Autobahn

Marti, 13 Iunie 2023 | General

STUDIU: Peste două treimi dintre șoferii din Germania vor limite de viteză pe toate autostrăzile

Potrivit unui studiu realizat recent, peste două treimi dintre șoferii germani sunt în favoarea impunerii unei limite de viteză pe întreaga rețea de autostrăzi din această țară. Este posibil ca în viitorul apropiat, celebrele segmente Autobahn fără limite de viteză să dispară.
Marti, 17 Mai 2022 | General

Șoferul care a condus un Bugatti Chiron cu 417 km/h pe Autobahn a scăpat nesancționat

Șoferul care a atins 417 km/h cu un Bugatti Chiron pe celebra Autobahn din Germania a scăpat nesancționat. Acesta a fost criticat inclusiv de către guvernul german.
Marti, 01 Februarie 2022 | General

Șoferul care a atins 417 km/h pe Autobahn, cu un Bugatti Chiron, riscă până la 2 ani de închisoare

Poliția din landul german Saxonia-Anhalt s-a autosesizat în cazul șoferului ceh care a atins 417 km/h pe celebra Autobahn, la volanul unui Bugatti Chiron, și a publicat clipul pe internet. Acesta ar putea primi până la doi ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat.
Joi, 20 Ianuarie 2022 | General

Șoferul care a atins 417 km/h pe Autobahn, cu un Bugatti Chiron, criticat de guvernul german

Ministerul Transporturilor din Germania a reacționat la clipurile video postate de un milionar ceh, care a atins nu mai puțin de 417 km/h pe o porțiune fără limită de viteză de pe celebra Autobahn. Conducea, desigur, un Bugatti Chiron.
Marti, 02 Noiembrie 2021 | Siguranta

SONDAJ: 60% dintre germani își doresc limită de viteză pe celebra Autobahn

Potrivit unui sondaj recent, 60% dintre germani vor ca autoritățile să impună o limită de viteză pe celebra Autobahn. Printre cei care doresc acest lucru se numără și pilotul de Formula 1 Sebastian Vettel.
Joi, 07 Octombrie 2021 | Siguranta

Germanii readuc în discuție limitarea vitezei pe celebrul Autobahn

Porțiunile fără limită de viteză de pe celebra Autobahn din Germania ar putea fi de domeniul trecutului. Partidul care tocmai a câștigat alegerile naționale susține limitarea vitezei pe autostrăzile din această țară.
Duminica, 20 Ianuarie 2019 | Industrie

Germania pregătește limită de viteză de 130 km/h pe toate autostrăzile: taxe pe carburanți și alte măsuri pentru reducerea poluării

Zilele fără limite de viteze pe autobahn sunt numărate în Germania, în condițiile în care nemții pregătesc măsuri pentru reducerea poluării, astfel încât evite amenzile UE. Pe masa guvernului se află o listă de propuneri printre care introducerea limitei de viteză de 130 km/h pe autostrăzi și creșterea taxelor pe carburanți.
Miercuri, 28 Decembrie 2016 | Tehnologie

Apariție inedită pe autostrăzile germane: indicator rutier dedicat doar mașinilor autonome

Mașinile care se conduc singure testate de mărcile germane au la dispoziție din această iarnă un indicator care pentru șoferii normali nu are niciun fel de însemnătate.
Marti, 01 Octombrie 2013 | Feature

POVEŞTI AUTO: Autostrada-aerodrom

Cu toții știm că celebrele autostrăzi germane sunt un reper pentru infrastructura mondială. Autobahn-ul ascunde însă un secret mai puțin știut: unele bucăți din autostrăzile germane au fost gândite pentru a putea fi folosite ca piste de aterizare pentru avioane în caz de necesitate.
Sambata, 20 Februarie 2010 | General

Germania: Volkswagen domina strazile nemtesti

Agentia gemana KBA a publicat un set de statistici legate de masinile si drumurile din Germania. Volkswagen bate Opel si Mercedes la numarul de masini de pe sosele.
Vineri, 16 Octombrie 2009 | Video

Dilema VIDEO: Cat are Corvette-ul daca masina depasita merge cu 160 km/h?

Faptul ca rulati pe autostrada cu 160 km/h nu garanteaza faptul ca alte masini se abtin de la a trece ca vantul pe langa dumneavoastra. Si totusi, cat are Corvette-ul?
Vineri, 03 Iulie 2009 | Video

VIDEO: Sfaturi pentru cei care merg cu 300 km/h pe Autobahn

Autostrazile germane pe care nu se aplica restrictii de viteza sunt o tentatie pentru toti vitezomanii. O viteza de 300 de km/h pe Autobahn este insa doar pentru cei experimentati.

Tag-uri similare

Mercedes, Volkswagen, Opel, Germania, Corvette, viteza, Autobahn, KBA, Trabant, limita
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru