Alianta Fiat-Chrysler

Joi, 16 Iulie 2020 | Industrie

Stellantis va fi numele noului constructor rezultat în urma fuziunii dintre Grupul PSA Peugeot-Citroen și Alianța Fiat-Chrysler

Grupul PSA Peugeot-Citroen și Alianța Fiat-Chrysler au anunțat că numele noului constructor rezultat în urma fuziunii va fi Stellantis.
Luni, 11 Mai 2020 | Industrie

Fuziunea Grupului PSA cu Alianța Fiat-Chrysler, mai aproape de realitate: Uniunea Europeană va anunța până în 17 iunie dacă acceptă acordul

Uniunea Europeană va anunța până în 17 iunie dacă va permite Grupului PSA Peugeot-Citroen să fuzioneze cu Alianța Fiat-Chrysler.
Vineri, 27 Martie 2020 | Industrie

Grupul PSA insistă că fuziunea cu Alianța Fiat-Chrysler merge mai departe: "Echipele noastre continuă să lucreze la ultimele detalii"

Grupul PSA Peugeot-Citroen a negat informațiile din presa franceză potrivit cărora fuziunea cu Alianța Fiat-Chrysler este în pericol din cauza pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2.
Joi, 26 Martie 2020 | Industrie

Fuziunea dintre Grupul PSA și Fiat-Chrysler ar putea deveni incertă din cauza pandemiei de coronavirus: "Valoarea constructorilor trebuie reanalizată"

Fuziunea dintre Grupul PSA Peugeot-Citroen și Alianța Fiat-Chrysler ar putea deveni incertă din cauza pandemiei de oronavirus, întrucât toate calculele despre valoarea constructorilor și veniturile estimate trebuie reanalizate.
Miercuri, 18 Decembrie 2019 | Industrie

Grupul PSA (Peugeot-Citroen-Opel) și Alianța Fiat-Chrysler au aprobat oficial fuziunea: nicio uzină nu va fi închisă

Grupul PSA (Peugeot-Citroen-Opel) și Alianța Fiat-Chrysler au anunțat că au aprobat oficial fuziunea, care va fi finalizată în cel mult 15 luni. Noul constructor promite că nu va închide nicio uzină.
Vineri, 08 Noiembrie 2019 | Industrie

Grupul PSA și Alianța Fiat-Chrysler nu vor renunța la nicio marcă în cazul unei fuziuni: "Toate brandurile sunt puternice"

Grupul PSA Peugeot-Citroen și Alianța Fiat-Chrysler nu vor renunța la niciunul dintre cele 13 branduri în cazul unei fuziuni, întrucât toate mărcile sunt puternice și vor ajuta noul constructor să progreseze.
Vineri, 01 Noiembrie 2019 | Industrie

Detalii din culisele fuziunii Fiat-Chrysler - PSA: Grupul PSA plătește 5 miliarde de euro pentru a cumpăra producătorul italo-american

Grupul PSA Peugeot-Citroen va plăti aproape 5 miliarde de euro pentru a cumpăra Alianța Fiat-Chrysler, în ciuda faptului că cei doi mari constructori au promovat acordul ca o fuziune "între două părți egale".
Joi, 31 Octombrie 2019 | Industrie

Mutare masivă pe piața auto: Grupul PSA (Peugeot-Citroen-Opel) fuzionează cu Alianța Fiat-Chrysler

Grupul PSA Peugeot-Citroen și Alianța Fiat-Chrysler vor fuziona și vor avea putere egală de decizie. Noul constructor va fi al patrulea ca mărime din lume după Grupul Volkswagen, Toyota și Alianța Renault-Nissan.
Miercuri, 30 Octombrie 2019 | Industrie

Alianța Fiat-Chrysler negociază din nou o fuziune cu Grupul PSA Peugeot-Citroen: noul constructor ar produce 9 milioane de mașini anual

Alianța Fiat-Chrysler a reluat negocierile pentru o fuziune cu Grupul PSA Peugeot-Citroen. Un acord ar conduce la crearea unui constructor care produce 9 milioane de mașini anual.
Luni, 27 Mai 2019 | Industrie

Update: Renault a primit o ofertă de fuziune de la Alianța Fiat-Chrysler: "Vom analiza această oportunitate"

Renault a confirmat că a primit o ofertă de fuziune din partea Alianței Fiat-Chrysler și susține că va analiza această oportunitate și în funcție de viitorul Alianței cu Nissan și Mitsubishi.
Joi, 28 Martie 2019 | Industrie

Fiat-Chrysler nu stârnește atracția rivalilor: Volkswagen și Nissan susțin că nu sunt interesate de fuziuni cu constructorul italo-american

Volkswagen și Nissan susțin că nu sunt interesate de o posibilă fuziune cu Alianța Fiat-Chrysler, care caută un partener pentru a-și consolida poziția pe piețele din Europa și America de Nord.
Duminica, 30 Octombrie 2016 | General

Americanii taxează aspru indolența italienilor: Alianța Fiat-Chrysler, la coada celui mai important clasament al satisfacției

Mărcile Alianței Fiat-Chrysler au ocupat ultimele poziții într-un clasament al satisfacției, întocmit de Consumer reports în SUA. Calitatea produselor lasă de dorit, deși în trecut au existat demiteri la nivel înalt din această cauză.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 04 Mai 2015 | Modele noi

Sergio Marchionne: "Sunt deschis la o fuziune cu Google sau cu Apple"

Sergio Marchionne, şeful concernului Fiat Chrysler Automobiles, s-a declarat interesat de o colaborare cu o companie non-auto şi a dat exemplu de potenţiali partneri companiile Apple şi Google.
Vineri, 24 Ianuarie 2014 | Feature

Oameni cu vocaţie: Sergio Marchionne, magicianul care a construit mariajul Fiat-Chrysler

S-a născut în Italia, dar a ajuns să studieze în Canada. Sergio Marchionne este artizanul primului pod peste Atlantic, un pod care leagă Fiat de Chrysler, Europa de Statele Unite, relaxarea de profesionalism.
Miercuri, 24 Iulie 2013 | Economic

Sergio Marchionne vrea să mute sediul Alianței Fiat-Chrysler în Olanda

Sergio Marchionne vrea o fuziune între Fiat și Chrysler. Noua entitate va fi listată pe bursa de la New York și va avea sediul central în Olanda.
Luni, 07 Martie 2011 | Modele noi

Jeep va lansa un SUV mic în 2013

Jeep va lansa un SUV de segment B în 2013. Modelul va prelua limbajul de design al lui Wrangler şi îl va aplica pe o platformă de segment B de la Fiat.
Luni, 07 Februarie 2011 | Industrie

Marchionne îl ironizează pe Ferdinand Piech, preşedintele VW Group

După ce a declarat că vede posibilă o fuziune între cele două grupuri, Fiat şi Chrysler, Marchionne l-a ironizat pe Ferdinand Piech, preşedintele grupului Volkswagen.
Luni, 10 Ianuarie 2011 | Industrie

Fiat îşi majorează pachetul de acţiuni deţinut în cadrul Chrysler

Fiat măreşte pachetul său de acţiuni deţinut în cadrul Chrysler cu 5 procente, până la un total de 25%. Viitorul apropiat va aduce pentru italieni o nouă creştere a procentului, până la 35%.
Marti, 28 Decembrie 2010 | Modele noi

Fiat Freemont, monovolumul cu rădăcini americane, vine la Geneva

Fiat va lansa anul acesta la Geneva modelul Freemont, varianta europeană a americanului Dodge Journey. Monovolumul îi va lua locul lui Ulysse.
Luni, 26 Iulie 2010 | Industrie

Fiat se întoarce în SUA după o absenţă de trei decenii

Marca Fiat se va întoarce oficial pe piaţa din Statele Unite ale Americii în decembrie 2010, după o absenţă de 30 de ani. Primul model Fiat care va fi vândut pe piaţa din SUA este 500.

Tag-uri similare

Fiat, Alfa Romeo, Chrysler, Jeep, vehicule electrice, Dodge, Lancia, Sergio Marchionne, alianta Fiat-Chrysler, vanzari Chrysler
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru