Autostrada Romania

Marti, 16 Aprilie | Intern

Încă o bornă depășită: România are mai mult de 1.100 km de drum expres și autostradă

Potrivit celor mai recente cifre date venite de la Ministerul Transporturilor, România a depășit borna de 1.100 de kilometri de drum expres și autostradă.
Luni, 08 Ianuarie | Intern

Video din dronă cu prima autostradă care va fi inaugurată în 2024

În următoarele două luni urmează să fie deschisă circulația rutieră pe o porțiune de 6.3 kilometri de pe Autostrada de Centură a Capitalei, dar și încă un tronson de 6 kilometri. În total, vor fi puțin peste 23 de kilometri de autostradă pe A0 Sud.
Luni, 11 Septembrie 2023 | Intern

Promisiuni de la Guvern: 250 km de autostradă și drum expres, în folosință până la finalul anului 2024

Potrivit ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, până la finalul anului viitor vor fi dați în folosință cel puțin 250 de kilometri de autostradă și drum expres.
Joi, 17 August 2023 | Intern

Noi promisiuni de la Minister: Până la final de 2024 vor fi dați în circulație minim 200 km de autostradă

Potrivit ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, până la finalul anului 2024 vor fi dați în circulație minim 200 de kilometri de autostradă. În cazul optimist, ar putea fi deschiși 300 de kilometri de drum de mare viteză.
Joi, 13 Aprilie 2023 | Intern

Autostrada Bacău - Pașcani: a fost emisă Autorizația de construire pentru ultimul lot

A fost emisă Autorizația de construire pentru ultimul lot al autostrăzii Bacău - Pașcani, anunță ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu. Tronsonul are o lungime de 28.09 kilometri.
Miercuri, 29 Decembrie 2021 | Intern

Autostrada "Moldovei", tronsonul Buzău - Focșani: a fost avizat Studiul de Fezabilitate

Ministerul Transporturilor a avizat Studiul de Fezabilitate pentru tronsonul Buzău - Focșani din Autostrada "Moldovei" A7. Drumul de mare viteză, cu o lungime de 82.4 kilometri, este împărțit în 4 loturi.
Luni, 25 Ianuarie 2021 | Siguranta

STUDIU: majoritatea românilor care circulă pe contrasens pe autostradă o fac în mod conștient

Cei mai mulți șoferi români care merg pe contrasens pe autostradă o fac în mod conștient. Aceasta este concluzia surprinzătoare a unor anchete realizate de autorități.
Marti, 16 Iunie 2015 | Intern

Autostrada Pitești-Sibiu este cu un pas mai aproape: lucrările ar putea începe în 2016

CNADNR a semnat contractul de revizuire a studiului de fezabilitate pentru autostrada Pitești-Sibiu. Lucrările ar putea demara în 2016, spun oficialii organizației.
Marti, 30 Septembrie 2014 | Intern

Guvernul României abandonează autostrada Piteşti-Sibiu şi propune Ploieşti-Braşov-Sibiu

O nouă propunere de masterplan de transporturi al României renunţă la autostrada A1 Piteşti-Sibiu în favoarea autostrăzii Ploieşti-Braşov-Sibiu, titrează Economica.net.
Luni, 29 Septembrie 2014 | Intern

Guvernul a tăiat un miliard de lei din bugetul destinat cofinanţării construcţiei de autostrăzi

Guvernul României a programat o şedinţă specială pentru votarea unei rectificări bugetare care implică, printre altele, reducerea cu un miliard de lei a bugetului pentru construcţia de autostrăzi.
Miercuri, 13 Noiembrie 2013 | Intern

Dacia: "Autostrada Sibiu-Braşov în loc de Sibiu-Piteşti ar fi un dezastru pentru noi"

Vicepreşedintele Dacia a criticat posibilitatea anunţată de Ministerul Marilor Proiecte, Dan Şova, de a schimba traseul autostrăzii Sibiu-Piteşti înspre Braşov, modificarea având consecinţe logistice serioase pentru Dacia.
Luni, 13 Mai 2013 | Intern

Dan Şova: "Taxa pentru autostrada Comarnic-Braşov va fi de 3 euro/100 km"

Taxa de acces pentru viitoarea autostradă Comarnic - Braşov va fi de 3 euro pentru 100 de kilometri, anunţă Dan Şova, Ministerul Marilor Proiecte. Suma anunţată nu este bătută în cuie, subliniază acesta.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 18 Martie 2013 | Intern

Autostrada Iaşi - Câmpia Turzii: 4 miliarde de euro pentru 370 kilometri

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a anunţat că intenţioenază să realizeze autostrada Iaşi - Câmpia Turzii în parteneriat public-privat, informează Gândul.
Vineri, 25 Ianuarie 2013 | Intern

România: Nouă proiecte de autostrăzi vor primi finanţare în 2013

În 2013, proiectele de infrastructură vor primi o finanţare în valoare de trei miliarde şi 654 de milioane de lei noi. Suma include proiectele a nouă autostrăzi şi reparaţia a 1.112 km de drumuri naţionale.
Joi, 19 Iulie 2012 | Intern

Tronsonul Bucureşti-Ploieşti (A3) şi Autostrada Soarelui (A2) au fost deschise circulaţiei

19 iulie 2012 este ziua în care România a inaugurat o autostradă completă. De azi ne vom putea bucura de o Autostradă a Soarelui deschisă complet şi vom putea circula pe A3 de la Bucureşti la Ploieşti.

Tag-uri similare

Autostrazi, Autostrada A3, Autostrada A2, autostrada Romania, autostrada Bucuresti-Pitesti, autostrada Cernavoda-Medgidia, autostrada Medgidia-Murfatlat, autostrada Murfatlar-Constanta, Autostrada Sorealui, circulatie spre mare
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru