Anvelope Michelin

Luni, 29 Mai 2023 | Industrie

Michelin a părăsit piața din Rusia, unde aveau o fabrică din 2004

Potrivit celor mai recente informații, gigantul francez Michelin a părăsit piața din Rusia. Cele două companii locale au fost vândute celui mai mare distribuitor de anvelope din această țară.
Duminica, 28 Noiembrie 2021 | Intern

Michelin împlinește 20 de ani de la primele sale fabrici din România. Peste 80 de milioane de anvelope, produse în țara noastră

Compania franțuzească de anvelope împlinește 20 de ani de când a deschis primele fabrici din România. În total, au fost produse peste 80 de milioane de anvelope și 500.000 de tone de cord metalic la fabricile noastre.
Marti, 08 Septembrie 2020 | ElectricRomania 2020

#ElectricRomânia 2020: Michelin susține turul României cu mașini electrice oferind anvelope cu nivel ridicat de longevitate

Michelin este unul dintre partenerii de cursă lungă ai Automarket. În 2019, compania a susținut #RomanianRoads, proiectul în care am vizitat cele mai frumoase șosele din România. În 2020, francezii sunt iarăși alături de noi, de această dată în #ElectricRomânia, turul României cu 8 mașini electrice lansate în ultimele 12 luni.
Miercuri, 24 Iulie 2019 | RomanianRoads

#RomanianRoads by Michelin: Proiectul în care vizităm cele mai frumoase șosele din România are ca partener principal Michelin, producătorul de anvelope cu trei uzine în țara noastră

#RomanianRoads, proiectul în care vizităm cele mai frumoase șosele din România, este susținut de Michelin. Cel mai recent demers al francezilor se desfășoară sub conceptul "Performanță de lungă durată" și vizează introducerea unor teste pentru anvelopele uzate.
Miercuri, 01 Mai 2019 | Reportaj

Un copil într-un magazin de jucării: am condus Skoda Kodiaq RS, Mercedes Clasa G și Audi Q8 la testul noii anvelope Michelin Pilot Sport 4 SUV

Michelin ne-a invitat la evenimentul de lansare al noii anvelope Pilot Sport 4 SUV și ne-a pus la dispoziție cele mai tari SUV-uri ale momentului. Am condus Mercedes Clasa G, Audi Q8, BMW X4, Skoda Kodiaq RS și Volkswagen Touareg.
Marti, 25 Noiembrie 2014 | Tehnologie

Pneul fără aer a intrat în producţia de serie, dar nu este disponibil pentru autoturisme

Michelin a început producţia pneurilor fără aer într-o fabrică dedicată din SUA. Noile anvelope vor fi disponibile comercial în curând sub numele Michelin X Tweel şi sunt dedicate vehiculelor utilitare specializate.
Miercuri, 10 Aprilie 2013 | Intern

Michelin: Piaţa de anvelope pentru turisme a scăzut în primele două luni

Reprezentanţii Michelin spun că piaţa de anvelope din România a avut o uşoară scădere în primele două luni ale anului, dar diferenţa este mai mică de două procente faţă de rezultatele din aceeaşi perioadă a anului trecut.
Joi, 27 Octombrie 2011 | Feature

AM TESTAT: Michelin Primacy 3, cea mai nouă anvelopă de vară a constructorului francez

Automarket a mers în Spania pentru un test ceva mai neobişnuit. De această dată, în centrul testului nu au fost maşinile, ci pneurile. Motivul: Michelin a prezentat Primacy 3, cel mai nou model de anvelopă de vară din gama proprie.
Luni, 23 Mai 2011 | Tehnologie

Michelin va lansa un pneu care nu poate să facă pană

Francezii de la Michelin vor să revoluţioneze pneurile, promiţând o anvelopă imună la penele survenite din cauze obişnuite.
Joi, 13 Mai 2010 | Intern

Michelin a lansat în România noua anvelopa Pilot Sport 3

Michelin aduce in România noua generaţie a anvelopei Pilot Sport 3, omologata deja pentru echiparea de serie a unor modele ca Mercedes E63 AMG, Audi A5 si A4.

Tag-uri similare

anvelope Michelin, Michelin Pilot Sport 3, Michelin Pilot Sport 2
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru