Amenda

Miercuri, 04 Ianuarie 2023 | Masini electrice si hibride

Tesla, amendată în Coreea de Sud cu peste 2 milioane de euro pentru "reclamă mincinoasă"

Autoritatea de monitorizare a practicilor antitrust din Coreea de Sud a amendat Tesla cu echivalentul a 2.07 milioane de euro pentru "reclamă mincinoasă". Cu alte cuvinte, americanii au exagerat unele detalii în materialele publicitare, inclusiv autonomia mașinilor.
Luni, 28 Martie 2022 | Intern

Guvern: Proiect de lege pentru majorarea amenzilor pentru lipsa rovinietei

Executivul a inițiat un proiect de lege pentru majorarea amenzilor aplicate șoferilor care circulă pe drumurile publice din România fără să plătească rovinieta.
Joi, 03 Februarie 2022 | Intern

Ministerul Transporturilor vrea amenzi mai mari pentru șoferii care nu plătesc rovinieta

Ministerul Transporturilor vrea amenzi mai mari pentru șoferii care nu plătesc taxa de drum (rovinieta). În ultimii șase ani, numărul contravențiilor aplicate pentru această faptă s-au dublat, iar cuantumul amenzilor a rămas neschimbat din 2010.
Miercuri, 24 Noiembrie 2021 | Intern

Poliția Rutieră vrea sancțiuni mai dure pentru vitezomani și pentru șoferii agresivi în trafic

Codul rutier din România ar putea fi revizuit până la sfârșitul anului. Acesta ar putea aduce sancțiuni mai dure pentru șoferii cu un comportament agresiv în trafic. Propunerea modificării codului rutier a fost inițiată de către Poliția Română.
Miercuri, 20 Octombrie 2021 | Industrie

Opel a plătit o amendă de 65 de milioane de euro pentru emisiile incorecte ale motoarele sale diesel

Constructorul german de automobile a plătit o amendă de 64.8 milioane de euro pentru emisiile incorecte ale motoarelor sale diesel. Aceasta fusese impusă de parchetul din Frankfurt în urma unei anchete demarate în luna octombrie 2018.
Marti, 26 Ianuarie 2021 | Industrie

Dieselgate: Volkswagen, obligat să plătească despăgubiri de 16 milioane de euro în Spania

Un tribunal din Madrid a decis că Volkswagen trebuie să plătească despăgubiri de 16 milioane de euro clienților afectați de Dieselgate. Nemții spun că vor face apel la decizia instanței.
Sambata, 10 August 2019 | Industrie

Presa germană: Daimler riscă o amendă de un miliard de euro pentru trucarea emisiilor diesel

Daimler ar putea primi o amendă de un miliard de euro pentru trucarea emisiilor diesel, potrivit informațiilor apărute în presa germană. Autoritățile ar fi descoperit dispozitive ilegale pe un număr de 280.000 de vehicule Clasa C și Clasa E.
Joi, 23 Mai 2019 | Economic

Bosch va plăti 90 de milioane de euro pentru implicarea în Dieselgate: compania a acceptat amenda impusă de autoritățile germane

Bosch va plăti o amendă de 90 de milioane de euro pentru implicarea în scandalul Dieselgate, potrivit unei decizii a autorităților germane. Procurorii din Stuttgart spun că Bosch nu și-a respectat “obligațiile de supraveghere” și, astfel, “a permis VW să manipuleze emisiile diesel”.
Miercuri, 21 Noiembrie 2018 | O lume nebuna

Un german de 18 ani a rămas fără permis la numai 49 de minute după ce l-a obținut: puștiul a condus cu 95 km/h într-o zonă de 50 km/h

Un german în vârstă de 18 ani a reușit performanța de a rămâne fără permis la numai 49 de minute după trecerea cu succes a probei practice, întrucât a condus cu 95 km/h într-o zonă în care viteza este limitată la 50 km/h.
Miercuri, 17 Octombrie 2018 | Economic

Amendă uriașă pentru Audi: nemții trebuie să plătească 800 de milioane de euro pentru manipularea emisiilor diesel

Audi a primit o amendă de 800 de milioane de euro din partea autorităților germane pentru încălcarea normelor de poluare ale motoarelor sale diesel. Constructorul a anunțat că va plăti amenda, fără să o conteste.
Duminica, 30 Septembrie 2018 | O lume nebuna

Excese austriece: un șofer fără permis, surprins cu 338 de km/h pe autostradă

Excesele de viteză sunt universale: poliția austriacă a fost alertată de participanții la trafic cu privire la un șofer care circula cu viteză mare pe autostradă. Radarele au dezvăluit și valorile exacte: 338 de km/h viteză de vârf și o medie de 289 km/h pe 44 de kilometri. Șoferul nu avea permis.
Vineri, 24 August 2018 | Intern

Perioada în care amenzile de circulație pot fi plătite la jumătate a crescut de la 48 de ore la 15 zile: măsura a intrat de astăzi în vigoare

Începând de astăzi, amenzile de circulație vor putea fi plătite la jumătate din valoare în termen de 15 zile calendaristice. Totodată, amenzile nu mai pot fi achitate direct polițistului.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 14 Iunie 2018 | Industrie

Volkswagen a fost amendat cu un miliard de euro în Germania pentru trucarea emisiilor diesel: “Ne asumăm responsabilitatea pentru această criză și acceptăm amenda”

Volkswagen a primit o amendă de un miliard de euro în Germania pentru trucarea emisiilor diesel. Este una dintre cele mai mari sancțiuni impuse vreodată de autoritățile germane. Volkswagen a acceptat decizia și amenda, spunând că își asumă responsabilitatea pentru această criză diesel.
Duminica, 03 Iunie 2018 | Industrie

Daimler, amenințat cu o amendă de 3.7 miliarde de euro în Germania: grupul este acuzat că ar fi manipulat emisiile pentru 750.000 de mașini

Presa germană susține că Daimler a fost amenințat cu o amendă de 3.7 miliarde de euro într-un caz de manipulare a emisiilor pentru un număr de 750.000 de mașini. Ministrul de Transporturi Andreas Scheuer s-a arătat îngrijorat de situație și a spus că amenda ar putea să fie de 5.000 de euro pentru fiecare mașină “cu probleme”.
Vineri, 09 Martie 2018 | Intern

Șoferii pot scăpa de amenda pentru lipsa rovinietei dacă trec patru luni și nu primesc înștiințarea contravenției: legea a fost promulgată de președintele Iohannis

O lege promulgată de președintele Klaus Iohannis arată că șoferii depistați că au circulat fără rovinietă nu vor mai plăti amenda în cazul în care trec patru luni fără să fie înștiințați de această contravenție.
Marti, 06 Februarie 2018 | Intern

Proiect de lege: Șoferii scapă de amenda pentru lipsa rovinietei dacă nu sunt înștiințați în patru luni de această contravenție

Un proiect de lege adoptat de Camera Deputaților prevede că șoferii depistați că au circulat fără rovinietă nu vor mai plăti amenda în cazul în care trec patru luni fără să fie înștiințați de această contravenție.
Luni, 11 Decembrie 2017 | Intern

Proiect de lege: amenda pentru rovinietă se va prescrie în 4 luni de la săvârșirea faptei

Amendă pentru circulația fără rovinieta se va prescrie într-un termen de 4 luni de la săvârșirea faptei, potrivit unui proiect de lege depus la Parlament.
Joi, 07 Decembrie 2017 | Industrie

Sentință în scandalul Dieselgate: fost șef Volkswagen, condamnat la 7 ani de închisoare și plata unei amenzi de 400.000 de dolari

Oliver Schmidt, fost membru în conducerea Volkswagen, a primit pedeapsa maximă din partea unei instanțe de judecată din SUA pentru implicarea în trucarea emisiilor din celebrul scandal Dieselgate. Neamțul a fost condamnat la 7 ani de închisoare și trebuie să plătească o amendă de 400.000 de dolari.
Vineri, 29 Septembrie 2017 | Siguranta

Unde-i lege, nu-i tocmeală: a primit o amendă de peste 1.200 de dolari canadieni pentru că se uita în ecranul telefonului mobil

A folosit telefonul mobil în timp ce conducea, iar acum are de plătit o amendă de peste 1.200 de dolari canadieni. Întâmplarea a fost publicată și pe pagina de Twitter a poliției din Vancouver.
Miercuri, 10 August 2016 | O lume nebuna

Amenzi pentru Pokemon Go: Poliția din Belgia pregătește amenzi de 55 de euro pentru pietonii neatenți

Dacă veți ajunge în Belgia în perioada următoare, asigurați-vă că nu veți fi înghițit de mania Pokemon Go atunci când vă aflați pe stradă. Amenda pentru pietonii surprinși cu ochii pe telefon e de 55 de euro.

Tag-uri similare

Toyota, Red Bull, Hyundai, Honda, FIA, Kia, Romania, accident, emisii, Sutil
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru