Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

Joi, 07 Mai 2020 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Alfa Romeo Giulia și Stelvio Quadrifoglio: italienii propun modificări la interior și o paletă mai bogată de culori pentru caroserie

Alfa Romeo a pregătit o serie de îmbunătățiri pentru versiunile de performanță Giulia și Stelvio Quadrifoglio. Italienii propun mici modificări la exterior, un pachet nou de sisteme de siguranță și câteva opționale noi pentru interior.
Joi, 01 Martie 2018 | GENEVA 2018

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio și Giulia Quadrifoglio primesc ediții limitate: 108 unități pentru performanțele de la Nurburgring

Alfa Romeo va lansa două ediții limitate Nring pentru Giulia Quadrifoglio și Stelvio Quadrifoglio prin care italienii evidențiază performanțele celor două modele pe circuitul de la Nurburgring.
Miercuri, 09 August 2017 | Modele noi

VIDEO: BMW M2, mai rapid pe circuit decât Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

Poate fi un BMW M2 mai rapid decât un Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio pe circuit? Se pare că da, după ce englezii au dovedit asta pe circuitul de la Anglesey.
Luni, 10 Aprilie 2017 | Accidente exotice

Cel mai ieftin Afla Romeo Giulia Quadrifoglio se vinde în Statele Unite: costă 1250 de dolari, dar are o problemă

Cea mai recentă apariția în rubrica „accidente exotice” are în prim plan un Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio de 510 cai putere, distrus în Statele Unite.
Vineri, 09 Septembrie 2016 | Premii auto

Incredibil, dar adevărat: Alfa Romeo Giulia îi suflă noului Porsche Panamera titlul de ”cel mai rapid sedan pe Nurburgring”

Alfa Romeo a anunțat că Giulia Quadrifoglio, cea mai puternică versiune a berlinei, a reușit să parcurgă circuitul de la Nurburgring mai repede decât Porsche Panamera Turbo.
Vineri, 06 Mai 2016 | General

Cea mai puternică maşină de poliţie: Alfa Romeo Giulia are 510 CP, o viteză maximă de 307 km/h şi va ajuta forţele de ordine din Italia

Poliţia italiană a primit două unităţi Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio de 510 CP cu o viteză maximă de 307 km/h care vor patrula pe străzile din Roma şi Milano.

Tag-uri similare

Alfa Romeo, Alfa Romeo Giulia, masina de politie, masini de politie, Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru