Audi A8 L

Duminica, 31 Octombrie 2021 | Modele noi

Audi A8 L Horch, readus la viață în China pentru a se bate cu Mercedes-Maybach

Audi a dezvăluit un model special cu câteva zile înainte de deschiderea oficială a Salonului Auto de la Guangzhou, China. Acesta poartă numele complet Audi A8 L Horch Founder’s Edition și reprezintă cea mai luxoasă limuzină dezvoltată de producătorul din Ingolstadt din ultimii ani, țintind direct către Mercedes-Maybach.
Miercuri, 17 Martie 2021 | Concepte

Audi intenționează să lanseze A8L Horch, un rival pentru Mercedes-Maybach Clasa S

Audi pregătește în 2021 un facelift pentru modelul A8, ocazie cu care ar putea să ne facă cunoștință și cu o versiune Horch. Dar ce înseamnă Horch și de ce l-ar transforma într-un competitor direct pentru Mercedes-Maybach S-Class?
Miercuri, 13 Mai 2020 | Modele noi

Audi a lansat noul A8 L Security: versiunea blindată a limuzinei germane rezistă la gloanțe și explozii

Audi A8 L Security este versiunea blindată a vârfului de gamă din portofoliul producătorului german. Modelul a fost blindat conform certificării VR9 și poate rezista unor atacuri cu muniție de calibru 7.62 de 51 de milimetri.
Marti, 22 Octombrie 2019 | Masini electrice si hibride

Imagini și informații noi referitoare la versiunea plug-in hybrid a lui Audi A8 L: putere totală de 449 CP și autonomie de până la 46 de kilometri

Audi a anunțat deschiderea comenzilor pe piața europeană pentru plug-in hybrid-ul A8 L 60 TFSI e quattro. Modelul producătorului german oferă un total de 449 de cai putere și o autonomie în modul electric de până la 46 de kilometri.
Miercuri, 05 Iulie 2017 | Modele noi

Poți să atingi, dar nu poți să privești: filozofia Audi și isteria imaginilor teaser cu viitoarea generație A8

Audi a invitat o serie de bloggeri germani să cunoască noua generație A8. Aceștia au putut să pipăie nava-amiral, dar nu au putut s-o vadă.
Marti, 12 Aprilie 2016 | Modele noi

Audi A8 L Extended: șase metri de lux pentru doar șase pasageri

Audi a lansat o variantă unicat a actualului A8 L. Modelul se numește A8 L Extended, măsoară peste 6.3 metri și oferă spațiu pentru șase pasageri.
Vineri, 16 Aprilie 2010 | Modele noi

A opta minune a lumii: Audi A8 L

Audi va lansa in cadrul Salonului Auto de la Beijing noua generatie a lui A8 L. Pentru inceput, acesta va dispune de un propulsor W12 capabil sa produca pana la 500 de cai putere.
Joi, 10 Decembrie 2009 | Modele noi

Versiunea cu ampatament marit a noului A8 debuteaza in 2011

Debutul versiunii cu ampatament marit a lui Audi A8 a fost stabilit pentru Salonul Auto de la Shanghai, din aprilie 2011.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru