Autonomie

Vineri, 04 August 2023 | General

Tesla, dată în judecată pentru că a „umflat” autonomia modelelor sale

Tesla a fost dată în judecată în Statele Unite de către 3 posesori, care acuză marca americană de publicitate falsă. Mai exact, Tesla a umflat cifrele cu privire la autonomia modelelor sale și că aceasta este de fapt mai mică decât cea indicată în bord.
Miercuri, 04 Ianuarie 2023 | Masini electrice si hibride

Tesla, amendată în Coreea de Sud cu peste 2 milioane de euro pentru "reclamă mincinoasă"

Autoritatea de monitorizare a practicilor antitrust din Coreea de Sud a amendat Tesla cu echivalentul a 2.07 milioane de euro pentru "reclamă mincinoasă". Cu alte cuvinte, americanii au exagerat unele detalii în materialele publicitare, inclusiv autonomia mașinilor.
Miercuri, 05 Octombrie 2022 | Masini electrice si hibride

Hyundai dezvăluie autonomia lui Ioniq 6: până la 614 kilometri

Hyundai a dezvăluit oficial informații despre autonomia noului său model electric Ioniq 6. Mașina, lansată în iulie, promite o autonomie de până la 614 kilometri în regim WLTP pentru versiunea Long Range cu baterie mai mare și jante de 18 inch.
Vineri, 24 Iunie 2022 | Masini electrice si hibride

Mercedes-Benz Vision EQXX și-a bătut propriul record de autonomie: 1.202 km cu o singură încărcare

Mercedes-Benz Vision EQXX a stabilit un nou record de autonomie. Conceptul a călătorit din Germania până în Marea Britanie, parcurgând 1.202 kilometri, cu o singură încărcare.
Vineri, 29 Aprilie 2022 | Industrie

Îmbunătățiri pentru Polestar 2, inclusiv autonomie mai mare

Constructorul suedez de automobile anunță o serie de îmbunătățiri pentru modelul cu zero emisii Polestar 2. Acestea includ chiar și o baterie mai mare, ceea ce se traduce printr-o autonomie crescută.
Joi, 14 Aprilie 2022 | Concepte

Mercedes-Benz Vision EQXX: Prototipul electric a parcurs peste 1.000 de kilometri cu o singură încărcare

Prototipul electric Mercedes-Benz Vision EQXX a parcurs peste 1.000 de kilometri cu o singură încărcare. Mașina a pornit din Germania, iar linia de sosire a fost într-un oraș de pe Coasta de Azur din Franța.
Duminica, 10 Aprilie 2022 | Industrie

STUDIU: Muzica influențează autonomia reală a unei mașini electrice

Potrivit unui studiu realizat de Kia, muzica influențează "dramatic" autonomia reală a unei mașini electrice. Muzica clasică este, după cum susțin specialiștii, cea mai potrivită pentru o eficiență maximă.
Joi, 21 Octombrie 2021 | Tehnologie

Volvo anunță un update software care crește autonomia mașinilor sale electrice

Modelele cu zero emisii din portofoliul Volvo (și implicit Polestar) au primit un update software over-the-air. Printre altele, una dintre noutăți este o autonomie mai mare, dar suedezii nu au precizat și cu cât va crește aceasta.
Miercuri, 12 August 2020 | Tehnologie

O nouă tehnologie pentru bateriile mașinilor electrice: acumulatorii, integrați în șasiu pentru a ocupa mai puțin spațiu

Producătorul chinez CATL susține că a dezvoltat o tehnologie care permite integrarea bateriilor pentru mașini electrice în șasiu. Modelele electrice cu această tehnologie vor avea autonomii de peste 800 de kilometri.
Joi, 06 August 2020 | Masini electrice si hibride

BMW: "Vrem o autonomie de 700 de kilometri pe mașinile noastre electrice"

Ținta autonomiei pentru modelele electrice BMW este de 700 de kilometri, spun oficialii mărcii bavareze. Un pas important va fi făcut în 2021, când BMW va lansa două mașini cu autonomie declarată de 600 de kilometri.
Duminica, 17 Noiembrie 2019 | Masini autonome

Studiu: numărul mașinilor autonome va crește de peste 5 ori până în 2023, la peste 745.000 de unități

Numărul mașinilor autonome la nivel global va crește de peste 5 ori, până în 2023, la peste 745.000 de unități, potrivit unui nou studiu de piață. Analiștii spun că, în prezent, lipsa reglementărilor și costurile ridicate sunt două dintre motivele pentru prezența redusă a acestor vehicule pe drumurile publice.
Joi, 13 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride

Noi detalii despre modelul electric de oraș Honda e: baterie de 35.5 kWh cu autonomie de 200 de kilometri și tracțiune spate

Honda a anunțat că modelul electric de oraș Honda e va avea o baterie de 35.5 kWh cu autonomie de 200 de kilometri și tracțiune spate. Puterea motorului electric încă nu a fost dezvăluită. Japonezii susțin că au primit peste 31.000 de comenzi pentru Honda e de la clienții europeni.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 22 Ianuarie 2018 | Masini electrice si hibride

Confirmare oficială: producția lui Volkswagen ID va începe în noiembrie 2019

Volkswagen a confirmat că producția modelului electric ID va începe în noiembrie 2019, prima apariție dintr-o gamă de mașini 100% electrice.
Joi, 11 Ianuarie 2018 | Masini electrice si hibride

Fisker susține că va lansa o baterie cu autonomie de peste 800 de kilometri: tehnologia ar urma să apară în 2023

Producătorul american de mașini electrice Fisker susține că lucrează la dezvoltarea unei baterii care poate să ofere o autonomie de peste 800 de kilometri. Tehnologia este programată să apară pe piață în anul 2023.
Miercuri, 10 Ianuarie 2018 | Industrie

Alianța Renault-Nissan-Mitsubishi vrea să investească în electrificare și inteligență artificială: fonduri de un miliard de dolari în următorii 5 ani

Renault, Nissan și Mitsubishi au anunțat înființarea unui fond de 1 miliard de dolari care să finanțeze start-up-uri în domeniul mobilității și al transportului, pentru proiecte care să vizeze electrificarea, autonomia mașinilor electrice sau inteligența artificială.
Luni, 13 Noiembrie 2017 | Tehnologie

Hesla: olandezii au construit o Tesla alimentată cu hidrogen și cu autonomie de 1.000 km

O companie din Olanda a construit o mașină alimentată cu hidrogen, pornind de la o Tesla Model S, iar autonomia rezultată a fost aproape dublă, respectiv de 1.000 de kilometri.
Vineri, 14 Aprilie 2017 | Modele noi

Tesla Model S stabilește un record de autonomie: versiunea 100D are o autonomie oficială de 539 de kilometri

Agenția de Mediu din Statele Unite a testat cea mai nouă versiune a electricei Tesla Model S. Aceasta a reușit să obțină o autonomie record de 539 de kilometri.
Joi, 10 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Nissan Leaf primeşte un update pentru 2016: autonomia creşte la 250 de kilometri

Singurul model electric din gama Nissan este şi cea mai vândută maşină de acest tip din lume. Iar Leaf îşi îmbunătăţeşte autonomia în 2016, trecând la o baterie mai mare care oferă 250 de kilometri cu o încărcare.
Miercuri, 26 August 2015 | Mediu

VIDEO: Record mondial neoficial de autonomie cu o maşină electrică de serie: 729 de kilometri cu Tesla Model S

Aproape 19 ore, aproape 730 de kilometri parcurşi cu un "plin" de baterie şi cost total 35 de lei. Aceasta este statistica recordului mondial de autonomie, realizat de un programator norvegian, client Tesla Motors.
Luni, 16 Martie 2015 | Tehnologie

Elon Musk: ”Vom oferi o îmbunătăţire pentru Tesla Model S pentru a mări şi mai mult autonomia”

Tesla Motors a anunţat că Model S va primi un software îmbunătăţit pentru a extinde autonomia vehiculului electric. Anunţul a fost făcut chiar de preşedintele companiei, Elon Musk.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Opel, Honda, Tesla
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru