Audi A4

Miercuri, 15 Mai 2019 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Audi A4: mici modificări de design și motorizări mild-hybrid

Audi a publicat primele imagini și detalii referitoare la versiunea îmbunătățită a lui A4. Nemții au pregătit modificări la nivel estetic și o gamă de motorizări cu sistem mild-hybrid la 12V. Listele de comenzi vor fi deschise începând cu această lună.
Marti, 07 Mai 2019 | Economic

Audi aniversează 25 de ani de la lansarea lui A4: cel mai vândut model Audi a fost produs în peste 7.5 milioane de unități

Audi sărbătorește 25 de ani de la lansarea primului A4, model care a devenit rapid cel mai vândut din gama constructorului de la Ingolstadt. În total, A4 a fost produs în peste 7.5 milioane de unități.
Miercuri, 27 Iunie 2018 | PARIS 2018

Audi A4 și A4 Avant primesc un facelift subtil: modificări minore la barele de protecție și linie de echipare "S line competition"

Audi A4 și A4 Avant au primit o actualizare estetică ușoară care prevede modificări la nivelul barelor de protecție și a jantelor prin care caracterul sportiv al celor două modele este accentuat.
Joi, 05 Octombrie 2017 | Industrie

Ce mașini caută românii pe net: VW Passat, VW Golf și Audi A4 sunt în top 3

Volkswagen Passat, Volkswagen Golf și Audi A4 sunt cele mai căutate mașini de către românii care intră pe internet, potrivit unei statistici a platformei de anunțuri Autovit.
Luni, 17 Iulie 2017 | General

Audi A4 și A5 cu motorul 2.0 TFSI micro-hibrid sunt scoase de la vânzare în Europa

Audi a fost nevoită să întrerupă vânzările europene pentru A4, A5 și versiunile lor de performanță în urma unor modificări la motoarele pe benzină care au generat un consum mai mare de carburant în testele oficiale.
Miercuri, 19 Octombrie 2016 | Industrie

Audi A4 şi A5 ar putea primi tracţiune spate: germanii se pregătesc să renunţe la platforma MLB pentru a folosi una de la Porsche

Audi ar putea fi nevoită să renunţe la platforma MLB şi să folosească în schimb platforma MSB a colegilor de trust de la Porsche, ceea ce ar însemna că viitoarele Audi A4 şi A5 vor avea tracţiune spate.
Joi, 22 Septembrie 2016 | General

Audi A4 primeşte o infuzie de performanţă: o nouă cutie de viteze manuală cu 6 trepte şi 5.7 secunde de la 0-100 km/h

Audi A4 primeşte în această toamnă o nouă cutie de viteze manuală cu 6 trepte, iar scăderea masei permite modelului german să ajungă de la 0-100 km/h în numai 5.7 secunde, cu 0.7 secunde mai repede decât până acum.
Luni, 25 Aprilie 2016 | Modele noi

Chinezilor le plac mașinile mari: Jaguar, BMW, Audi și Mercedes au lansat modele cu ampatament mărit

Majoritatea constructorilor auto premium au lansat în cadrul Salonului Auto de la Beijing variante cu ampatamnt mărit ale unor modele destul de generoase. BMW X1, Audi A4, Jaguar XF și Mercedes Clasa E au crescut în dimensiuni.
Luni, 04 Aprilie 2016 | Tehnologie

Adevărul despre farurile mașinilor actuale: Toyota Prius ”vede” mai bine noaptea decât BMW Seria 3, Audi A4 și Mercedes Clasa C

Un institut de siguranță a traficului a testat farurile a 31 de modele. Rezultatele au arătat că nu trebuie să cumperi neapărat o mașină premium scumpă pentru ”a vedea” mai bine noaptea.
Luni, 14 Martie 2016 | Tehnologie

Topul celor mai aerodinamice sedanuri: Mercedes CLA conduce clasamentul

Pentru a putea fi eficientă, o mașină trebuie să fie și aerodinamică. Clasamentul următor ne arată care sunt cele mai aerodinamice sedanuri ale momentului.
Luni, 11 Ianuarie 2016 | Modele noi

Noul Audi A4 Allroad: pentru familiile care visează la picnicuri în aer liber

Audi a dezvăluit în cadrul Salonului Auto de la Detroit o nouă extensie în gama actualului A4. Este vorba despre A4 Allroad, varianta familistă gata să iasă în teren accidentat.
Joi, 17 Decembrie 2015 | Premii auto

Mașina Anului 2016: au fost anunțați cei șapte finaliști

Pentru titlul de Mașina Anului 2016 în Europa se vor bate șapte mașini, selectate în marea finală. Juriul va trebui să aleagă între patru mașini premium, roadsterul Mazda MX-5 și alte două modele de volum.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 04 Noiembrie 2015 | Siguranta

Audi A4, Honda HR-V şi Honda Jazz au primit 5 stele la testele EuroNCAP. Patru stele pentru VW Caddy

Audi A4, Honda HR-V şi Honda Jazz şi-au demonstrat nivelul de siguranţă după ce au primit 5 stele din partea EuroNCAP, în timp ce Volkswagen Caddy s-a mulţumit cu numai 4 stele.
Luni, 28 Septembrie 2015 | Intern

Prețuri pentru noul Audi A4 în România: a cincea generație a modelului german pleacă de la 32.400 de euro

Importatorul mărcii Audi în România a anunțat prețurile noii generații a lui A4. Modelul de clasă medie pleacă de la 32.440 de euro cu toate taxele incluse în varianta sedan cu motorizare 1.4 TSI de 150 CP.
Vineri, 25 Septembrie 2015 | Tehnologie

Noile Audi A4 și Q7 primesc servicii care permit operarea lor de la distanță, cu ajutorul telefonului sau ceasului inteligent

Audi a lansat două noi servicii care conectează mai bine modelele A4 și Q7 cu proprietarii lor. Acestea permit controlarea mașinilor de la distanță.
Luni, 14 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Altfel despre premierele de la Frankfurt: De la Tiguan "gaură-n cașcaval" la noul Megane "panică în cabina de machiaj"

Suntem în săptămâna Salonului de la Frankfurt, iar mașinile pe care le vedem în premieră mondială aici trebuie să se ridice la nivelul dorit de constructori. Să vedem împreună ce griji le-ar apăsa dacă ar fi oameni.
Luni, 14 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Top 5: cele mai importante premiere mondiale la Salonul Auto de la Frankfurt

Înainte de prima zi dedicată presei de la Salonul Auto de la Frankfurt, Automarket vă prezintă cinci cele mai importante premiere mondiale care vor fi expus la acest eveniment.
Joi, 23 Iulie 2015 | Autoipoteze

Viitorul Audi RS4 ar putea fi echipat cu o turbină electrică

Varianta de performanță a noului Audi A4, numită RS4, va renunța la motorul V8 aspirat al generației precedente, urmând să treacă la o configurație V6 supraalimentată. Motorul cel nou ar putea fi echipat și cu o turbină electrică.
Luni, 06 Iulie 2015 | General

Mașina Anului 2016 în Europa: 40 de modele au fost incluse în competiție

Candidații ediției 2016 ai titlului de Mașina Anului în Europa au fost anunțați. Lista preliminară are 40 de modele, dar va fi scurtată în două etape până să fie anunțați finaliștii.
Marti, 31 Martie 2015 | Modele noi

Audi A4 primeşte o nouă generaţie în toamnă - primele imagini neoficiale ale modelului

Primele imagini ale noii generaţii a lui Audi A4 au fost deconspirate de un site din China.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Audi, Ford, Citroen, Mercedes-Benz, Opel, Hyundai, Volvo
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru