Ateca

Marti, 18 Octombrie 2022 | Industrie

Seat: 1 milion de SUV-uri comercializate în 6 ani

Constructorul spaniol de automobile anunță că a comercializat 1 milion de SUV-uri în ultimii 6 ani. Mașina aniversară este un Seat Arona.
Marti, 22 Septembrie 2020 | Modele noi

Seat introduce o versiune nouă pentru Arona: motor de 1.5 litri benzină de 150 CP și transmisie automată

Seat a introdus în oferta SUV-ului Arona o versiune echipată cu motorul pe benzină de 1.5 litri de 150 de cai putere cuplat exclusiv la o transmisie automată cu șapte trepte. Noua variantă este deja disponibilă pentru comandă în Europa.
Marti, 09 Iunie 2020 | Modele noi

Teaser video pentru Seat Ateca facelift: SUV-ul compact va fi prezentat în 15 iunie

Seat publicat un teaser video pentru Ateca facelift, care va fi prezentat în 15 iunie. Constructorul spaniol promite noutăți de design exterior și interior, dar și o gamă de motoare mai eficientă.
Marti, 12 Mai 2020 | Industrie

Seat extinde garanția mașinilor cu trei luni: ofertă valabilă pentru garanțiile care expiră între 1 martie și 31 mai

Seat a anunțat extinderea garanției cu trei luni pentru modelele Ibiza, Leon, Arona, Ateca, Tarraco, Alhambra, Mii Electric, dar și pentru vehiculele Cupra. Oferta este valabilă pentru mașinile a căror garanție expiră în perioada 1 martie – 31 mai.
Miercuri, 10 Iulie 2019 | Modele noi

Seat introduce îmbunătățiri în actuala gamă de modele: Ateca, disponibil standard cu sistem de infotainment de 8 inch

Seat a introdus o serie de îmbunătățiri pentru actuala gamă de modele, iar cea mai importantă noutate este că Ateca primește în standard un sistem de infotainment de 8 inch care înlocuiește actualul sistem de 6.5 inch.
Luni, 19 Noiembrie 2018 | Modele noi

Cupra Terramar: prima imagine cu viitorul SUV coupe de performanță, "scăpată" pe internet

Cupra, noul sub-brand de performanță lansat de Seat la începutul anului, pregătește primul model de sine stătător. Voci apropiate companiei spun că acesta va purta numele de Terramar, iar prima fotografie cu SUV-ul coupe a fost "scăpată" pe internet.
Luni, 19 Noiembrie 2018 | Modele noi

Cupra va lansa 7 modele noi până în 2021: sunt așteptate și ediții limitate ale SUV-ului Ateca

Brandul Cupra va lansa 7 modele noi până în anul 2021, potrivit unui director de strategie din cadrul companiei. Printre noile modele se vor număra și ediții limitate ale SUV-ului Ateca.
Luni, 13 August 2018 | Economic

Seat doboară noi recorduri: peste 342.000 de mașini vândute în primele 7 luni. Cele mai bune rezultate din ultimii 18 ani

Seat a vândut peste 342.000 de mașini în primele 7 luni din 2018, în creștere cu 20% față de aceeași perioadă de anul trecut. Este un nou record istoric pentru constructorul spaniol, respectiv cele mai bune rezultate din ultimii 18 ani.
Miercuri, 19 Octombrie 2016 | Modele noi

Cât costă Seat Ateca în România: prețurile încep de la 17.400 de euro

Primul SUV al mărcii Seat are prețuri oficiale pentru România. Disponibil în trei versiuni de echipare și cu motoare între 115 și 190 CP, modelul spaniol este o opțiune interesantă în segmentul SUV-urilor compacte.
Joi, 22 Septembrie 2016 | PARIS 2016

Pentru drumuri cu adevărat dificile: Seat Ateca X-Perience, un concept mai bine echipat pentru off-road

Seat va prezenta la Paris conceptul Ateca X-Perience, care prefaţează lansarea unui SUV mai bine echipat pentru off-road comparativ cu actualul model care se bucură de succes la vânzări.
Sambata, 28 Mai 2016 | Modele noi

Seat Marbella va fi primul model electric al mărcii spaniole. Bonus: noua Ibiza, Leon facelift, un SUV de segment mic și versiuni sport ale lui Ateca

Nici nu ne-am obișnuit bine cu denumirea lui Ateca, primul SUV din gama Seat, și trebuie să adoptăm un nou model 100% nou. Numele său este Seat Marbella și va fi un mini-SUV care va avea o versiune full-electrică.
Joi, 03 Martie 2016 | GENEVA 2016

GENEVA 2016 LIVE: Semne bune anul are pentru Seat. Primul SUV al mărcii, Ateca, a înmulțit prezența jurnaliștilor la standul mărcii iberice

Seat Ateca a fost primit cu brațele deschise de jurnaliști la Salonul Auto de la Geneva, standul mărcii iberice fiind înțesat de reprezentanți media care s-au adunat să vadă "minunea": primul SUV din istoria Seat.

Tag-uri similare

Seat, Seat Ateca, Ateca, Seat electric, Ateca X-Perience, Ateca FR, Seat Marbella
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru