Antrenamente

Vineri, 18 Noiembrie 2022 | F1 TOP

F1 Abu Dhabi: Max Verstappen, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente

Max Verstappen a încheiat pe prima poziție a doua sesiune de antrenamente din Abu Dhabi. Al doilea rezultat i-a aparținut lui George Russell, iar al treilea lui Charles Leclerc.
Vineri, 30 Septembrie 2022 | F1 TOP

Carlos Sainz a condus plutonul în a doua sesiune de antrenamente din Singapore

Carlos Sainz a fost cel mai rapid în cea de-a doua sesiune de antrenamente libere din Singapore. Podiumul a fost completat de Charles Leclerc și de George Russell.
Vineri, 30 Septembrie 2022 | F1 TOP

F1: Lewis Hamilton, cel mai rapid în primele antrenamente din Singapore

Lewis Hamilton a fost cel mai rapid pilot în prima sesiune de antrenamente libere din Singapore. Max Verstappen terminat pe locul 2, iar Charles Leclerc pe 3.
Vineri, 09 Septembrie 2022 | F1 TOP

MP al Italiei: Dublă Ferrari în prima sesiune de antrenamente libere

Piloții Ferrari au terminat pe primele două locuri prima sesiune de antrenamente libere din Marele Premiu de Formula 1 al Italiei.
Sambata, 11 Iunie 2022 | F1 TOP

F1 Azerbaidjan: Charles Leclerc încheie pe primul loc a doua sesiune de antrenamente libere

Charles Leclerc a fost cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente libere. Pilotul monegasc a fost urmat de Sergio Perez și Max Verstappen.
Vineri, 10 Iunie 2022 | F1 TOP

Sergio Perez, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente libere din Azerbaidjan

Sergio Perez a fost cel mai rapid pilot în prima sesiune de antrenamente libere din Azerbaidjan. Charles Leclerc a fost al doilea, iar Max Verstappen al treilea.
Sambata, 07 Mai 2022 | F1 TOP

F1 Miami: George Russell, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente libere

După a doua sesiune de antrenamente libere plină de incidente, George Russell a stabilit cel mai rapid timp al zilei. Locul doi a fost ocupat de Charles Leclerc, iar Sergio Perez a completat podiumul.
Vineri, 13 Noiembrie 2020 | F1 TOP

Verstappen, cel mai rapid în antrenamentele din Turcia. Piloții au avut probleme de aderență pe Istanbul Park: "A fost ca pe gheață"

Max Verstappen a fost cel mai rapid în cele două sesiuni de antrenamente din Turcia, însă piloții au avut numeroase probleme din cauza aderenței scăzute. "Am pilotat ca pe gheață", a explicat pilotul Red Bull.
Vineri, 23 Octombrie 2020 | F1 TOP

Bottas, cel mai rapid în antrenamentele de vineri din Portugalia: coliziune între Verstappen și Stroll în a doua sesiune

Valtteri Bottas a fost cel mai rapid în antrenamentele de vineri din cadrul Marelui Premiu al Portugaliei, în timp ce Max Verstappen și Lance Stroll au avut parte de o coliziune în a doua sesiune.
Vineri, 03 Iulie 2020 | F1 TOP

Mercedes a dominat primele sesiuni de antrenamente ale noului sezon de Formula 1: Hamilton a stabilit cel mai bun timp în Austria

Lewis Hamilton a fost cel mai rapid în ambele sesiuni de antrenamente de vineri din Austria și a fost urmat de fiecare dată de coechipierul său de la Mercedes, Valtteri Bottas.
Vineri, 30 August 2019 | F1 TOP

Ferrari a dominat antrenamentele de la Spa-Francorchamps: Leclerc și Vettel, cei mai rapizi

Charles Leclerc și Sebastian Vettel au fost cei mai rapizi în antrenamentele de vineri de la Spa-Francorchamps și confirmă că Ferrari este favorită la victorie în fața rivalilor de la Mercedes și Red Bull.
Vineri, 07 Iunie 2019 | F1 TOP

Hamilton și Leclerc, cei mai rapizi în antrenamentele de vineri din Canada: pilotul Mercedes a lovit zidul de beton

Lewis Hamilton a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente de la Montreal, însă Charles Leclerc a fost cel mai rapid în a doua sesiune după ce rivalul său de la Mercedes a lovit zidul de beton.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 23 Noiembrie 2018 | F1 TOP

Antrenamente de Formula 1 în Abu Dhabi: Verstappen și Bottas, cei mai buni timpi

Max Verstappen a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente din Abu Dhabi, în timp ce Valtteri Bottas a obținut o performanță similară în a doua sesiune.
Vineri, 09 Noiembrie 2018 | F1 TOP

Verstappen și Bottas, cei mai rapizi în antrenamentele din Brazilia: echilibru între Red Bull, Mercedes și Ferrari

Max Verstappen și Valtteri Bottas au stabilit cei mai buni timpi în antrenamentele de vineri din Brazilia, însă piloții Red Bull, Mercedes și Ferrari au fost despărțiți de numai câteva fraciuni de secundă.
Sambata, 27 Octombrie 2018 | F1 TOP

Red Bull a dominat antrenamentele din Mexic: Verstappen și Ricciardo, cei mai rapizi

Max Verstappen și Daniel Ricciardo au fost cei mai rapizi în antrenamentele de vineri din Mexic, în timp ce Renault a produs surpriză după ce a ocupat locul 3 prin Carlos Sainz.
Vineri, 28 Septembrie 2018 | F1 TOP

Vettel și Hamilton, cei mai rapizi în antrenamentele din Rusia. Verstappen, Ricciardo și Alonso, penalizați pe grilă

Sebastian Vettel și Lewis Hamilton au fost cei mai rapizi în antrenamentele de vineri din Rusia, în timp ce Daniel Ricciardo, Max Verstappen și Fernando Alonso vor fi penalizați pe grila de start.
Vineri, 27 Iulie 2018 | F1 TOP

Luptă echilibrată între Red Bull și Ferrari: Ricciardo și Vettel, cel mai rapizi în antrenamentele din Ungaria

Daniel Ricciardo și Sebastian Vettel au fost cei mai rapizi în antrenamentele de vineri de la Hungaroring, în care Red Bull și Ferrari au fost foarte apropiate, iar Mercedes a ocupat doar locurile 5 și 6.
Vineri, 20 Iulie 2018 | F1 TOP

Red Bull, cei mai rapizi în antrenamentele din Germania: Ricciardo și Verstappen au ocupat prima poziție în cele două sesiuni

Daniel Ricciardo și Max Verstappen au fost cei mai rapizi în cele două sesiuni de antrenamente de la Hockenheim, în timp ce Lewis Hamilton a fost cel mai aproape de piloții Red Bull.
Vineri, 06 Iulie 2018 | F1 TOP

Hamilton și Vettel, cei mai rapizi în antrenamentele de la Silverstone. Accident pentru Verstappen

Lewis Hamilton și Sebastian Vettel au fost cei mai rapizi în antrenamentele libere de vineri din Marele Premiu al Marii Britanii, în timp ce Max Verstappen a suferit un accident.
Vineri, 25 Mai 2018 | F1 TOP

Red Bull a dominat antrenamentele de la Monaco: Ricciardo, cel mai rapid în fața lui Verstappen

Red Bull Racing a dominat fără emoții cele două sesiune de antrenamente libere de joi de la Monaco prin Daniel Ricciardo și Max Verstappen, în timp ce Ferrari și Mercedes au ocupat următoarele poziții.

Tag-uri similare

Ferrari, Renault, McLaren, Toyota, Red Bull, Williams, Force India, Toro Rosso, Vettel, Hamilton
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru