Audi TT

Joi, 23 Noiembrie 2023 | Industrie

Cântec de lebădă pentru Audi TT. A fost construit ultimul exemplar, în Ungaria

Audi a anunțat oficial sfârșitul producției modelului sportiv TT. Ultimul exemplar a fost construit în Ungaria, la uzina Audi de la Györ.
Vineri, 03 Noiembrie 2023 | Modele noi

Despărțirea e grea: Încă o ediție de adio pentru Audi TT

Audi a prezentat o nouă ediție specială de adio pentru modelul TT. De această dată, noua ediție este disponibilă numai în Statele Unite și va fi produsă în numai 50 de exemplare.
Marti, 10 Octombrie 2023 | Modele noi

Încă o ediție specială pentru Audi TT, disponibilă doar în Spania. Preț de 72.800 de euro

Audi a lansat o nouă ediție specială pentru TT. Noua ediție este destinată exclusiv pieței din Spania, iar producția va fi limitată la numai 25 de exemplare.
Vineri, 28 Aprilie 2023 | Modele noi

Încă o ediție de adio pentru Audi TT: Memorial Edition, disponibilă doar în Japonia

Audi a dezvăluit o nouă ediție de adio pentru modelul său sport TT. Noua ediție Memorial Edition este disponibilă exclusiv pentru piața niponă, iar aceasta aduce un pachet vizual unic cu accente din bronz.
Vineri, 17 Februarie 2023 | Modele noi

Audi TT se apropie de sfârșit. Ediție specială de adio

Celebrul model sportiv Audi TT se apropie de final de producție după 25 de ani. Pentru a marca acest moment, constructorul german a lansat ediția de adio Final Edition, care aduce mai multe accente negre la exterior.
Miercuri, 28 Aprilie 2021 | Industrie

Viitor incert pentru Audi R8 și TT: "Modelele reprezentative din trecut nu sunt neaparat și cele din viitor"

Un oficial de rang înalt al constructorului german de automobile a vorbit recent, în cadrul unui interviu, despre viitorul modelelor R8 și TT.
Joi, 15 Octombrie 2020 | Modele noi

Audi lansează ediția aniversară TT RS 40 years of quattro: versiunea destinată exclusiv pieței din Germania va fi produsă în 40 de unități

Audi a prezentat ediția aniversară TT RS 40 years of quattro. Nemții au pregătit o serie de noutăți la nivelul caroseriei și mici îmbunătățiri de interior. Versiunea specială va fi disponibilă doar pe piața din Germania, iar producția va fi limitată la 40 de exemplare.
Miercuri, 07 Octombrie 2020 | Modele noi

Audi TT va fi disponibil cu noua linie de echipare S Line Competition Plus: aripă spate fixă și echipamente speciale de interior

Audi introduce o nouă linie de echipare pentru modelul TT. Aceasta se numește S Line Competition Plus și propune o aripă spate fixă, jante cu dimensiuni de până la 20 de inch și un interior cu echipamente noi.
Marti, 04 August 2020 | Industrie

Presa britanică: Audi ar putea relansa R8 și TT ca modele 100% electrice

Modelele Audi R8 și Audi TT ar putea fi relansate ca vehicule 100% electrice, potrivit surselor din cadrul companiei. Presa britanică susține că, într-un scenariu pesimist, Audi ar putea renunța definitiv la cele două modele în contextul reducerii costurilor.
Vineri, 24 Mai 2019 | Modele noi

Audi anunță noutăți majore în gamă: Q3 Sportback și alte 6 SUV-uri vor fi lansate în 2019, A8 ar putea avea versiune electrică, iar TT și R8 vor fi eliminate

Audi va lansa în acest an Q3 Sportback, două versiuni sportive pentru Q8 și alte patru SUV-uri, în timp ce A8 ar putea avea versiune electrică, iar TT și R8 vor fi eliminate din gamă și înlocuite cu modele electrice.
Joi, 14 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Electrificarea ar putea salva gama de sportive Audi: oficialii își doresc generații noi pentru TT și R8

Conducerea Audi încă nu a luat o decizie cu privire la viitorul sportivelor din gamă, însă există oficiali care își doresc ca TT, R8 și modelele din gama RS să primească generații noi. Sistemele electrificate de propulsie sunt cele care ar putea salva gama de sportive a constructorului din Ingolstadt.
Joi, 07 Martie 2019 | General

Viitor incert pentru Audi TT: vânzările slabe din segment și electrificarea gamei ar putea duce la eliminarea modelului

Conducerea Audi încă nu a luat o decizie clară cu privire la o nouă generație TT. Vânzările slabe înregistrate la nivelul segmentul și investițiile din domeniul electrificării sunt motivele pentru care Audi nu are un răspun clar cu privire la viitorul lui TT.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 06 Februarie 2019 | Modele noi

Audi TT RS Coupe și Roadster facelift: versiunile de performanță ale lui TT primesc actualizări minore

Audi a publicat primele imagini cu versiunile RS Coupe și RS Roadster pentru modelul sportiv TT, iar acestea beneficiază de schimbări mai degrabă minore.
Miercuri, 30 Ianuarie 2019 | Modele noi

Audi TT 20th Anniversary: ediție specială pregătită în cinstea modelului german

Audi TT împlinește 20 de ani de la debut, motiv pentru care oficialii constructorului german au pregătit o ediție aniversară. Versiunea limitată va fi disponibilă la nivel global și propune mici modificări estetice și un interior cu influențe venite din partea primei generații TT.
Vineri, 09 Noiembrie 2018 | Modele noi

Noua generație Audi TT ar putea avea patru uși: germanii vor să revitalizeze vânzările modelului sportiv

Scăderea vânzărilor pentru modele sport determină Audi să regândească viitoarea generație a lui TT ca un model cu patru uși, potrivit unor informații din presa britanică.
Miercuri, 18 Iulie 2018 | PARIS 2018

Audi TT facelift: motorizări pe benzină mai puternice și schimbări minore de design

Audi TT a primit un facelift cu schimbări minore de design și o gamă de motoare pe benzină mai puternice, în timp ce versiunea diesel a fost eliminată.
Marti, 17 Iulie 2018 | Modele noi

Primul teaser pentru Audi TT facelift: germanii promit mai multă sportivitate și masculinitate

Audi a publicat un teaser care anticipează lansarea lui TT facelift, despre care afirmă că va beneficia de mai multă sportivitate și masculinitate.
Vineri, 23 Septembrie 2016 | Modele noi

Ofertă specială pentru Audi TT: pachet S Line Competition cu motor turbo de 2.0 litri şi 230 CP

Versiunile coupe şi cabrio ale lui Audi TT sunt disponibile acum şi cu pachetul special S Line Competition, care aduce câteva noutăţi de design alături de motorul turbo de 2.0 litri şi 230 CP.
Luni, 25 Aprilie 2016 | Modele noi

Mai tare decât "vărul" Porsche Cayman S: noul Audi TT-RS vine cu 400 CP și 3.7 secunde pentru 0-100 km/h

Audi a reușit să păstreze motorul cu cinci cilindri de 2.5 litri turbo pe noul TT-RS, iar rezultatul este o mașină mai rapidă decât fratele de grup Porsche Cayman.
Joi, 04 Februarie 2016 | Industrie

Ei sunt premianții. Ce mașini au cumpărat europenii în 2015?

Volkswagen domină vânzările europene: modelele mărcii germane au reușit să fie primele în 3 dintre cele 12 segmente ale pieței. Au fost și surprize în clasamente, dar și lideri incontestabili care par de neatins.

Tag-uri similare

Volkswagen, Audi, Skoda, Peugeot, VW, Lamborghini, Salon Auto, Seat, Geneva, Dacia Duster
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru