Alianta

Joi, 27 Ianuarie 2022 | Industrie

Alianța Renault Nissan Mitsubishi anunță 35 de modele pur electrice până în 2030, inclusiv un succesor pentru Micra

Alianța formată din Renault Nissan și Mitsubishi tocmai și-a anunțat planurile pentru următorii 8 ani. Până la finalul acestui deceniu, cele trei companii vor lansa nu mai puțin de 35 de modele cu zero emisii, 90% dintre ele fiind bazate pe 5 arhitecturi comune.
Luni, 24 Mai 2021 | Industrie

Nissan: "Electrificarea va întări legăturile cu partenerii de la Renault"

Nissan vrea să standardizeze și să împărtășească piesele destinate vehiculelor electrice cu partenerii de la Renault, electrificarea fiind văzută drept “noul liant” al colaborării celor două companii.
Marti, 16 Martie 2021 | Masini electrice si hibride

Alianța Ford-Volkswagen: mariajul ne va aduce versiuni electrice pentru Transit și Transporter

Din 2023, Ford Transit Custom și Volkswagen Transporter vor fi disponibile și cu motorizări 100% electrice. În urma parteneriatului Ford-Volkswagen, autoutilitarele urmează a fi fabricate în Turcia.
Joi, 03 Decembrie 2020 | Industrie

Volvo: “Vom relua discuțiile privind o fuziune sau alianță cu Geely în 2021”

Discuțiile dintre Volvo și Geely privind o alianță sau o fuziune vor fi reluate în primul trimestru al anului viitor, potrivit declarațiilor făcute de șeful constructorului suedez.
Vineri, 29 Mai 2020 | Industrie

Volkswagen a aprobat trei proiecte în parteneriat cu Ford: pe listă sunt un vehicul electric, un pick-up și două vehicule comerciale

Volkswagen a anunțat aprobarea a trei proiecte în baza parteneriatului semnat cu Ford în 2019. Lista presupune un vehicul electric, un pick-up și două vehicule comerciale.
Miercuri, 27 Mai 2020 | Industrie

Alianța Renault-Nissan-Mitsubishi prezintă noua strategie: reducerea costurilor și schema “leader-follower" pentru profit maxim

Alianța Renault-Nissan-Mitsubishi își bazează noua strategie pe o schemă “leader-follower”, ce presupune că fiecare constructor se va concentra pe regiunile și segmentele sale de bază. De exemplu, după 2025, înnoirea SUV-urilor compacte va fi condusă de Nissan, în timp ce Renault se va ocupa de SUV-urile subcompacte în Europa. Astfel, alianța estimează că investițiile în modele vor fi reduse cu până la 40% pentru vehiculele integrate în schemă.
Luni, 27 Ianuarie 2020 | Industrie

Renault și Nissan vor să repornească unele proiecte comune: “Alianța a primit o lovitură, dar echipele de ingineri sunt încă acolo”

Inginerul-șef de la Renault ar urma să aibă o întâlnire cu omologul său de la Nissan, în Japonia, pentru a stabili repornirea unor proiecte comune. “Alianța a primit o lovitură, dar echipele de ingineri sunt încă acolo, bine sudate,” au spus surse apropiate de situație.
Marti, 14 Ianuarie 2020 | Industrie

Renault și Nissan: “Alianța noastră nu se va rupe”

Renault și Nissan dau asigurări că alianța lor nu se va destrăma, după informațiile potrivit cărora japonezii vor să rupă legăturile cu partenerii francezi. Nissan spune că alianța este “sursă de competitivitate”, în timp ce Renault a descris relația ca una “solidă și robustă”.
Vineri, 23 August 2019 | Masini autonome

Audi ar putea intra în alianța BMW-Daimler pentru dezvoltarea tehnologiilor autonome: anunțul oficial, așteptat în septembrie

Audi este aproape să se alăture alianței BMW-Daimler care dezvoltă tehnologii autonome, potrivit informațiilor apărute în presa germană. Un anunț oficial în acest sens este așteptat în luna septembrie, în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.
Marti, 18 Iunie 2019 | Industrie

Franța spune că alianța cu Nissan este mai importantă pentru Renault decât o fuziune cu altă companie: “Nu este în interesul nostru să slăbim alianța Renault-Nissan”

Alianța Renault-Nissan este mai importantă pentru francezi decât o eventuală fuziune între Renault și altă companie, inclusiv Fiat-Chrysler, potrivit lui Bruno Le Maire, ministrul de finanțe din Hexagon. “Nu este în interesul nostru să slăbim alianța Renault-Nissan,” a declarat reprezentantul guvernului francez.
Miercuri, 08 Mai 2019 | Industrie

BMW exclude preluarea unei participații în Daimler pentru extinderea alianței: “Acest scenariu nu este luat în calcul”

BMW exclude preluarea unei participații în compania rivală Daimler, în contextul în care cei doi producători continuă negocierile privind modul de extindere a cooperării lor.
Vineri, 03 Mai 2019 | Masini electrice si hibride

Alianță Franța-Germania în producția de baterii pentru mașinile electrice: europenii vor să reducă dependența față de furnizorii asiatici

Franța și Germania au decis să lucreze împreună pentru dezvoltarea și producția de baterii pentru mașinile electrice, astfel încât Europa să rămână competitivă la acest capitol, iar producătorii să își reducă dependența față de furnizorii asiatici. Alianța va cuprinde inițial grupul PSA, Opel și producătorul de baterii Saft.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 16 Aprilie 2019 | Industrie

BMW neagă o alianță extinsă cu Daimler: “Nu avem planuri să dezvoltăm un model compact cu o companie rivală”

BMW nu are planuri să dezvolte un model compact alături de o companie rivală, potrivit lui Nicolas Peter, directorul financiar al constructorului bavarez. Declarația a fost făcută în contextul speculațiilor privind o extindere a alianței dintre BMW și Daimler.
Luni, 25 Martie 2019 | Industrie

Fiat-Chrysler a respins alianța cu francezii de la PSA: negocierile ar fi fost încheiate

Grupul PSA a contactat Fiat Chrysler Automobiles în vederea unei alianțe între cei doi producători auto, însă FCA a respins această propunere, potrivit unor surse apropiate de situație și citate de Wall Street Journal.
Joi, 17 Ianuarie 2019 | Industrie

Producția de utilitare: Volkswagen și Ford se gândesc să construiască noi furgonete în Turcia și Polonia

Volkswagen și Ford sunt aproape să decidă începerea producției de furgonete mici și medii în cadrul unor fabrici din Turcia și Polonia, conform colaborării lor pe segmentul utilitarelor.
Joi, 10 Ianuarie 2019 | Industrie

Detaliile alianței VW-Ford, așteptate din 14 ianuarie: anunțul ar urma să fie făcut la salonul de la Detroit

Volkswagen și Ford vor dezvălui în curând detaliile alianței lor extinse, anunțul urmând să fie făcut săptămâna viitoare la Detroit, în cadrul salonului auto ce se desfășoară în perioada 14-27 ianuarie, potrivit unor surse apropiate de cele două companii și citate de Reuters.
Sambata, 15 Decembrie 2018 | Industrie

Alianța dintre Volkswagen și Ford, tot mai aproape de realitate: “Negocierile au intrat în faza finală, totul va fi clar în scurt timp”

Volkswagen și Ford discută ultimele detalii înainte ca alianța lor să fie consfințită, iar nemții spun că negocierile au ajuns în faza finală, potrivit Reuters.
Luni, 03 Decembrie 2018 | Economic

Mesajul Japoniei pentru Franța: “Viitorul alianței Renault-Nissan este în mâna investitorilor privați”

Premierul japonez Shinzo Abe i-a transmis președintelui francez Emmanuel Macron că viitorul alianței Renault-Nissan este în mâna investitorilor privați, potrivit unui purtător de cuvânt al liderului nipon.
Miercuri, 21 Noiembrie 2018 | Industrie

Nissan vrea să reducă influența Renault în cadrul alianței: “Trebuie să revenim la ideea inițială a unei relații de tip win-win”

Japonia s-a arătat deschisă la colaborarea pentru stabilizarea alianței Renault-Nissan, însă un oficial nipon spune că Nissan dorește slăbirea influenței pe care Renault o are în cadrul alianței.
Vineri, 09 Noiembrie 2018 | Industrie

Extinderea alianței: Renault va produce vehicule comerciale pentru Nissan și Mitsubishi în Franța

Renault a anunțat că uzinele sale din Franța vor începe să producă vehicule comerciale pentru Nissan și Mitsubishi, măsură ce vine să întărească alianța celor trei constructori.

Tag-uri similare

BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Toyota, Porsche, Nissan, Citroen, Opel, Hyundai
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru