Amazon

Vineri, 07 Ianuarie 2022 | Industrie

Stellantis încheie un parteneriat cu Amazon pentru dezvoltarea viitoarei generații de sisteme multimedia

Grupul Stellantis a anunțat, în cadrul evenimentului CES, că a încheiat un parteneriat cu Amazon. Cele două companii vor dezvolta împreună aplicații pentru viitoarea generație de sisteme multimedia.
Vineri, 28 August 2020 | Masini electrice si hibride

Amazon a comandat 1.800 de utilitare electrice de la Mercedes-Benz: americanii își extind divizia de livrări din Europa

Amazon a anunțat că a comandat un total de 1.800 de utilitare electrice de la Mercedes-Benz. Astfel, 1.200 de unități Sprinter și 600 de exemplare eVito vor intra în flota diviziei de livrări pe care americanii vor să o extindă în Europa.
Vineri, 26 Iunie 2020 | Masini autonome

Amazon vrea să cumpere o companie americană ce dezvoltă vehicule autonome: un miliard de dolari pentru start-up-ul Zoox

Amazon vrea să cumpere firma americană Zoox, un start-up din Silicon Valley ce dezvoltă tehnologie pentru vehicule autonome, în schimbul sumei de un miliard de dolari, potrivit unor surse apropiate de situație.
Vineri, 20 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Prima imagine cu utilitara electrică pregătită de Rivian: Amazon a comandat deja 100.000 de unități pentru divizia de livrări

Rivian a publicat prima imagine cu o utilitară electrică pe care o va lansa în producție de serie în 2021. Amazon, unul dintre acționarii constructorului american, a comandat deja 100.000 de unități pentru divizia de livrări.
Vineri, 29 Martie 2019 | Tehnologie

Volkswagen va colabora cu Siemens pentru eficientizarea producției: 122 de fabrici vor fi integrate într-un “cloud industrial”

Volkswagen a ales Siemens ca partener special pentru eficientizarea operațiunilor și a producției. Toate cele 122 de fabrici ale grupului Volkswagen vor fi integrate într-un “cloud industrial”.
Sambata, 16 Februarie 2019 | Masini electrice si hibride

Amazon confirmă interesul pentru Rivian: investiție de 700 milioane dolari în compania americană care vrea să concureze cu Tesla

Gigantul Amazon a anunțat o investiție de 700 de milioane de dolari la Rivian Automotive, start-up-ul american ce vrea să producă mașini electrice, confirmând informațiile apărute în această săptămână.
Miercuri, 13 Februarie 2019 | Economic

Amazon și GM vor să investească la Rivian: start-up-ul american a lansat un pick-up electric ce va fi vândut și în Europa

Amazon și General Motors negociază o posibilă investiție la Rivian Automotive, start-up-ul american ce a lansat pe piață un pick-up electric. Potrivit unor surse citate de Reuters, valoarea Rivian este estimată la 1-2 miliarde de dolari, iar Amazon și GM ar urma să dețină acțiuni în cadrul companiei.
Marti, 28 August 2018 | General

BMW este partenerul serialului "Tom Clancy's Jack Ryan": Seria 5 devine ajutorul agentului CIA în producția care debutează în 31 august

BMW a devenit partenerul serialului "Tom Clancy's Jack Ryan". Producția realizată de Amazon va fi disponibilă și în România începând cu 31 august. Fanii BMW vor putea admira modele precum Seria 5, X5, X6 și 2002.
Luni, 24 Aprilie 2017 | Tehnologie

Comenzi vocale pentru mașina ta: noile modele Mercedes vor integra asistenții vocali Google Assistant și Amazon Alexa

Noile modele Mercedes vor fi compatibile cu asistenții vocali Google Asistant și Amazon Alexa începând de la sfârșitul acestui an.
Joi, 05 Ianuarie 2017 | Tehnologie

Viitorul tehnologiilor auto, văzut din 2017: de la asistenţi personali la sisteme de realitate augmentată

Constructorii auto au prezentat la CES 2017 Las Vegas asistenţi personali care să facă drumurile mai confortabile, dar şi sisteme de realitate augmentată care să îmbunătăţească experienţa de cumpărare a unei maşini.
Miercuri, 14 Decembrie 2016 | General

Aşteptarea a luat sfârşit: The Grand Tour, noul show auto al lui Jeremy Clarkson, este disponibil şi în România

Serviciul de video-on-demand Amazon Prime s-a lansat şi în România, astfel că fanii The Grand Tour pot acum să vadă show-ul auto al lui Jeremy Clarkson pe internet.
Marti, 04 Octombrie 2016 | O lume nebuna

Jeremy Clarkson și echipa au cheltuit 2.8 milioane de euro doar pentru scena de deschidere a noii emisiuni auto

Foștii realizatori ai emisiunii Top Gear au mai doborât un record: cea mai scumpă scenă filmată vreodată pentru o emisiune TV: 2.8 milioane de euro.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 29 Iunie 2016 | General

Un strop retro: The Grand Tour, noua emisiune auto a lui Jeremy Clarkson, are acum şi logo

Foştii membri Top Gear au dezvăluit logo-ul noii emisiuni auto The Grand Tour pe care o vor realiza pentru platforma de conţinut video Amazon Prime.
Miercuri, 11 Mai 2016 | General

Jeremy Clarkson și echipa au anunțat numele noii emisiuni: The Grand Tour se va bate cu Top Gear

După un lung proces de analiză, foștii membri Top Gear au ajuns la un nume nou pentru emisiunea lor auto. Aceasta se va numi The Grand Tour și va fi gândită ca un turneu constant.
Marti, 18 August 2015 | General

Amazon: ”Cele 250 de milioane pe care le plătim pentru emisiunea lui Clarkson reprezintă o investiție costisitoare, dar merită”

Șeful Amazon a declarat că viitoarea emisiune a lui Jeremy Clarkson este foarte scumpă, dar că deja merită investiția. Postul de televisiune online a plătit 250 de milioane de dolari pentru un contract pe trei sezoane cu fostul trio Top Gear.
Luni, 03 August 2015 | General

Salariu de vedete: Clarkson, Hammond și May vor primi câte două milioane de euro pe lună la noua lor emisiune

Cei trei foști prezentatori ai emisiunii Top Gear vor primi un salariu de 250 de milioane de dolari pe trei ani de la americanii de la Amazon.

Tag-uri similare

Top Gear, Jeremy Clarkson, Richard Hammond, James May, BBC, Amazon, amazon prime, prezentatori Top Gear, clarkson revine, fostii prezentatori Top Gear
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru