Audi A3 Sportback e-tron

Miercuri, 21 Noiembrie 2018 | Industrie

Audi A3 Sportback e-tron, eliminat din gamă: modelul plug-in hybrid nu respectă noile standarde de poluare

Audi a eliminat A3 Sportback e-tron din gama de modele ca urmare a faptului că acesta nu respecta noile teste de emisii WLTP. Modelul va reveni în ofertă la lansarea noii generații.
Vineri, 20 Noiembrie 2015 | Mediu

Audi vrea să spele păcatele Dieselgate: în 2025 un sfert din mașinile vândute în SUA vor fi hibride

Audi anunță că își va concentra eforturile asupra segmentului hibrid de dincolo de Ocean. Germanii promit că vor lansa mai multe modele cu propulsie alternativă, capabile să totalizeze un sfert din vânzările brandului până în 2025.
Joi, 03 Iulie 2014 | Mediu

Audi va oferi versiuni hibride alimentate la priză pentru fiecare model din gamă

Audi promite câte o versiune ecologică pentru fiecare maşină pe care o vedem acum în gamă. Germanii vor dezvolta derivate hibride, capabile să fie alimentate şi la prizele casnice, până în 2020.
Luni, 10 Martie 2014 | Premii auto

Finalişti WCOTY: premiul cel mare este disputat de Audi, BMW şi Mazda

Mazda3, Audi A3 Sedan şi BMW Seria 4 Coupe sunt finaliştii categoriei principale a ediţiei 2014 a World Car of The Year. Câştigătorii vor fi anunţaţi peste o lună, la Salonul Auto de la New York.
Vineri, 31 Mai 2013 | Modele noi

Audi A3 Sportback e-tron plug-in hybrid va debuta în 2014

Englezii de la Autocar spun că versiunea e-tron plug-in hybrid a lui Audi A3 Sportback, expusă la ediţia din acest an a Salonului Auto de la Geneva, va debuta în Europa în 2014.

Tag-uri similare

Audi, modele noi Audi, noutati Audi, Audi A3, poze Audi, Audi A3 Sportback, A3 Sportback, hibrid Audi, hibrizi Audi, Audi A3 Sportback e-tron
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru