Android

Marti, 23 Ianuarie | Tehnologie

Noul Android Auto: sistem bazat pe inteligență artificială care răspunde la mesaje

Google a anunțat o actualizare majoră pentru Android Auto. Mai exact, acesta va primi un nou sistem bazat pe inteligența artificială, care va putea oferi sugestii de răspuns pentru mesaje în timpul condusului.
Vineri, 17 Noiembrie 2023 | Tehnologie

Șeful Volvo: renunțarea la Apple CarPlay și Android Auto, o greșeală

Jim Rowan, șeful Volvo, spune că modelele mărcii suedeze vor păstra sistemele Apple CarPlay și Android Auto. Renunțarea la aceste sisteme ar fi o greșeală, potrivit CEO-ului constructorului scandinav.
Miercuri, 01 Noiembrie 2023 | Tehnologie

Din 2025, Porsche va integra sistemul de operare cu Android pe modelele sale

Constructorul german de automobile va integra sistemul Android Automotive de la Google pe modelele sale. Acest lucru se va întâmpla din 2025.
Luni, 24 Aprilie 2023 | Tehnologie

Telefoanele cu Android vor putea înlocui cheia modelelor BMW

Cheia digitală BMW, o funcție până acum compatibilă doar pentru produsele Apple, este disponibilă din acest moment și pentru telefoanele cu Android. Noua cheie digitală funcționează doar cu dispozitivele Samsung și Google cu versiunea Android 13.1 sau cu o versiune mai nouă.
Luni, 03 Aprilie 2023 | Tehnologie

GM vrea să renunțe la Apple CarPlay și Android Auto pentru un sistem propriu

Americanii de la General Motors au anunțat că vor să renunțe la sistemele multimedia bazate pe Apple CarPlay și Android Auto. În locul lor, GM va monta un sistem propriu, mai bine adaptat pentru mașinile sale.
Joi, 05 Ianuarie 2023 | Tehnologie

BMW anunță noul sistem de operare iDrive 9, bazat pe Android. Va debuta în martie

BMW a oferit prima demonstrație cu noul sistem de operare iDrive 9 în cadrul evenimentului Consumer Electronics Show din Las Vegas. Noul sistem, bazat pe Android, va debuta oficial în martie pe noua generație X1.
Marti, 11 Octombrie 2022 | Tehnologie

Google s-a răzgândit. Funcția Assistant Driving Mode eliminată la 13 luni de la debut

Gigantul american va opri funcția Assistant Driving Mode în 21 noiembrie, la 13 luni de la debut. La acea vreme se credea că acest Assistant Driving Mode este succesorul aplicației de sine stătătoare Android Auto.
Vineri, 26 August 2022 | Tehnologie

Funcția Android Auto, disponibilă pe mai toate mașinile noi, primește îmbunătățiri

Android Auto a ajuns la versiunea cu numărul 13 după cea mai recentă actualizare. Noul software aduce o serie de îmbunătățiri la mai multe elemente, precum camera și setările de confidențialitate, dar și o compatibilitate sporită pentru aplicațiile dezvoltate de diverse companii.
Miercuri, 12 August 2020 | General

Google anunță îmbunătățiri pentru Android Auto: vor fi lansate aplicații pentru încărcarea mașinilor electrice, parcări și navigație

Google a anunțat că sistemul Android Auto va beneficia în curând de numeroase aplicații pentru încărcarea mașinilor electrice, parcări și sisteme de navigație.
Joi, 06 August 2020 | Tehnologie

Grupul PSA va introduce sistemul de operare Android Automotive: primele modele Peugeot, Citroen sau Opel cu noul sistem vor fi lansate în 2023

Grupul PSA Peugeot-Citroen, care include și brandul Opel, a anunțat că va introduce în 2023 primele modele cu sistem de operare Android Automotive.
Marti, 28 Ianuarie 2020 | General

Fiat-Chrysler anunță schimbări majore pentru sistemul de infotainment Uconnect 5: este bazat pe Android și suportă ecrane de până la 12.3 inch

Alianța Fiat-Chrysler a prezentat noua versiune a sistemului de infotainment Uconnect 5, care este bazat pe Android, suportă ecrane de până la 12.3 inch și oferă compatibilitate wireless cu Android Auto și Apple Car Play.
Marti, 18 Septembrie 2018 | Industrie

Alianța Renault-Nissan-Mitsubishi colaborează cu Google: parteneriat tehnologic pentru dezvoltarea următoarei generații de sisteme de infotainment

Viitoarele modele dezvoltate de Renault, Nissan și Mitsubishi vor avea sisteme de infotainment bazate pe sistemul de operare Android dezvoltat de Google pentru platforme mobile. Google a anunțat anul trecut că modele de la Audi și Volvo vor beneficia și ele de un sistem asemănător în viitor.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 12 Iulie 2018 | Tehnologie

În pas cu tehnologia: sistemul multimedia Android Auto va fi disponibil în curând pe mașinile Dacia

Google a anunțat că sistemul multimedia Android Auto care se activează prin conectarea telefonului la display-ul mașinii va fi disponibil în curând și pe modelele Dacia.
Marti, 16 Mai 2017 | Tehnologie

Android Auto trece la un nou nivel: viitoarele modele Audi și Volvo vor avea sisteme de infotainment bazate pe Android

Următoarele modele dezvoltate de Audi și Volvo vor avea sisteme de infotainment bazate pe sistemul de operare Android dezvoltat de Google pentru platforme mobile.
Vineri, 29 Ianuarie 2016 | Industrie

Dacă nu-i poţi învinge, alătură-te lor: Tesla ar putea integra aplicaţii de Android şi iPhone

Tesla ia în calcul să renunţe la dezvoltarea propriului ecosistem de aplicaţii în favoarea integrării aplicaţiilor de pe platformele Android şi iPhone, pentru a evita apariţia problemelor de securitate.
Miercuri, 13 Ianuarie 2016 | Tehnologie

Bentley și Vertu dau încă un exemplu de opulență și absurditate: un nou telefon mobil, care costă 8000 de euro

Vertu a lansat cel de-al treilea telefon pentru Benley. Este cel mai avansat terminal mobil al celor de la Vertu și, deși nu impresionează prin pachetul tehnologic, costă 8000 de euro.
Vineri, 29 Mai 2015 | Mediu

Mercedes şi Qualcomm vor dezvolta împreună o soluţie de încărcare wireless a maşinilor electrice

Mercedes caută soluţii tot mai simple pentru încărcarea maşinilor sale electrice şi hibride. Alături de Qualcomm, constructorul german va dezvolta un sistem wireless de încărcare a bateriilor.
Joi, 28 Mai 2015 | Tehnologie

Opel integrează Apple CarPlay şi Android Auto pe noua generaţie Astra

Toamna acestui an va fi foarte importantă pentru Opel, care va lansa o nouă generaţie Astra. Iar pentru a sublinia evenimentul, Opel anunţă integrarea Apple CarPlay şi Android Auto pe noul său model.
Joi, 28 Mai 2015 | Tehnologie

Primele imagini cu interiorul noii generaţii Chevrolet Cruze

Chevrolet a publicat primele imagini oficiale cu interiorul noii generaţii Cruze. Modelul american va oferi un sistem multimedia cu suport Android Auto şi Apple CarPlay.
Luni, 08 Septembrie 2014 | Intern

Amenzile de circulaţie pot fi plătite şi prin intermediul aplicaţiei Auto.ro

Auto.ro le oferă şoferilor români posibilitatea plăţii amenzilor de circulaţie prin telefon folosind aplicaţia cu acelaşi nume. Plata se face prin card bancar, direct din telefon, şi nu implică vizitarea niciunui ghişeu.

Tag-uri similare

Viper, iPhone, Android, aplicatii smartphone, alama Viper, Smart Start, Viper Smart Start
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru