Audi TT Coupe

Miercuri, 30 Ianuarie 2019 | Modele noi

Audi TT 20th Anniversary: ediție specială pregătită în cinstea modelului german

Audi TT împlinește 20 de ani de la debut, motiv pentru care oficialii constructorului german au pregătit o ediție aniversară. Versiunea limitată va fi disponibilă la nivel global și propune mici modificări estetice și un interior cu influențe venite din partea primei generații TT.
Joi, 23 Aprilie 2015 | Modele noi

Audi TT va avea o versiune de 1.8 litri şi 180 de cai putere

Audi oferă o nouă versiune pe benzină pentru TT Coupe şi TT Roadster. Motorul este un TFSi de 1.8 litri, care va oferi 180 de cai putere şi 250 de Nm.
Vineri, 31 Octombrie 2014 | O lume nebuna

Noul Audi TT a fost acoperit în 27.000 de bucăţi de ciocolată

Audi a recurs la o modalitate ingenioasă de a promova noua generaţie TT în Belgia. În cadrul unui târg, constructorul german a prezentat un Audi TT învelit în ciocolată.
Sambata, 18 Octombrie 2014 | Modele noi

Audi TT a primit o versiune sportivă dedicată curselor pe circuit

Audi TT va avea o versiune sportivă dedicată curselor pe circuit. Modelul va fi folosit în cadrul unei competiții monomarcă ce va însoți campionatul de turisme DTM în sezonul 2015.
Duminica, 20 Aprilie 2014 | Modele noi

Audi TT offroad - conceptul unui crossover sportiv

La Salonul Auto de la Beijing, Audi a prezentat un concept offroad bazat pe noul model TT. SUV-ul TT offroad are patru portiere și ar putea ajunge în producția de serie peste doi ani.
Miercuri, 04 Iulie 2012 | Modele noi

Audi TT Coupe S Line Competition, noul pachet pentru sportiva din Ingolstadt

Audi a anunţat un nou pachet pentru TT Coupe, numit S Line Competition, care îmbină elementele S-Line Sport şi ornamentele S-Line pentru exterior într-o ofertă la un preţ cu 50% mai mic decât ar costa respectivele componente alese separat - 4.300 de euro.
Duminica, 01 Noiembrie 2009 | Modele noi

Audi lanseaza o editie aniversara a lui TT

Audi a lansat in Japonia o editie aniversara a modelului TT Coupe. Masina a fost creata pentru a sarbatori cei 100 de ani de la infiintarea constructorului german.

Tag-uri similare

Audi, Audi TT Coupe, S-Line
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru