A6 Avant

Joi, 21 Decembrie 2023 | Fotospion

FOTOSPION: Imagini cu viitorul Audi A6 Avant electric

Au apărut primele imagini spion cu viitoarea generație Audi A6 Avant. În premieră, modelul de clasă executive va fi exclusiv electric.
Marti, 23 Februarie 2021 | Masini electrice si hibride

Audi introduce o baterie nouă pe versiunile PHEV ale mai multor modele: autonomie mai mare cu până la 20 de kilometri

Audi a anunțat o îmbunătățire pentru versiunile cu încărcare la priză ale modelelor Q5, Q5 Sportback, A6, A6 Avant și A7 Sportback. Acestea primesc o baterie cu capacitate mai mare și, prin urmare, autonomia pur electrică va crește cu până la 20 de kilometri.
Luni, 27 Aprilie 2020 | Modele noi

Audi A6 Avant primește versiune plug-in hybrid: break-ul preia sistemul de 367 CP de la A6 plug-in hybrid și are autonomie electrică de 51 de kilometri

Audi a dezvăluit o versiune plug-in hybrid pentru A6 Avant, care împrumută sistemul de 367 de cai putere disponibil și pe A6 plug-in hybrid. Autonomia electrică este de 51 de kilometri.
Vineri, 08 Februarie 2019 | Tuning

ABT lansează un pachet de performanță pentru Audi A6 Avant: motorul diesel de 3.0 litri oferă acum 330 CP și 670 Nm

Tunerul ABT Sportsline a pregătit un kit de caroserie și un pachet de performanță pentru Audi A6 Avant. Nemții propun un plus de putere în dreptul motorizării de 3.0 litri diesel, dar și performanțe îmbunătățite pentru sprintul de la 0 la 100 km/h.
Miercuri, 11 Aprilie 2018 | Modele noi

Pentru familiști: noua generație Audi A6 Avant oferă mai mult spațiu și preia toate tehnologiile disponibile pe versiunea sedan

Audi a prezentat noua generație A6 Avant. Break-ul constructorului german oferă un interior mai spațios, un portbagaj de 565 de litri și motorizări cu sisteme micro-hibrid. Sistemele de conducere autonomă fac și ele parte din "arsenalul" lui A6 Avant.
Joi, 12 Aprilie 2012 | Tuning

ABT a modificat Audi A6 Avant

Tunerii de la ABT au prezentat pachetul lor de modificări pentru Audi A6 Avant. Kitul de tuning include un pachet estetic şi o serie de modificări la motor, unităţile 3.0 TDI şi 3.0 TFSI primind atenţia inginerilor din Kempten.
Luni, 01 August 2011 | General

Eminem şi Audi au ajuns la un consens în urma procesului de copyright

Reprezentanţii legali ai Audi şi Eminem au ajuns la un consens în urma procesului intentat de artist pentru încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală ale melodiei "Lose Yourself".
Joi, 19 Mai 2011 | Modele noi

Audi A6 Avant, primele imagini şi informaţii oficiale

Audi a prezentat la Berlin noua generaţie a lui A6 Avant. Versiunea break a lui A6 vine în Europa la vară.
Marti, 22 Februarie 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Audi testează noul A6 Avant

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion ale viitorului Audi A6 Avant. Modelul prezintă un design diferit al posteriorului faţă de generaţia precedentă.
Miercuri, 03 Februarie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: Audi testeaza noul A7

Inginerii Audi au fost surprinsi in timp ce testau noul A7, model care va debuta in decursul acestui an si va fi competitorul lui Mercedes CLS si BMW Seria 5 GT.
Marti, 09 Septembrie 2008 | Video

VIDEO: Reclama comuna la Audi A6 si A6 Avant

Audi a incorporat intr-un singur spot publicitar promovarea noilor modele A6 sedan si A6 Avant.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Audi, Mercedes-Benz, hibrid, fotospion, A8, A5, A6, CLS
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru