Academia Titi Aur

Marti, 24 Martie 2020 | Intern

Academia Titi Aur anunță că partea teoretică a cursului de conducere defensivă se va desfășura online

Academia Titi Aur a decis ca partea teoretică a cursului de conducere defensivă să aibă loc online, ca urmare a pandemiei de coronavirus. Partea practică va putea fi achiziționată după ieșirea din starea de urgență.
Vineri, 29 Noiembrie 2019 | Intern

Studiu: 69% dintre șoferii români admit că depășesc viteza legală cu bună știință: aproape jumătate dintre ei parchează mașina în locuri interzise

Aproape 70% dintre șoferii români au recunoscut că depășesc viteza legală cu bună știință, în timp ce jumătate dintre ei spun că parchează mașina în locuri interzise, potrivit unui studiu realizat de Continental și Academia Titi Aur. Toți șoferii consideră că traficul din țară s-a înrăutățit în ultimul an, ei reclamând aglomerația și lipsa de civilizație.
Sambata, 06 Iulie 2019 | Intern

Evenimente speciale în România cu ocazia celor 60 de ani de Mini: teste de îndemânare pe circuit și expoziție în cadrul Concursului de Eleganță Sinaia 2019

Mini împlinește 60 de ani de la debut. Pentru a sărbători într-un mod cât mai plăcut frumoasa vârstă, oficialii producătorului britanic au pregătit câteva evenimente speciale. În România, ne-am întrecut pe un circuit de îndemânare cu versiuni John Cooper Works și am admirat două exemplare istorice pe Domeniul Regal de la Peleș.
Vineri, 05 Aprilie 2019 | General

Prim contact cu noile BMW Seria 3 și Z4: test de îndemânare cu sedanul 330i și tururi de circuit cu roadsterul bavarez

BMW ne-a invitat la un workshop despre noile Seria 3 și Z4. Ne-am bucurat de miros de anvelope încinse, de tururi rapide pe autodromul Academiei Titi Aur și de un seminar despre implicarea Continental în sectorul auto din România.
Luni, 11 Decembrie 2017 | Intern

Premieră națională: Academia Titi Aur a lansat un curs online de conducere defensivă

Academia Titi Aur a lansat un curs online de conduce defensivă. Modulul teoretic costă 349 de lei și trebuie parcurs în 3 luni de la achiziționare. Cursul se încheie cu un examen care conține 20 de întrebări despre conducerea defensivă.
Miercuri, 21 Decembrie 2016 | Siguranta

Un prim pas către tineri mai prudenți la volan: Academia Titi Aur va școlariza 1000 de instructori auto

Academia Titi Aur a anunțat că în anul 2017 va școlariza 1000 de instructori auto din toată țara. Aceștia ar urma să învețe reguli de conducere defensivă.
Miercuri, 12 Octombrie 2016 | Reportaj

FOTOREPORTAJ: O zi cu modelele Mercedes-Benz pe circuit

Am fost la Academia Titi Aur să descoperim cum funcţionează sistemele de siguranţă de pe Clasa E. N-am rezistat tentaţiei şi am pus la încercare modelele de performanţă AMG şi electricul Clasa B.
Sambata, 07 Noiembrie 2015 | Motorsport

ATA Racing Show 2015, cursa de final de an a motorsportului românesc, s-a încheiat. Iată lista câștigătorilor

Cursa de final de sezon 2015 a motorsportului românesc s-a derulat la Academia Titi Aur. Evenimentul a adus aproape 50 de piloți români în fața unui circuit fabulos, unde s-au duelat în mai multe runde pentru o poziție cât mai bună.
Joi, 05 Noiembrie 2015 | General

ATA Racing Show: Se anunţă un spectacol de zile mari pe autodromul Titi Aur: "Maşinile 4x4, favorite la victorie"

Cei mai importanţi piloţi de raliuri anticipează un spectacol fermecător în ATA Racing Show, cursă care marchează finalul de sezon în motorsportul românesc şi care se va desfăşura vineri şi sâmbătă pe Autodromul Titi Aur.
Marti, 03 Noiembrie 2015 | General

ATA Racing Show: Piloții din Campionatul Național de Raliuri se reunesc pe 6 și 7 noiembrie pentru o cursă specială pe autodromul Titi Aur

Pe 6 și 7 noiembrie se desfășoară la Academia Titi Aur o cursă specială la care vor participa piloți din Campionatul Național de Raliuri și Campionatul de Viteză în Coastă. Este cursa care marchează finalul de sezon și promite să aducă spectacol.

Tag-uri similare

Titi Aur, Cursa Campionilor, Academia Titi Aur, ATA Racing show, autodrom
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru