Aniversare Skoda

Vineri, 17 Ianuarie 2020 | General

Skoda aniversează 125 de ani: cehii vor sărbători prin lansarea primului SUV electric al companiei, dar pregătesc și evenimente speciale alături de vehiculele istorice

Pentru a sărbători cei 125 de ani de la înființarea Skoda, oficialii constructorului ceh pregătesc o serie de evenimente speciale. În plus, reprezentanții companiei menționează că anul acesta vom face cunoștință cu primul SUV electric Skoda.
Joi, 29 Octombrie 2015 | Industrie

Skoda sărbătorește și are de ce: au trecut fix 110 de ani de când au fabricat prima lor mașină

Skoda aniversează 110 de ani de la fabricarea primului său automobil. Prima mașină construită de compania care a devenit Skoda a părăsit fabrica în 29 octombrie 1905.
Miercuri, 12 Octombrie 2011 | Industrie

Skoda a fabricat 10 milioane de maşini la Mlada Boleslav

Uzina principală a celor de la Skoda aniversează producţia a zece milioane de automobile. Vehiculul aniversar, un Fabia Monte Carlo alb, merge direct la Muzeul Skoda.
Joi, 09 Iunie 2011 | Modele noi

Skoda a făcut o Octavia vRS de 600 CP

Pentru a aniversa 10 de ani de modele de performanţă, divizia Skoda din Marea Britanie va merge la Săptămâna Vitezei de la Bonneville cu o Octavia vRS de 600 CP.
Miercuri, 11 Mai 2011 | General

Skoda aniversează 85 de ani de la primul său automobil cu săgeata înaripată

Skoda aniversează 85 de ani de când a livra primul automobil cu sigla înaripată. Clientul a fost Tomas Garrique Masaryk, preşedintele statului cehoslovac de la vremea respectivă.

Tag-uri similare

Skoda, modele noi Skoda, aniversare Skoda, automobile Skoda, Hispano-Suiza, Skoda Hispano-Suiza
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru