Arest

Vineri, 19 Aprilie 2019 | Industrie

Carlos Ghosn nu scapă de arest: procurorii japonezi pregătesc noi acuzații pentru fostul șef de la Renault și Nissan

Procurorii din Tokyo vor emite noi acuzații pe numele lui Carlos Ghosn, astfel încât acesta să nu fie eliberat din arest iar perioada de detenție să continue, potrivit informațiilor prezentate de presa din Japonia. Ghosn fusese eliberat pe cauțiune după 108 zile în închisoare, dar a fost arestat din nou în luna aprilie.
Luni, 21 Ianuarie 2019 | Industrie

Cum vrea Carlos Ghosn să scape de arest: fostul șef Nissan se oferă să poarte dispozitiv de urmărire la gleznă și să rămână în Tokyo

Fostul șef Nissan, Carlos Ghosn, le-a propus autorităților japoneze să îl elibereze pe cauțiune și, în schimb, să poarte un dispozitiv de urmărire permanentă la gleznă. În plus, Ghosn a spus că este dispus să nu plece din Tokyo.
Vineri, 11 Ianuarie 2019 | Industrie

Arest prelungit din nou pentru Carlos Ghosn, după alte acuzații de abateri financiare: avocații încearcă eliberarea pe cauțiune

Carlos Ghosn rămâne în arest, după ce detenția a fost prelungită din nou, în urma unor noi acuzații de abateri financiare. Avocații săi încearcă eliberarea pe cauțiune, potrivit Reuters.
Miercuri, 09 Ianuarie 2019 | Industrie

Carlos Ghosn va rămâne în arest: japonezii au respins cererea de eliberare înaintată de avocații săi

Instanța din Tokyo a respins cererea de eliberare a lui Carlos Ghosn, înaintată de avocații săi, astfel că fostul șef Nissan va rămâne în arest, scrie presa japoneză, citată de Reuters.
Marti, 08 Ianuarie 2019 | Industrie

Carlos Ghosn, la prima apariție publică după arestare: “Am fost acuzat pe nedrept și reținut pe baza unor acuzații nefondate”

Carlos Ghosn și-a declarat nevinovăția cu ocazia primei sale apariții în public de când a fost arestat în Tokyo. Fostul șef Nissan susține că a fost acuzat pe nedrept, iar reținerea sa a fost făcută pe baza unor acuzații nefondate.
Sambata, 05 Ianuarie 2019 | Industrie

Carlos Ghosn va fi audiat în ședință publică pe 8 ianuarie: fostul șef Nissan a cerut motivarea deciziei pentru prelungirea arestului

Carlos Ghosn este aproape de prima apariție publică după ce a fost arestat la Tokyo în urmă cu aproape două luni. Fostul șef Nissan a cerut să fie audiat public pentru a afla motivele pentru care arestul său a fost prelungit, iar ședința va avea loc pe data de 8 ianuarie.
Miercuri, 12 Decembrie 2018 | Industrie

Carlos Ghosn va rămâne în arest până pe 20 decembrie: instanța a respins apelul său la prelungirea detenției

O instanță din Tokyo a respins apelul lui Carlos Ghosn la prelungirea arestului, astfel că fostul președinte Nissan va rămâne în detenție până cel puțin pe data de 20 decembrie.
Marti, 11 Decembrie 2018 | Industrie

Carlos Ghosn ripostează: fostul președinte Nissan a făcut plângere împotriva deciziei de prelungire a arestului

Carlos Ghosn, fostul președinte Nissan, a depus o plângere împotriva deciziei instanței care a decis prelungirea arestului pe baza unor noi acuzații de fals în declarații, potrivit autorităților din Tokyo.
Marti, 30 Octombrie 2018 | Industrie

Fostul șef Audi a fost eliberat: Rupert Stadler fusese arestat în luna iunie din cauza Dieselgate

O instanță de judecată din Munchen a transmis că fostul șef Audi, Rupert Stadler, a fost eliberat din arest, după 4 luni de detenție. Stadler fusese arestat în luna iunie pentru implicarea sa în scandalul Dieselgate.
Marti, 14 August 2018 | Industrie

Fostul șef Audi rămâne la închisoare după ce apelul său de eliberare a fost respins: Rupert Stadler refuză cooperarea cu autoritățile

Fostul șef Audi, Rupert Stadler, va rămâne în continuare la închisoare în Germania, după ce autoritățile din Munchen i-au respins apelul privind eliberarea.
Luni, 18 Iunie 2018 | Industrie

Șeful Audi a fost arestat în Germania: procurorii se tem că oficialul suspectat de fraudă ar vrea să ascundă dovezi în legătură cu scandalul Dieselgate

Șeful Audi a fost arestat în Germania în dosarul trucării emisiilor diesel, informație confirmată oficial de Volkswagen. Procurorii susțin că Rupert Stadler a fost reținut de teamă că acesta ar vrea să ascundă dovezi în legătură cu scandalul Dieselgate.
Luni, 23 Aprilie 2018 | Industrie

Șeful motoarelor Porsche, arestat în Germania: oficialul este acuzat de implicarea în scandalul Dieselgate

Poliția din Germania l-a arestat pe Joerg Kerner, cel care supraveghează dezvoltarea motoarelor de la Porsche, sub acuzația că oficialul ar fi fost implicat în scandalul manipulării emisiilor diesel de către grupul Volkswagen.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 28 Noiembrie 2010 | General

Un angajat BMW a fost arestat pentru furt

Un angajat BMW a fost arestat de poliţia din Munchen sub acuzaţia de furt. Acesta a sustras din uzina germană scaune şi accesorii în valoare de 3 milioane de euro.

Tag-uri similare

BMW, furt, arest, angajat BMW, furt BMW, procuror
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru