Accident Tesla

Joi, 18 Martie 2021 | Accidente exotice

Accident neobișnuit în SUA: un Tesla Model Y a lovit o mașină de poliție în timp ce rula semi-autonom

O Tesla Model Y a fost implicată într-un accident de circulație în timp ce rula semi-autonom. Cealaltă mașina era o autospecială de poliție.
Luni, 02 Aprilie 2018 | Masini autonome

Încă o problemă pentru mașinile autonome: sistemul Autopilot de pe Tesla Model X era activat în timpul unui accident fatal

Tesla a confirmat că sistemul semiautonom Autopilot era activat în momentul producerii unui accident fatal în 23 martie, când șoferul unui Model X a încetat din viața după ce s-a izbit violent de zidul care separă sensurile de circulație de pe o autostradă din SUA.
Luni, 24 Aprilie 2017 | Accidente exotice

Ușile cu deschidere verticală ale lui Tesla Model X, motiv de proces în China: au rămas blocate după ce mașina a fost implicată într-un accident

Proprietara unui Tesla Model X a decis să ceară despăgubiri de un milion de dolari constructorului american pentru că ușile cu deschidere vericală ale SUV-ului au rămas blocate după un accident.
Luni, 16 Mai 2016 | Siguranta

Un proprietar acuză: "Tesla Model S a produs singură un accident după ce am lăsat-o în parcare"

Un american susţine că maşina sa, un Tesla Model S, a pornit singură din parcare şi a provocat un accident după ce a lăsat-o în parcare. Marca a reacționat și susţine că şoferul nu a folosit în mod corect funcţia de parcare de la distanță Summon.
Marti, 10 Mai 2016 | Accidente exotice

Un Tesla Model S a ajuns un morman de fiare după ce a salvat viețile a cinci adolescenți din Germania

O tânără de numai 18 ani a pierdut controlul unui Tesla Model S P85D împrumutat de la tatăl său. Din fericire, deznodământul nu a fost unul tragic.
Luni, 03 Septembrie 2012 | Accidente exotice

Turul lumii cu Tesla Roadster, compromis de un accident în lanţ

Rafael de Mestre, spaniolul care vroia să facă înconjurul lumii la bordul unui Tesla Roadster, a fost implicat într-un accident în lanţ în Germania, care îl va ţine blocat vreme de trei săptămâni.

Tag-uri similare

Tesla, Tesla Roadster, modele noi Tesla, Citroen C-Zero, accident Tesla, record Tesla, inconjurul lumii, Rafael de Mestre, Roaster
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru