Ancheta

Luni, 25 Februarie 2019 | Economic

Comisia Europeană investighează un posibil cartel pentru creșterea prețurilor la componente auto: sunt vizate Renault, Nissan, PSA, Fiat-Chrysler și Jaguar Land Rover

Renault, Nissan, grupul PSA, Fiat-Chrysler și Jaguar Land Rover se află sub investigația Comisiei Europene pentru că ar fi format un cartel pentru creșterea prețurilor la componentele auto, potrivit informațiilor din presa germană. Prețurile componentelor ar fi fost mărite artificial cu până la 25% de către companiile menționate.
Joi, 13 Decembrie 2018 | Industrie

Nissan vrea anchetă extinsă după arestarea lui Carlos Ghosn: japonezii se tem de alte nereguli financiare la mai multe subsidiare

Nissan plănuiește o anchetă extinsă pentru a investiga posibile nereguli financiare la compania mixtă înființată cu Renault și la mai multe subsidiare, în contextul în care japonezii se tem și de alte probleme după arestarea lui Carlos Ghosn.
Luni, 15 Octombrie 2018 | Industrie

Controale la Opel, după suspiciuni de manipulare a emisiilor: constructorul a confirmat verificarea fabricilor din Russelsheim și Kaiserslautern

Procurorii din Germania au controlat fabricile Opel din Russelsheim și Kaiserslautern în căutarea de probe într-un posibil dosar de trucare a emisiilor diesel. Controalele au fost confirmate de constructorul german, care nu a oferit alte detalii.
Miercuri, 03 Octombrie 2018 | Industrie

Oficial: Audi a reziliat contractul lui Rupert Stadler, CEO-ul suspendat din funcție și arestat în scandalul Dieselgate

Grupul Volkswagen a anunțat în mod oficial rezilierea contractului cu Rupert Stadler, CEO-ul Audi. Acesta fusese suspendat din funcție după ce a fost arestat de autoritățile germane și acuzat de implicarea în scandalul Dieselgate.
Duminica, 02 Septembrie 2018 | Industrie

O nouă dimensiune a scandalului Dieselgate: nemții ar fi manipulat emisiile și pe anumite motoare pe benzină de la Volkswagen, Audi și Porsche

Inginerii grupului Volkswagen le-ar fi spus anchetatorilor că anumite motoare pe benzină de la Volkswagen, Audi și Porsche ar fi folosit softuri de manipulare a emisiilor, asemănătoare celor din scandalul Dieselgate, potrivit presei din Germania. Un purtător de cuvânt de la Volkswagen a refuzat să comenteze informația, spunând că există o anchetă în desfășurare a autorităților.
Luni, 17 Ianuarie 2011 | Tehnologie

Renault acuză companiile străine de spionaj

Renault a cerut autorităţilor franceze să iniţieze o anchetă pe tema spionajului industrial.
Vineri, 04 Septembrie 2009 | Formula 1

FIA ar putea oferi vineri detalii despre Renault

Primele informatii oficiale despre ancheta referitoare la Marele Premiu al statului Singapore din 2008 in care este implicata echipa Renault ar putea fi oferite vineri de FIA.

Tag-uri similare

Renault, Toyota, FIA, accident, Singapore, recall, crashgate, actiuni, bursa, ancheta
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru