Feedback

Alianta Renault-Nissan

Miercuri, 07 August | Industrie

Negocieri dure pentru reconfigurarea Alianței Renault-Nissan: cei doi constructori au opinii diferite despre structura acționariatului

Renault vrea să păstreze cel puțin 30% dintre acțiunile Nissan, în timp ce constructorul japonez vrea ca francezii să-și reducă participația la cel mult 25%. Un acord va simplifica fuziunea dintre Renault și Fiat-Chrysler.
Luni, 05 August | Industrie

Renault negociază reducerea numărului de acțiuni pe care le deține la Nissan: francezii vor să reia discuțiile cu Fiat-Chrysler

Renault negociază o serie de metode prin care să-și reducă numărul de acțiuni pe care le deține la Nissan pentru ca ulterior să reia discuțiile cu privire la o fuziune cu Alianța Fiat-Chrysler.
Duminica, 28 Aprilie | Industrie

Renault va propune reconfigurarea Alianței cu Nissan: cei doi constructori ar urma să devină parteneri egali

Renault va propune crearea unei companii în care să dețină aceeași putere de decizie ca partenerii de Alianță de la Nissan, după ce japonezii au refuzat ideea unei fuziuni.
Luni, 28 Ianuarie | Industrie

Supriză în Japonia: CEO-ul Nissan, considerat artizanul arestării lui Ghosn, anunță că va demisiona "în următoarele luni"

Hiroto Saikawa a anunțat că va demisiona din funcția de CEO al Nissan în următoarele luni. Japonezul este considerat principalul artizan al arestării lui Carlos Ghosn.
Vineri, 28 Decembrie 2018 | Industrie

Nissan deschide calea reorganizării Alianței cu Renault: japonezii nu exclud vânzarea acțiunilor deținute la partenerii francezi

Noul cod de guvernanță al celor de la Nissan prevede explicit că producătorul japonez va analiza oportunitatea de a vinde acțiunile deținute la partenerii de Alianță de la Renault.
Sambata, 24 Noiembrie 2018 | Industrie

Nissan își arată colții după arestarea lui Ghosn: japonezii vor mai multă putere de decizie în cadrul Alianței cu Renault

Nissan analizează opțiunile prin care poate obține o putere mai mare de decizie în cadrul Alianței cu Renault, ca urmare a concedierii lui Carlos Ghosn după arestarea acestuia.
Joi, 29 Martie 2018 | Industrie

Renault și Nissan negociază o fuziune: Ghosn ar urma să conducă noul constructor

Renault și Nissan poartă negocieri pentru o fuziune în urma căreia să rezulte un singur constructor, însă Franța și Japonia vor avea un cuvânt greu de spus în decizia finală.
Marti, 20 Iunie 2017 | Economic

Motive de bucurie: Alianța Renault - Nissan ar putea deveni cel mai mare producător auto din lume

Conducerea Alianței Renault - Nissan se așteaptă să treacă pe primul loc în topul celor mai mari constructori auto din lume. Să vedem ce au de zis Toyota și Grupul Volkswagen.
Joi, 20 Octombrie 2016 | Industrie

Nissan a finalizat achiziţia Mitsubishi: Alianţa Renault-Nissan devine al treilea mare grup auto din lume

Nissan a anunţat oficial că a cumpărat 34% dintre acţiunile Mitsubishi, ocazie cu care Alianţa Renault-Nissan va deveni al treilea mare grup auto, cu vânzări globale de 10 milioane de unităţi.
Marti, 15 Decembrie 2015 | Industrie

Nu ne căsătorim, dar rămânem prieteni: alianţa Renault - Nissan continuă fără fuziune

Renault şi Nissan îşi vor integra mai mult afacerile, însă cel puţin pentru moment nu vor fuziona. CEO-ul Carlos Ghosn anticipează că grupul va fi condus de doi şefi după retragerea sa.
Vineri, 05 Iunie 2015 | Industrie

Carlos Ghosn: "Alianța Renault-Nissan nu își caută noi parteneri"

Carlos Ghosn, CEO-ul Renault-Nissan, a declarat că sinergiile grupului și colaborările actuale sunt suficiente pentru a asigura succesul alianței în viitor, nefiind nevoie de un partener suplimentar.
Miercuri, 20 Mai 2015 | Modele noi

Renault Kwid, primul mini SUV al francezilor

Renault a dezvăluit primul său crossover de segment mini: noul Kwid. La o privire mai atentă, micul SUV lansat în India trădează câteva similarităţi cu modelele Dacia.
Luni, 08 Decembrie 2014 | Economic

Alianţa Renault-Nissan a vândut 200.000 de maşini electrice în patru ani

Renault şi Nissan au vândut împreună 200.000 de maşini cu zero emisii în doar patru ani. Nissan Leaf este, de departe, hitul Alianţei franco-japoneze.
Miercuri, 12 Noiembrie 2014 | Industrie

Renault a deschis o nouă fabrică în Algeria unde produce modelul Symbol, fratele lui Logan 2, cu piese din România

Grupul Renault a deschis prima sa uzină în Algeria, a doua cea mai mare piaţă auto din Africa. În cadrul noii uzine, unde lucrează angajaţi care au trecut prin stagii de pregătire şi la Mioveni, este produs modelul Renault Symbol, fratele cu alt design al lui Dacia Logan, asamblat cu piese din România.
Miercuri, 23 Iulie 2014 | Modele noi

Noua generaţie Renault Koleos se va lansa în 2016

Renault crede în continuare în potenţialul modelului Koleos şi promite o nouă generaţie în anul 2016. SUV-ul a fost confirmat oficial şi ar urma să împărtăşească aceeaşi platformă cu Nissan X-Trail.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 04 Iulie 2014 | Tehnologie

Renault şi Nissan vor dezvolta trei platforme comune pentru toate modelele lor

renault şi Nissan vor lucra împreună la dezvoltarea a trei platforme comune. Ele vor fi destinate vehiculelor mici, medii şi mari. primul model aşteptat să utilizeze una dintre cele trei realizări este viitorul Renault Espace.
Miercuri, 02 Iulie 2014 | Industrie

Dacia sărbătoreşte 15 ani de mariaj cu Renault

În anul 1999 Renault scria o pagină importantă din istoria României după ce achiziţiona brandul autohton de automobile, Dacia. În prezent, decizia s-a dovedit a fi una extrem de bună, Dacia fiind o prezenţă iubită în Europa.
Luni, 30 Iunie 2014 | Tehnologie

Şeful Renault-Nissan: „Vom lansa primele maşini care se conduc singure în 2018”

Alianţa Renault-Nissan este încrezătoare în potenţialul maşinilor autonome. Carlos Ghosn, şeful conglomeratului, crede că până în 2018 vom avea deja pe străzi primele maşini care se conduc singure.
Joi, 06 Martie 2014 | General

Renault renunţă la un nou model electric: Twingo ZE

Renault a infirmat planurile pentru o viitoare versiune electrică a modelului Twingo. Deşi actualul model este capabil să primească serviciile unui motor cu zero emisii, un oficial Renault a respins ideea unui Twingo ZE.
Vineri, 24 Ianuarie 2014 | Industrie

Renault şi Nissan vor produce maşinile în fabrici comune, pentru a economisi 4 miliarde de dolari pe an

Alianţa Renault-Nissan va aplica o întărire a parteneriatului. Cele două mărci vor uni departamentele de dezvoltare şi vor produce modele în fabrici comune pentru a economisi aproape patru miliarde de dolari pe an.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru