Apple

Miercuri, 28 Februarie | General

Apple ar fi renunțat la dezvoltarea mașinii sale

Potrivit celor mai noi informații din presă, Apple ar fi renunțat la dezvoltarea mașinii sale. Project Titan, așa cum era cunoscut de către angajații companiei, se afla în dezvoltare de un deceniu.
Joi, 25 Ianuarie | Masini electrice si hibride

Apple amână lansarea mașinii sale până în 2028

Potrivit informațiilor din presă, lansarea mașinii Apple a fost amânată până în 2028. Alături de asta, modelul companiei americane va avea un sistem de conducere autonomă inferior față de planurile inițiale.
Vineri, 17 Noiembrie 2023 | Tehnologie

Șeful Volvo: renunțarea la Apple CarPlay și Android Auto, o greșeală

Jim Rowan, șeful Volvo, spune că modelele mărcii suedeze vor păstra sistemele Apple CarPlay și Android Auto. Renunțarea la aceste sisteme ar fi o greșeală, potrivit CEO-ului constructorului scandinav.
Luni, 03 Aprilie 2023 | Tehnologie

GM vrea să renunțe la Apple CarPlay și Android Auto pentru un sistem propriu

Americanii de la General Motors au anunțat că vor să renunțe la sistemele multimedia bazate pe Apple CarPlay și Android Auto. În locul lor, GM va monta un sistem propriu, mai bine adaptat pentru mașinile sale.
Joi, 02 Februarie 2023 | Modele noi

Noutăți pentru Mazda 6: Apple CarPlay în standard și două ediții speciale noi

Mazda 6, modelul de clasă medie al japonezilor, a primit o serie de îmbunătățiri pentru acest an. Printre noutăți putem aminti de o paletă de culori îmbogățită, echipament mai bun în dotarea standard și chiar două ediții speciale, dintre care una este aniversară.
Joi, 08 Decembrie 2022 | Concepte

Noi informații despre mașina Apple: va fi lansată în 2026 și va avea preț de sub 100.000 de dolari

Potrivit unor informații noi apărute în presă, viitorul Apple Car, mașina companiei de produse IT și software, ar urma să fie lansat în 2026. Primul automobil Apple va fi electric, iar prețul acestuia va fi de sub 100.000 de dolari.
Marti, 07 Iunie 2022 | Tehnologie

Noua generație Apple CarPlay. Funcționalitate îmbunătățită și personalizare extinsă

Apple a prezentat noua generație a sistemului multimedia pentru mașini CarPlay. Aceasta va putea funcționa pe mai multe ecrane, inclusiv pe instrumentarul de bord digital, iar șoferii vor avea mai multă libertate cu privire la personalizarea interfeței grafice și a comenzilor.
Marti, 07 Decembrie 2021 | Siguranta

Brelocurile de localizare Apple AirTag sunt folosite de hoți pentru a fura mașini

Apple AirTag, un produs în formă de breloc care ajută la localizarea cheilor, obiectelor și a vehiculelor, este folosit de către hoți pentru a fura mașini.
Joi, 11 Noiembrie 2021 | Concepte

Cum va arăta Apple Car: imagini care dezvăluie un posibil concept al acesteia

Apple nu a confirmat oficial că lucrează la o mașină, însă o companie de leasing auto a publicat imagini care ilustrează potențialul design al lui Apple Car pe baza brevetelor depuse de Apple. Un presupus debut va avea loc nu mai devreme de 2025.
Miercuri, 13 Octombrie 2021 | Tehnologie

Viitoarea generație Apple CarPlay ar putea controla sistemul de climatizare și alte funcții ale mașinii

Potrivit celor mai recente informații, gigantul american ar lucra la o nouă platformă (bazată pe Apple CarPlay) care va putea controla mai multe funcții ale mașinii, inclusiv sistemul de climatizare și încălzirea în scaune.
Vineri, 03 Septembrie 2021 | Industrie

Apple ar purta discuții cu Toyota pentru viitoarea sa mașină electrică

Potrivit celor mai recente informații, americanii de la Apple ar purta discuții cu Toyota pentru viitoarea lor mașină electrică. Până acum, compania de peste Ocean a mai discutat cu Samsung, Hyundai și LG.
Luni, 15 Februarie 2021 | Industrie

Șeful Volkswagen: “Nu ne temem de mașina electrică de la Apple”

Grupul VW nu este îngrijorat de planul Apple privind lansarea unei mașini electrice cu tehnologia pentru baterii a producătorului de iPhone-uri, potrivit declarațiilor făcute de Herbert Diess, șeful companiei germane.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 15 Februarie 2021 | Masini autonome

Nissan dezminte zvonurile: “Nu purtăm discuții cu Apple privind producerea unei mașini electrice autonome”

Nissan a transmis că nu se află în discuții cu Apple privind producerea unei mașini electrice autonome, după zvonurile potrivit cărora gigantul american a contactat producătorul nipon cu o propunere în acest sens.
Luni, 08 Februarie 2021 | Masini autonome

Negocieri eșuate: Hyundai a oprit discuțiile cu Apple privind dezvoltarea unei mașini electrice autonome

Hyundai a anunțat că nu mai poartă discuții cu Apple privind dezvoltarea unei mașini electrice autonome, la doar o lună de la începutul negocierilor cu gigantul american.
Luni, 11 Ianuarie 2021 | Industrie

Informații neoficiale: Hyundai și Apple vor semna un parteneriat privind producția de mașini electrice autonome

Hyundai și Apple se pregătesc să semneze un acord cel târziu în luna martie privind producția de mașini electrice autonome începând din 2024, potrivit informațiilor neoficiale apărute în presa din Coreea de Sud.
Vineri, 08 Ianuarie 2021 | Masini electrice si hibride

Hyundai ar putea produce mașina electrică Apple: negocieri în stadiu incipient

Hyundai a anunțat că poartă negocieri preliminare pentru a produce viitoarea mașină electrică Apple. Noul model ar putea fi lansat cel mai devreme în 2024, conform informațiilor neoficiale.
Sambata, 26 Decembrie 2020 | Industrie

Elon Musk dezvăluie că a vrut să vândă Tesla către Apple: "Tim Cook a refuzat să se întâlnească cu mine"

Elon Musk susține că a vrut să vândă Tesla către Apple în timpul "zilelelor negre" în care producătorul american dezvolta Model 3. Tim Cook, CEO-ul Apple, a refuzat însă să se întâlnească cu oficialul Tesla.
Marti, 22 Decembrie 2020 | Modele noi

Informații noi despre mașina electrică Apple: va avea o baterie cu design unic, va fi produsă de un constructor tradițional și va apărea după 2024

Mașina electrică Apple cu funcții autonome va avea o baterie cu design unic care va permite o autonomie mai ridicată, va fi produsă cel mai probabil de un constructor tradițional și va apărea după 2024, potrivit unor informații neoficiale.
Marti, 23 Iunie 2020 | General

Apple a lansat Car Key: aplicația îți permite să deschizi mașina fără cheie cu un iPhone

Apple a prezentat noua aplicație Car Key, care îți permite să deschizi mașina fără cheie prin utilizarea unui iPhone. Primul model care va fi compatibil cu noua aplicație este BMW Seria 5.
Marti, 04 Iunie 2019 | Tehnologie

Apple introduce noutăți pentru CarPlay: design modern, îmbunătățiri pentru aplicații și funcție pentru dezactivarea notificărilor

Apple CarPlay va primi un design nou pentru homescreen, îmbunătățiri pentru aplicațiile deja integrate, funcție Dark Mode și opțiune pentru dezactivarea notificărilor în timpul condusului.

Tag-uri similare

BMW, Volkswagen, VW, GM, General Motors, Frankfurt, Salonul Auto, Golf, Saab, studiu
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru