aprilie 2020 | Modele noi

Video. Hot Hatch-ul Audi RS3 Sportback, spionat pe circuitul de la Nurburgring: motorul turbo de 2.5 litri cu cinci cilindri va livra cel puțin 400 CP

Viitoarea generație Audi RS3 Sportback a fost surprinsă în timpul unor teste desfășurate pe circuitul german de la Nurburgring. Modelul de performanță ar urma să fie lansat până la finalul anului curent.
Joi, 06 Februarie 2020 | Modele noi

Informații despre viitorul Audi S3 Sportback: motor de 2.0 litri cu 310 CP și sistem de tracțiune integrală quattro

Noua generație Audi A3 va fi prezentată la Geneva, iar modelul de clasă compactă va primi și o versiune de performanță. Viitorul S3 Sportback va fi echipat cu motorul de 2.0 litri benzină cu 310 CP.
Joi, 30 Ianuarie 2020 | Modele noi

Noua generație Audi A3 va fi prezentată în 3 martie: modelul va primi noutăți majore la interior

Noua generație Audi A3 va fi dezvăluită în 3 martie, iar modelul va primi îmbunătățiri majore la interior, potrivit unor informații neoficiale din presă internațională.
Duminica, 10 Februarie 2019 | Modele noi

Informații noi despre viitoarea generație Audi A3: modelul compact debutează la finalul anului cu motorizări micro-hibrid și tehnologie împrumutată de pe noul Q3

Viitorul Audi A3 va fi lansat spre finalul anului curent, iar conform primelor informații, modelul de clasă compactă va avea un design ușor îmbunătățit, un interior plin cu tehnologii moderne și motorizări cu sisteme micro-hibrid.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 26 Octombrie 2016 | Video

Airbus vrea să schimbe macazul: producătorul de avioane lucrează la un taxi zburător care se manevrează singur

Airbus a anunțat că una dintre diviziile sale lucrează la ideea unui taxi autonom capabil să opereze pe calea aerului. Au fost publicate chiar și o serie de schițe și specificații tehnice.
Luni, 28 Septembrie 2015 | Industrie

Noi cifre în Cazul Dieselgate: 2.1 milioane de maşini Audi sunt afectate la nivel mondial

Purtătorii de cuvânt Audi confirmă că peste două milioane de maşini ale mărcii deja vândute în toată lumea au instalat soft-ul care păcăleşte testele de emisii. Un sfert din acestea au fost cumpărate de clienţi germani.
Marti, 22 Septembrie 2015 | Industrie

Şeful Alfa Romeo a prevăzut scandalul Volkswagen încă din 2010: "Emisiile lui Audi A3 sunt miraculoase, magice si extraterestre"

Harald Wester, CEO Alfa Romeo, confrunta încă din 2010 emisiile celei mai ecologice versiuni Audi A3, pe care le numea "miraculoase".
Sambata, 19 Septembrie 2015 | General

Audi sărbătorește 20 de ani de la lansarea modelului compact A3

În luna septembrie a anului 1995, primul exemplar Audi A3 părăsea linia de asamblare din uzina de la Inglostadt. Astăzi, Audi A3 este model compact premium popular cu peste 3.5 milioane de clienți.
Marti, 10 Februarie 2015 | Feature

Ce maşini cumpără europenii? Cele mai vândute mărci şi modele în Europa în anul 2014

Piaţa auto europeană se află în reviriment. Majoritatea constructorilor au încheiat anul 2014 cu creşteri semnificative ale vânzărilor, iar piaţa auto s-a întors pe plus şi în România după şase ani de recesiune.
Luni, 05 Ianuarie 2015 | Intern

Ministrul Transporturilor: "Autostrada Comarnic - Braşov va fi gata peste patru ani"

Autostrada A3 Comarnic-Braşov va fi construită în patru ani, anunţă Ioan Rus, Ministrul Transporturilor. Momentan, nu a fost derulată nici licitaţia privind compania responsabilă de studiul de fezabilitate al sectorului de drum.
Vineri, 30 Mai 2014 | Modele noi

Conceptul Audi A3 clubsport quattro prefigurează viitorul RS3 Sedan

Un manager de produs al mărcii Audi a confirmat dezvoltarea unei versiuni sedan al viitorului RS3. Aceasta va primi câteva tuşe estetice de la conceptul A3 clubsport quattro, prezentat la Worthersee.
Vineri, 18 Aprilie 2014 | Premii auto

Audi A3 este "World Car of the Year 2014"

Audi A3 a a fost numit World Car of the Year 2014. Printre premianţi se numără şi modelele Porsche 911 GT3, BMW i3 şi Mercedes-Benz S-Klasse.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Nissan, Citroen, Mercedes-Benz
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru