Advertorial

Miercuri, 27 Martie | Advertorial

(P) Centura de Protecție NN: Asigurarea 100% online care oferă 100.000 de lei pentru numai 36 de lei pe an în cazul unui accident în care persoana asigurată își pierde viața

Anul trecut, în Uniunea Europeană, circa 20.600 de persoane și-au pierdut viața din cauza accidentelor rutiere, arată datele preliminare publicate de Comisia Europeană.
Vineri, 16 Decembrie 2022 | Advertorial

(P) Ați auzit de anvelopele Radar? Cine le produce, cum au făcut performanță la Baja 500 și ce mașini echipează

Probabil nu mulți dintre voi au auzit de anvelopele Radar. Tocmai de aceea astăzi am decis să facem puțină lumină. Producătorul de anvelope Radar Tires este deținut de Omni United, considerat a fi "IKEA anvelopelor". Gama Radar Tires include de la anvelope pentru mașini de pasageri și SUV-uri, până la anvelope speciale pentru off-road, foarte apreciate de pasionați.
Marti, 18 Octombrie 2022 | Intern

(P) Texaco te pregăteşte de iarnă cu 111 super premii

Întrucât sezonul rece ne bate la ușă, Texaco Havoline şi Premium Lubricants au o propunere de concurs pentru toți cei aflați în căutarea unui produs de lubrifiere premium.
Joi, 11 Iunie 2020 | Advertorial

Află ce îți lipsește din trusa de reparații. Care sunt cele mai utilizate instrumente?

(P) Tot mai multe magazine online de profil auto au realizat că pot comercializa mai mult decât piese și produse dedicate acestui segment și își extind gama pentru a cuprinde și accesorii necesare uzului curent în materie de reparare curentă și de ce nu, renovarea casei.
Miercuri, 03 Iunie 2020 | Advertorial

Accesoriile auto – tot confortul pentru o călătorie ușoară cu mașina

(P) Accesoriile auto sunt acele lucruri care fac utilizarea mașinii mai comodă, convenabilă și sigură sau o ajută să arate mai bine și să fie mai curată.
Marti, 05 Noiembrie 2019 | Advertorial

(P) Gebrüder Weiss: partener logistic strategic pentru industria auto

În domeniul complex al serviciilor logistice din industria auto, Gebrüder Weiss România a ales de la bun început să se axeze pe investiţii: în spaţii, în sisteme şi echipamente moderne, dar mai ales în instruirea unor profesionişti.
Miercuri, 09 Octombrie 2019 | Advertorial

(P) Gebrüder Weiss: De 25 de ani, un partener de încredere al industriei automobilistice

Gebrüder Weiss aniversează în acest an 25 de ani pe piaţa din România şi oferă o bogată experienţă în lanţul de aprovizionare din industria automobilistică şi sisteme logistice eficiente, bazate pe soluții IT specifice.
Vineri, 08 Martie 2019 | Advertorial

(P) Gebrüder Weiss – soluţii la cheie pentru industria automobilistică

Care este cheia pentru a pune în mișcare o industrie care este, în esență, una a mișcării? Ca într-un angrenaj, unde roțile trebuie să funcționeze perfect ca mecanismul să nu dea greș, soluțiile logistice pentru industria automotive au rolul de a ține sistemul în parametri optimi prin procese de lucru perfecționate și susținute prin experiența în domeniu.
Luni, 29 Octombrie 2018 | Advertorial

(P) Continental este dublu câștigător la testul anvelopelor de iarnă ADAC

WinterContact TS 860 pe primul loc, cu ambele dimensiuni testate. ADAC laudă echilibrul produselor, iar rezultatele se încadrează între „bine” și „deficient”.
Joi, 25 Octombrie 2018 | Advertorial

(P) Auto Zeitung: WinterContact TS 850 P de la Continental este „foarte recomandată”

Anvelopele de iarnă de la Continental primesc cel mai mare calificativ de la Auto Zeitung. Redacția a testat noile modele de anvelope cu dimensiunea 235/60 R18 pentru SUV.
Luni, 22 Octombrie 2018 | Advertorial

(P) Primul loc pentru anvelopele Continental de iarnă și all season testate de ACE, ARBÖ și GTÜ

WinterContact TS 860 este câștigătorul testului la comparația dintre anvelopele de iarnă, AllSeasonContact este cea mai bună anvelopă all season. Numai anvelopele Continental au obținut calificativul „foarte recomandat”.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 02 August 2018 | Advertorial

(P) Soluții specializate pentru industria auto, unul dintre cele mai exigente domenii

Gebruder Weiss România oferă soluţii logistice inteligente pentru clienţii săi şi asigură servicii flexibile de distribuţie prin transport rutier, feroviar, aerian şi maritim.
Joi, 31 Mai 2018 | Advertorial

(P) iCEE.fest 2018, în linie dreaptă: două săptămâni până când giganții internetului și tehnologiei vin la București. Ultimele bilete se scumpesc mâine

Interactive Central and Eastern Europe Festival – pe scurt, iCEE.fest – va prezenta la București cele mai noi tendințe în digital și tehnologie, având pe cele 7 scene speakeri de la companii precum Facebook, Google, The New York Times, Shazam, CNN sau Netflix.
Miercuri, 28 Martie 2018 | Advertorial

(P) Anvelopele pentru SUV-uri de la Continental câștigă testul AutoBild

Anvelopele Continental ContiSportContact 5 SUV oferă "calități excepționale de manevrabilitate pe toate suprafețele", conform unui test realizat de publicația germană Autobild cu 8 modele de pneuri de vară pentru SUV-uri.
Joi, 15 Martie 2018 | Advertorial

(P) Adaptabilitatea, reacţia firească faţă de „revoluţia fiscală”

Retrospectiva anului 2017 scoate în evidenţă rezultate pozitive în toate demersurile făcute de compania Gebrüder Weiss, atât pe piaţa locală cât şi la nivel de grup. 2018 va fi însă un an al provocărilor, în care activitatea şi planurile companiei vor fi influenţate atât de instabilitatea politică, cât şi de modificările legislative.
Joi, 14 Decembrie 2017 | Advertorial

(P) Cum să alegi anvelopele pentru iarnă?

Condițiile meteo specifice iernii în regiunea în care locuiți, segmentul din care face parte mașina pe care o conduceți și dimensiunile roților sunt câteva dintre elementele pe care trebuie să le luați în calcul la alegerea anvelopelor de iarnă.
Marti, 12 Decembrie 2017 | Advertorial

(P) Impactul tendințelor din industria auto asupra lanțurilor logistice

Producția din industria auto continuă să crească la nivel global și are ca motor principal piața din China, în timp ce în Europa de Vest piețele sunt deja saturate și au tendința de stagnare. În cazul furnizorilor de componente și piese de schimb, companiile din Germania, Japonia și SUA conduc detașat în top 10.
Marti, 14 Noiembrie 2017 | Advertorial

(P) Anvelopa de iarnă Continental - câștigătoare a testului efectuat de cluburile automobilistice

WinterContact TS 860 ocupă primul loc la testul desfășurat de ADAC (D), ÖAMTC (Austria) și TCS (Elveția). Cluburile automobilistice testează 32 de modele de anvelope 195/65 R15 și 215/65 R16.

Tag-uri similare

advertorial, publicitate, aer conditionat, Euromaster
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru