Audi electric

Joi, 21 Martie | Masini electrice si hibride

Audi va lansa o mașină electrică accesibilă în 2027: va fi „minunată și unică”

Gernot Döllner, CEO-ul Audi, a confirmat oficial că marca germană va lansa un viitor model electric accesibil. Acesta este descris de către șeful companiei ca fiind „minunat și unic”. Lansarea va avea loc în 2027.
Luni, 26 Iunie 2023 | Industrie

Șeful Grupului Volkswagen: Audi a rămas în urma rivalilor săi în segmentul electricelor

Oliver Blume, șeful Grupului Volkswagen, a recunoscut că Audi se află în spatele mărcilor rivale producătoare de mașini electrice. CEO-ul grupului german dă vina pe problemele cu privire la dezvoltarea sistemelor software pentru întârzierile suferite de Audi.
Joi, 25 Martie 2021 | Masini electrice si hibride

Audi a început producția SUV-ului electric Q4 e-Tron

Audi Q4 e-Tron este un SUV electric care tocmai a intrat pe linia de producție a uzinei multi-marcă din Zwickau. Modelul are la bază platforma modulară Volkswagen MEB.
Luni, 06 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Detalii neoficiale despre viitorul Audi A9 e-tron: dimensiuni apropiate de A7 și lansare în 2024

Viitorul Audi A9 e-tron va avea dimensiuni apropiate de A7 și va fi lansat în 2024, potrivit ultimelor informații neoficiale din presa britanică. Noul model va beneficia de 3 motoare electrice, autonomie de 500 de kilometri şi funcţii autonome avansate.
Luni, 15 Aprilie 2019 | Concepte

Audi a prezentat AI:ME, conceptul care anunță un viitor hatchback compact: prototipul electric oferă 170 CP și dispune de o baterie de 65 kWh

Audi a prezentat conceptul electric AI:ME. Acesta are la bază noua platformă MEB a grupului Volkswagen și anunță un viitor hatchback compact. Motorul electric de 170 CP va fi alimentat de un acumulator cu capacitatea de 65 kWh.
Joi, 14 Februarie 2019 | GENEVA 2019

Primele teasere cu Audi Q4 e-tron: conceptul electric va fi prezentat în 5 martie

Audi a publicat primele schițe cu viitorul concept Q4 e-tron. Prototipul electric va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva, în timp ce versiunea de serie va fi prezentată la începutul anului 2021.
Luni, 24 Aprilie 2017 | Masini electrice si hibride

Audi a deschis deja comenzile pentru primul său SUV electric: norvegienii pot să-și rezerve un Audi e-tron quattro cu doar 2000 de euro

Audi a anunțat că norvegienii își pot plasa deja precomenzile pentru viitorul său SUV electric poziționat între Q5 și Q7. Avansul cerut de germani este de 2150 de euro.
Miercuri, 23 Iulie 2014 | Mediu

Audi: „Clienţii Tesla ar fi ales un Q7 hibrid dacă maşina ar fi fost lansată”

Şeful Audi a declarat că nu intenţionează să concureze cu BMW şi Tesla în segmentul modelelor electrice. Ţinta constructorului din Ingolstadt o reprezintă vehiculele hibride alimentate la priză.
Miercuri, 12 Iunie 2013 | Modele noi

Audi A1 e-tron a primit o versiune îmbunătăţită, de 115 cai putere

Audi a lansat o variantă îmbunătăţită a actualului A1 e-tron. Modelul electric beneficiază acum de 115 cai putere şi poate oferi o autonomie totală de 250 kilometri.
Vineri, 25 Martie 2011 | General

Modelele electrice Audi vor produce un efect "WOW"

Un oficial Audi a declarat că producătorul din Ingolstadt vrea să stârnească surprinderea publicului larg cu modelele sale electrice. Audi va încerca să smulgă tuturor exclamaţii de genul "WOW".

Tag-uri similare

Audi, AUDI e-Tron, Audi electric, Frank van Meel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru