Avancronica 2019

Joi, 28 Noiembrie 2019 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu de Formula 1 din Abu Dhabi: ultima impresie contează

Cu ambele titluri deja adjudecate, piloții vor încerca să încheie sezonul 2010 al Formulei 1 prin rezultate convingătoare în ultima cursă din Abu Dhabi.
Joi, 14 Noiembrie 2019 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Brazilei: Leclerc, Vettel și Verstappen se resemnează cu lupta pentru locul trei

Cu ambele titluri adjudecate de Mercedes, Charles Leclerc, Sebastian Vettel și Max Verstappen au ambiția de a încheia sezonul pe locul trei în clasamentul general, iar Marele Premiu al Braziliei ar putea tranșa această luptă.
Joi, 24 Octombrie 2019 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Mexicului: Hamilton poate cuceri matematic al șaselea titlu mondial

Lewis Hamilton are nevoie de 14 puncte în plus față de Valtteri Bottas în cursa din Mexic pentru a deveni matematic campion mondial, însă ultimele două curse din Mexico City au fost câștigate de Max Verstappen.
Joi, 27 Iunie 2019 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Austriei: Mercedes se teme de defecțiuni tehnice din cauza căldurii

Mercedes anticipează că vremea caniculară ar putea fi principalul obstacol în calea unei victorii în cursa din Austria, în care Lewis Hamilton este de departe principalul favorit după dominația autoritară din acest sezon.
Joi, 25 Aprilie 2019 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu de Formula 1 al Azerbaidjanului: Ferrari și Honda promit îmbunătățiri pentru a întrerupe dominația Mercedes

Ferrari va introduce în Azerbaidjan primul update din acest sezon, în timp ce Honda pregătește îmbunătățiri la motor cu scopul ca Red Bull să reducă diferența față de echipele de top.
Joi, 11 Aprilie 2019 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Chinei: Formula 1 aniversează cursa cu numărul 1000 din istorie în mijlocul conflictului dintre Vettel și Leclerc

Sebastian Vettel și Charles Leclerc se pregătesc pentru o nouă confruntare directă în Marele Premiu al Chinei, cursa cu numărul 1.000 din istoria Formulei 1.
Vineri, 29 Martie 2019 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al statului Bahrain: Hamilton și Vettel se tem de rivali

Lewis Hamilton anticipează că Red Bull s-a apropiat de performanțele Mercedes înainte de cursa din Bahrain de duminică, în timp ce Sebastian Vettel admite că Ferrari a pierdut din viteză pe liniile drepte.
Joi, 14 Martie 2019 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Australiei: start în noul sezon al Formulei 1

Sebastian Vettel și Lewis Hamilton sunt pregătiți să reia lupta pentru titlul mondial în noul sezon de Formula 1 care începe duminică, în timp ce rivalii de la Red Bull și Renault stau la pândă pentru a profita de eventualele oportunități.
Miercuri, 13 Martie 2019 | F1 TOP

Avancronica sezonului 2019 al Formulei 1: previziuni după teste, schimbări de regulament, calendar și transmisiuni TV

Sezonul 2019 al Formulei 1 propune o nouă confruntare între Ferrari și Mercedes, însă Red Bull promite să obțină victorii după trecerea la motoare Honda. Cele 21 de curse pot fi urmărite în direct și pe serviciul de streaming F1 TV Pro.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, Red Bull, Formula 1, avancronica Formula 1, avancronica 2019, avancronica Formula 1 2019
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru