Audi A3 e-tron

Miercuri, 29 Iunie 2016 | Masini electrice si hibride

Francezii îi înving pe nemţi la ei acasă: Renault Zoe, cea mai vândută maşină electrică din Germania

Renault Zoe este cea mai vândută maşină electrică în Germania în primele 5 luni ale anului, în care modele germane electrice sau plug-in hybrid precum Volkswagen Passat GTE, Audi A3 e-tron sau BMW i3 au înregistrat vânzări semnificativ mai mici.
Vineri, 20 Noiembrie 2015 | Mediu

Audi vrea să spele păcatele Dieselgate: în 2025 un sfert din mașinile vândute în SUA vor fi hibride

Audi anunță că își va concentra eforturile asupra segmentului hibrid de dincolo de Ocean. Germanii promit că vor lansa mai multe modele cu propulsie alternativă, capabile să totalizeze un sfert din vânzările brandului până în 2025.
Vineri, 19 Decembrie 2014 | Mediu

Audi: „Noul A3 Sportback e-tron este modelul electric perfect”

Chiar dacă este un hibrid care se alimentează la priză, noul Audi A3 e-tron este considerat a fi un model electric perfect de către creatorii săi. Compacta beneficiază de o autonomie electrică de aproximativ 50 de kilometri.
Miercuri, 10 Decembrie 2014 | Siguranta

EuroNCAP: 5 stele pentru Jeep Renegade, cel mai mic model al mărcii; Kia Soul primeşte 4 stele

Patru modele testate de EuroNCAP şi-au primit astăzi rezultatele. Jeep Renegade şi Kia Soul primesc cinci, respectiv patru stele, în timp ce electricele Audi A3 e-tron şi Kia Soul EV reuşesc rezultate apropiate, dar sunt despărţite de o stea: cinci pentru modelul german, patru pentru cel coreean.
Joi, 31 Iulie 2014 | Modele noi

Audi A3 e-tron, primul hibrid plug-in al mărcii, a fost lansat în Europa

Primul hibrid plug-in al gamei Audi este disponibil pentru comandă pe anumite pieţe. În Germania, unde sunt deja 105 dealeri acreditaţi pentru vânzarea lui A3 Sportback e-tron, preţul de pornire este de 37.900 de euro.
Luni, 05 Mai 2014 | Modele noi

Audi: „Fiecare model al nostru va avea şi o versiune e-tron până în 2020”

Audi plănuieşte declanşarea unei ofensive cu electrice şi hibride în segmentul premium. Germanii vor să lanseze versiuni e-tron pentru fiecare model din gamă.
Miercuri, 07 August 2013 | Modele noi

Audi Q7 ar putea fi următorul membru al gamei electrice e-tron

Audi va extinde gama e-ron folosindu-se de tehnologia introdusă de supercarul R8 e-tron. Următorul model al gamei e-tron va fi SUV-ul Q7.
Miercuri, 06 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: Audi A3 e-tron Concept, cel mai economic exponat al nemţilor

Standul Audi de la Geneva a adus un concept bazat pe A3, care prezintă un tren de propulsie care promite un consum mediu de numai 1.5 litri la sută. El este A3 e-tron Concept.
Joi, 21 Februarie 2013 | GENEVA 2013

Audi A3 e-tron Concept - surpriza germanilor pentru Salonul de la Geneva

Audi aduce la Salonul Auto de la Geneva conceptul A3 e-tron, primul compact hibrid plug-in hibrid din istoria constructorului german. Modelul are 204 cai putere şi oferă un consum de 1.5 litri/100 km.
Vineri, 08 Aprilie 2011 | Modele noi

OFICIAL: Audi A3 e-tron, cel mai nou model electric german

Audi a lansat astăzi oficial versiunea concept A3 e-tron, un derivat electric al actualului A3 Sportback, gata să ofere 136 de cai putere şi o autonomie de 140 de kilometri.

Tag-uri similare

Audi, Audi A3, Audi A3 Sportback, Audi A3 e-tron
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru