Abonament

Duminica, 05 Noiembrie 2023 | Tehnologie

Audi va debloca dotări opționale pe bază de abonament

Audi a anunțat că lucrează la un plan de abonamente pentru anumite opțiuni ale mașinilor sale. Vor fi opțiuni avansate, cerute de clienți.
Vineri, 14 Aprilie 2023 | Tehnologie

Ford lansează un sistem de conducere semi-autonomă pe bază de abonament: 18 lire/lună

Ford a lansat oficial un sistem de conducere semi-autonomă pe bază de abonament pentru clienții din Marea Britanie. Noul sistem este disponibil exclusiv pentru modelul electric Mustang Mach-E, iar abonamentul costă 18 lire sterline pe lună.
Marti, 22 Noiembrie 2022 | Masini electrice si hibride

Mercedes-Benz oferă un abonament special pentru modelele sale electrice: mai multă putere în schimbul a 1200 de dolari pe an

Mercedes-Benz va oferi un abonament pentru modelele sale electrice din gamă. Acesta va costa 1200 de dolari și va oferi, vreme de un an, mai multă putere.
Vineri, 04 Ianuarie 2019 | Modele noi

Primul teaser cu Polestar 2: 400 de cai putere, autonomie de 480 km și preț apropiat de Tesla Model 3

Polestar, brandul de performanță de la Volvo, a lansat primul teaser pentru Polestar 2, al doilea model din gamă ce va fi lansat în 2019. Cele mai noi informații arată că Polestar 2 va avea 400 de cai putere, o autonomie de până la 480 de kilometri și un preț apropiat de Tesla Model 3.
Vineri, 13 Octombrie 2017 | Industrie

Ofertă de la nemți: pentru 2.000 de dolari pe lună îți poți face abonament la mașinile Porsche

Porsche a lansat un abonament prin care clienții săi pot să aibă acces la mai multe modele diferite în schimbul a 2.000 de dolari pe lună. Proiectul va începe în luna noiembrie în orașul american Atlanta.

Tag-uri similare

Porsche, SUA, masini, abonament, Atlanta
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru