Audi Prologue Concept

Joi, 16 Aprilie 2015 | Concepte

Audi Prologue Allroad Concept ilustrează o nouă direcţie de design pentru nemţi

Audi a prezentat la Salonul Auto de la Shanghai un nou concept din seria Prologue. El se numeşte Prologue Allroad concept şi prezintă transformarea vechiului Prologue Avant într-un SUV.
Miercuri, 11 Martie 2015 | Tehnologie

Audi amână lansarea noii generaţii A8 pentru anul 2017 cu scopul de a testa capacitatea limuzinei de a se conduce singură

Audi a anunţat deja că noua generaţie A8 va fi oferită alături de un sistem semi-autonom de rulare. pentru ca acesta să fie gata, germanii au decalat data de lansare a modelului pentru finalul lui 2017.
Miercuri, 25 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Audi Prologue Avant: conceptul break cu propulsie hibridă, dezvăluit oficial

Audi a prezentat informaţii oficiale şi o galerie foto cu noul Prologue Avant, conceptul aşteptat să debuteze oficial în cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Luni, 16 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Audi Prologue Avant, conceptul care anunţă un rival al lui Mercedes CLS Shooting Brake

Audi a dezvăluit o serie de imagini ale noului său concept, botezat Prologue Avant şi aşteptat să debuteze în cadrul Salonului Auto de la Geneva.
Miercuri, 07 Ianuarie 2015 | Concepte

Audi Prologue Concept a venit la CES dotat cu un sistem de conducere autonomă

Audi a prezentat la CES 2015 o variantă îmbunătăţită a conceptului Prologue. Acesta prezintă un sistem de conducere autonomă şi se bucură de un tren de propulsie hibrid.
Miercuri, 26 Noiembrie 2014 | Modele noi

Audi vrea să reducă la minimum numărul de butoane fizice din maşinile viitorului

Audi Prologue Concept, modelul care va dicta viitoarea direcţie estetică a mărcii germane, va inspira şi interioarele modelelor pe care le va lansa constructorul în anii următorii, fiind pregătite ecrane tactile în locul butoanelor fizice.
Miercuri, 19 Noiembrie 2014 | Concepte

Audi Prologue Concept prefigurează viitorul Audi A8

Audi a prezentat conceptul Prologue, modelul care va servi drept muză pentru viitoarele maşini de serie ale producătorului german. Trăsătura cea mai importantă este noua grilă frontală trapezoidală.

Tag-uri similare

modele noi Audi, noutati Audi, poze Audi, concepte Audi, design Audi, lansare Audi, Audi Prologue Concept, Prologue, lansari Audi, Audi Prologue
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru