Aston Martin

Luni, 22 Aprilie | Modele noi

Noutăți pentru Aston Martin DBX707: gamă simplificată și interior nou

Aston Martin a pregătit o serie de noutăți pentru SUV-ul său de performanță DBX707. Începând de azi, doar cea mai puternică versiune va fi disponibilă pe piață, iar aceasta primește acum un interior nou, inspirat de modelele DB12 și Vantage.
Duminica, 21 Aprilie | F1 TOP

Formula 1: Max Verstappen câștigă Marele Premiu al Chinei! Lando Norris și Sergio Perez, pe podium

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu al Chinei în fața lui Lando Norris și Sergio Perez. Triplul campion mondial reușește să-și adjudece a 4-a victorie a sezonului și completează un weekend aproape perfect.
Sambata, 20 Aprilie | F1 TOP

Formula 1: Dublă Max Verstappen în China: victorie în cursa de sprint și pole pentru cursa mare

Max Verstappen a câștigat prima cursă de sprint a sezonului 2024. Câteva ore mai târziu, triplul campion mondial a obținut și un nou pole position pentru Marele Premiu al Chinei, cu Sergio Perez și Fernando Alonso pe locurile 2 și 3.
Luni, 15 Aprilie | Industrie

Aston Martin va produce mașini cu motoare termice și după 2030

Lawrence Stroll, șeful Aston Martin, a anunțat că marca britanică de modele de performanță va continua să producă mașini cu motoare termice și după 2030. Totodată, lansarea primului model electric al mărcii a fost amânată.
Vineri, 12 Aprilie | F1 TOP

Formula 1: Fernando Alonso rămâne la Aston Martin

Fernando Alonso, dublul campion mondial de Formula 1, a anunțat că va rămâne la echipa Aston Martin și în sezonul viitor. Spaniolul și-a prelungit contractul cu echipa britanică pentru mai multe sezoane.
Marti, 05 Martie | F1 TOP

Formula 1 are un nou Safety Car: Aston Martin Vantage facelift

Aston Martin a prezentat un exemplar al noului Vantage facelift, creat special pentru a fi noul Safety Car al Formulei 1. Mașina va fi prezentă la anumite etape din calendarul competițional, începând cu etapa din Arabia Saudită.
Joi, 29 Februarie | Masini electrice si hibride

Aston Martin amână lansarea primului său model electric

Aston Martin a anunțat că a amânat lansarea primului său model electric până în 2026. Totodată, Aston Martin renunță la planurile de a transforma Lagonda într-o marcă de lux.
Luni, 12 Februarie | F1 TOP

Formula 1: Aston Martin prezintă noul său monopost pentru sezonul 2024

Aston Martin a dezvăluit oficial monopostul său de Formula 1 pentru sezonul 2024. Noul monopost este botezat AMR24 și va fi pilotat de Fernando Alonso și Lance Stroll.
Luni, 12 Februarie | Modele noi

Noul Aston Martin Vantage facelift: motor V8 de 665 CP

Aston Martin a lansat oficial noul Vantage facelift, care aduce o serie de îmbunătățiri vizuale și tehnice. Noul model primește un exterior restilizat, precum și un motor mai puternic, de 665 de cai putere.
Luni, 29 Ianuarie | Modele noi

Viitorul Aston Martin Vantage apare într-o nouă imagine

Constructorul britanic de automobile a publicat o nouă imagine cu viitorul Vantage. Modelul sport debutează în 12 februarie.
Joi, 04 Ianuarie | F1 TOP

F1: Aston Martin va prezenta monopostul pentru noul sezon în 12 februarie

Echipa de Formula 1 Aston Martin tocmai a dezvăluit că noul monopost, de configurație 2024, va fi prezentat în 12 februarie. Williams, Sauber și Ferrari sunt celelalte echipe care, până acum, au anunțat data prezentării noului monopost.
Vineri, 29 Decembrie 2023 | Industrie

Aston Martin: Valhalla va intra în producție în 2024 cu un motor V8 și 998 CP

Valhalla, modelul mult așteptat al celor de la Aston Martin, va intra într-o producție limitată în 2024. Valhalla o să aibă un motor V8 ce va dezvolta aproximativ 1.000 de cai putere.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 27 Noiembrie 2023 | F1 TOP

F1 Abu Dhabi: Max Verstappen încheie sezonul cu o nouă victorie. Leclerc și Russell pe podium

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de la Abu Dhabi, reușind astfel să încheie sezonul 2023 cu încă o victorie categorică. În spatele său s-au clasat Charles Leclerc pe locul 2, respectiv George Russell pe locul 3.
Vineri, 24 Noiembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Aston Martin DB6 transformat într-o mașină pur electrică: preț de 750.000 de euro

Britanicii de la Lunaz au transformat un Aston Martin DB6 într-o mașină cu zero emisii. Aceasta oferă 375 de cai putere și costă circa 750.000 de euro.
Joi, 05 Octombrie 2023 | Industrie

Aston Martin va participa la Le Mans în 2025 cu Valkyrie

Aston Martin va reveni în una din cele mai prestigioase competiții din lumea motorsportului, cursa de „24 de Ore de la Le Mans”. Pentru acest lucru se bazează pe cea mai rapidă mașină construită de ei, Valkyrie.
Miercuri, 16 August 2023 | Modele noi

Noul Aston Martin DB12 Volante, variantă decapotabilă cu plafon textil cu 8 straturi

Aston Martin a prezentat oficial noua variantă decapotabilă a modelului de performanță DB12. Botezat Volante, noul model primește un plafon alcătuit din 8 straturi de material textil, precum și același motor V8 ca varianta coupe.
Marti, 08 August 2023 | Industrie

Aston Martin pregătește lansarea unui nou model. Ar putea fi vorba despre DB12 Volante

Britanicii de la Aston Martin anunță lansarea unui nou model, în data de 18 august, cu ocazia Concursului de Eleganță Pebble Beach. Potrivit zvonurilor, ar putea fi vorba despre DB12 Volante.
Joi, 27 Iulie 2023 | Modele noi

Noul Aston Martin Valour este sold-out. Doar 110 exemplare vor fi produse

Aston Martin Valour, noul model exclusivist și aniversar al mărcii britanice, nu mai este disponibil din acest moment. Toate cele 110 exemplare ale noului model de performanță și-au găsit clienți.
Miercuri, 12 Iulie 2023 | Modele noi

Noul Aston Martin Valour, un GT pentru puriști: motor V12 de 715 CP și cutie manuală

Aston Martin a dezvăluit oficial noul Valour, un model creat pentru a marca 110 ani de existență a mărcii britanice. Noul model este un grand tourer care va fi produs în serie limitată și care primește un motor V12 cuplat la o cutie de viteze manuală.
Vineri, 30 Iunie 2023 | Industrie

Geely, furnizor de componente pentru viitoarele electrice Aston Martin

Potrivit directorului de dezvoltare de la Aston Martin, constructorul britanic va utiliza o serie de componente Geely pentru viitoarele sale modele cu zero emisii.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru