Aston Martin DBX

Miercuri, 15 Septembrie 2021 | Industrie

Aston Martin DBX ar putea primi o versiune de performanță cu motor V12

Aston Martin lucrează la o nouă versiune pentru SUV-ul DBX, care ar urma să beneficieze de un propulsor V12 cu peste 600 de cai putere. Presa britanică susține că viitorul DBX S va fi lansat în 2023.
Miercuri, 28 Iulie 2021 | Industrie

Vânzările Aston Martin au crescut cu 224%, peste jumătate din clienți au ales DBX

Aston Martin a anunțat o creștere cu 224% a vânzărilor din primele 6 luni, pe fondul cererii ridicate pentru SUV-ul DBX.
Marti, 23 Martie 2021 | Economic

SUV-ul Aston Martin DBX este o gură de oxigen pentru englezi: vânzările au depășit așteptările

Aston Martin speră ca DBX să crească numărul vânzărilor, aflat în continuă scădere din cauza pandemiei. SUV-ul înregistrează deja vânzări în creștere pe piața americană și promite să depășească modele rivale precum Lamborghini Urus și Bentley Bentayga.
Luni, 08 Iunie 2020 | Modele noi

Versiuni noi pentru SUV-ul Aston Martin DBX: britanicii ar putea lansa un coupe și o variantă cu șapte locuri

În 2021, Aston Martin DBX, primul SUV al companiei britanice, ar putea primi o versiune cu șapte locuri. În același timp, surse apropiate companiei spun că britanicii lucrează și la o variantă coupe.
Joi, 07 Mai 2020 | Industrie

Aston Martin a repornit producția SUV-ului DBX: uzinele britanicilor vor fi redeschise gradual

Aston Martin a anunțat că SUV-ul DBX a reintrat în producție la uzina din St Athan, în această săptămână. Celelalte uzine vor fi redeschise gradual în perioada următoare.
Marti, 25 Februarie 2020 | General

Divizia Q a pregătit accesorii speciale pentru Aston Martin DBX: SUV-ul poate fi comandat cu o consolă centrală fabricată din 280 de straturi din fibră de carbon

Aston Martin va expune la Geneva un DBX dezvoltat cu ajutorul diviziei Q. Britanicii au pregătit accesorii speciale de caroserie și de interior. În centrul atenției se află elementele realizate din 280 de straturi de fibră de carbon.
Luni, 09 Decembrie 2019 | Industrie

CEO-ul Aston Martin: “Nu căutăm investitori noi, dar asta nu înseamnă că nu există interes”

Șeful Aston Martin, Andy Palmer, a declarat că producătorul britanic nu caută investitori noi, după ce presa a speculat că miliardarul canadian Lawrence Stroll – cel care deține echipa Racing Point din Formula 1 – ar fi interesat de un pachet consistent de acțiuni la Aston Martin. “Nu căutăm investitori noi, dar asta nu înseamnă că nu există interes,” a spus Palmer.
Marti, 26 Noiembrie 2019 | Intern

Aston Martin DBX poate fi comandat și în România: primul SUV al constructorului britanic pleacă de la aproape 196.500 de euro

Aston Martin DBX, primul SUV dezvoltat de producătorul britanic, poate fi comandat și în România. Modelul are un preț de pornire de 196.350 de euro și este echipat cu un motor V8 de 4.0 litri cu 550 CP.
Luni, 25 Noiembrie 2019 | Modele noi

Aston Martin DBX va primi versiuni noi: SUV-ul britanic ar urma să fie disponibil și cu o motorizare V12

Aston Martin DBX, primul SUV al companiei britanice, va primi o serie de versiuni noi. Totodată, oficialii producătorului nu exclud lansarea unei variante cu motor V12.
Miercuri, 20 Noiembrie 2019 | Modele noi

Aston Martin DBX este aici: primul SUV al constructorului britanic are motor V8 de 4.0 litri și 550 de cai putere și costă aproape 200.000 de euro

Aston Martin DBX este primul SUV din istoria constructorului britanic și propune un motor V8 de 4.0 litri și 550 de cai putere și două ecrane de 12.3 inch și 10.25 inch pentru un preț de listă de aproape 200.000 de euro.
Luni, 11 Noiembrie 2019 | Modele noi

Un nou teaser video cu viitorul Aston Martin DBX: primul SUV al producătorului britanic va avea 550 CP și va fi prezentat în luna decembrie

Aston Martin a publicat un teaser video nou cu viitorul DBX. De această dată, britanicii oferă câteva cadre în mișcare cu primul SUV al companiei. Prezentarea lui DBX va avea loc în luna decembrie, iar livrările sunt programate să înceapă în prima jumătate a anului 2020.
Vineri, 08 Noiembrie 2019 | Industrie

Vânzări slabe pentru Aston Martin Vantage: britanicii au raportat pierderi de 100 de milioane de euro în 2019

Vânzările slabe ale modelului Vantage sunt cauza principală a pierderilor înregistrate de Aston Martin în 2019, potrivit declarațiilor CEO-ului Andy Palmer. Britanicii își pun speranțele în primul lor SUV, DBX urmând să fie prezentat pe 20 noiembrie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 06 Noiembrie 2019 | Modele noi

Prima imagine cu interiorul lui Aston Martin DBX: preț de 193.500 de euro în Germania, prezentarea în 20 noiembrie

Aston Martin a publicat prima imagine cu interiorul lui DBX și anunță că SUV-ul său va fi prezentat oficial în data de 20 noiembrie, la Beijing. Prețul lui DBX pe piața din Germania va fi de 193.500 de euro.
Miercuri, 25 Septembrie 2019 | Modele noi

Informații despre viitorul Aston Martin DBX: SUV-ul debutează în decembrie și va avea motor V8 de 4.0 litri cu 550 CP

Aston Martin a publicat un nou teaser video dedicat viitorul DBX. De această dată, britanicii scot în evidență sunetul motorului V8 biturbo de 4.0 litri.
Luni, 19 August 2019 | Modele noi

Primul SUV Aston Martin va fi prezentat în decembrie 2019: britanicii au deschis lista comenzilor pentru DBX

Aston Martin a anunțat că primul său SUV va fi prezentat în luna decembrie a acestui an. În același timp, constructorul britanic a deschis și lista comenzilor pentru modelul DBX.
Miercuri, 24 Iulie 2019 | Industrie

Noi detalii despre SUV-ul Aston Martin: DBX va fi lansat în decembrie 2019: primele exemplare vor ajunge la clienți până în iunie 2020

Primul SUV Aston Martin va fi lansat în luna decembrie a acestui an, potrivit informațiilor din presa britanică. Primele exemplare ale modelului DBX vor ajunge la clienți până în luna iunie 2020.
Miercuri, 12 Iunie 2019 | Industrie

Aston Martin a inaugurat noua fabrică din Țara Galilor: primele prototipuri ale SUV-ului DBX au ieșit pe poarta uzinei din St Athan

Aston Martin a inaugurat noua sa uzină din Țara Galilor, acolo unde va fi produs primul SUV al companiei. DBX va fi lansat până la sfârșitul anului 2019, iar primele prototipuri au ieșit deja pe poarta fabricii din St Athan.
Vineri, 08 Martie 2019 | Industrie

Aston Martin testează prototipul DBX prin zăpezile din Suedia: producția de serie a SUV-ului va începe în 2020

Aston Martin continuă programul amplu de teste cu prototipul DBX, modelul fiind pus la încercare prin zăpezile din Suedia, în apropiere de Cercul Polar. Producția de serie a SUV-ului Aston Martin DBX va începe în 2020.
Miercuri, 14 Noiembrie 2018 | Modele noi

Aston Martin a început testele cu primul său SUV: numele DBX a fost confirmat oficial

Aston Martin DBX este numele oficial al primului SUV al constructorului, iar britanicii au început un program amplu de teste cu modelul ce va fi lansat în ultimul trimestru de anul viitor.
Duminica, 30 Septembrie 2018 | Modele noi

Marile speranțe: SUV-ul Aston Martin va dubla vânzările anuale ale mărcii

Viitorul SUV pe care Aston Martin îl pregătește de lansare în următorul an va dubla numărul de clienți pe care brandul britanic îi adună în fiecare an. Cei mai mulți vor veni din America de Nord și China.

Tag-uri similare

Aston Martin, Aston Martin DBX, Aston, Aston Martin DBX Concept
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru