Avancronica

Joi, 26 Noiembrie 2020 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al statului Bahrain: cu ambele titluri adjudecate, suspansul ar putea veni de la ploaia în deșert

Marele Premiu al statului Bahrain din acest weekend stârnește interes din cel puțin două motive: cursa ar putea avea loc pe ploaie, iar Mick Schumacher ar putea fi confirmat la Haas pentru sezonul 2021.
Joi, 10 Septembrie 2020 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Toscanei de la Mugello: Ferrari aniversează fără fast 1.000 de curse în Formula 1

Marele Premiu al Toscanei de pe circuitul de la Mugello găzduiește cursa cu numărul 1.000 pentru Ferrari în Formula 1, într-una dintre cele mai dificile perioade pentru Scuderia din ultimii ani.
Joi, 03 Septembrie 2020 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Italiei: interzicerea setărilor speciale pentru calificări oferă speranțe pentru Red Bull și Ferrari

Red Bull și Ferrari speră ca interzicerea setărilor speciale pentru calificări începând de la Marele Premiu al Italiei să le permită să se apropie de rivalii de la Mercedes pe grila de start în cursa de la Monza de la sfârșitul acestei săptămâni.
Joi, 13 August 2020 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Spaniei: Verstappen încearcă să rămână în cursa pentru titlu cu o nouă victorie

Max Verstappen va încerca să obțină o nouă victorie în cursa de la Barcelona pentru a rămâne în apropierea lui Lewis Hamilton în clasamentul general. Mercedes este însă mare favorită la un nou succes.
Joi, 06 August 2020 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Marii Britanii: Mercedes, favorită din nou la Silverstone

Mercedes este favorită să câștige și a doua cursă de Formula 1 de la Silverstone, în care piloții vor fi mai precauți pentru a evita penele din finalul etapei de săptămâna trecută.
Joi, 30 Iulie 2020 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Marii Britanii: Hamilton, favorit în fața lui Bottas să aducă o nouă victorie pentru Mercedes

Cursa de duminică de la Silverstone va aduce o nouă confruntare între Lewis Hamilton și Valtteri Bottas, în contextul în care Mercedes a dominat autoritar etapele din Marea Britanie în ultimii ani.
Joi, 16 Iulie 2020 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Ungariei: momentul potrivit pentru o victorie Red Bull?

Red Bull speră să obțină victorie în Ungaria în detrimentul rivalilor de la Mercedes, care au de partea lor un palmares impresionant pe circuitul maghiar prin Lewis Hamilton.
Joi, 09 Iulie 2020 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Austriei: Ferrari va introduce primele update-uri aerodinamice

Ferrari a decis să introducă îmbunătățiri aerodinamice pentru monopost în a doua cursă de Formula 1 din Austria, în timp ce Mercedes caută soluții pentru problemele de fiabilitate de la cutia de viteze.
Joi, 02 Iulie 2020 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Austriei: Ferrari, singura echipă de top fără update-uri

Sezonul 2020 al Formulei 1 începe duminică în Austria cu numeroase reguli stricte. Cu excepția Scuderiei Ferrari, cele mai multe echipe pregătesc îmbunătățiri pentru monoposturi, iar Mercedes și Red Bull sunt principalele favorite la victorie.
Joi, 14 Noiembrie 2019 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Brazilei: Leclerc, Vettel și Verstappen se resemnează cu lupta pentru locul trei

Cu ambele titluri adjudecate de Mercedes, Charles Leclerc, Sebastian Vettel și Max Verstappen au ambiția de a încheia sezonul pe locul trei în clasamentul general, iar Marele Premiu al Braziliei ar putea tranșa această luptă.
Joi, 31 Octombrie 2019 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Statelor Unite: Hamilton vrea să câștige titlul mondial cu o victorie

Lewis Hamilton își propune să devină matematic campion mondial cu o victorie în cursă din Statele Unite, însă rivalii de la Ferrari promit că vor opune rezistență.
Joi, 24 Octombrie 2019 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Mexicului: Hamilton poate cuceri matematic al șaselea titlu mondial

Lewis Hamilton are nevoie de 14 puncte în plus față de Valtteri Bottas în cursa din Mexic pentru a deveni matematic campion mondial, însă ultimele două curse din Mexico City au fost câștigate de Max Verstappen.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 10 Octombrie 2019 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Japoniei: Mercedes poate câștiga titlul constructorilor în cursa amenințată de taifun

Mercedes va introduce update-uri minore pe monopost în încercarea de a câștiga matematic titlul constructorilor la Suzuka, într-un Mare Premiu care riscă să fie bulversat de un taifun.
Joi, 26 Septembrie 2019 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu de Formula 1 al Rusiei: Mercedes simte pericolul unei reveniri în forță a Scuderiei Ferrari

Formula 1 ajunge în weekend în Rusia. Lewis Hamilton este îngrijorat că cele trei victorii consecutive ale Scuderiei Ferrari îi vor afecta șansele la titlul mondial, în timp ce Max Verstappen va fi din nou penalizat pe grila de start pentru înlocuirea motorului.
Joi, 19 Septembrie 2019 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu de Formula 1 din Singapore: Red Bull este favorită într-o cursă în care Mercedes va avea probleme din cauza căldurii

Red Bull Racing este favorită să repete victoria din Ungaria și în Singapore, mai ales că Ferrari nu are performanțe pe circuite lente, în timp ce Mercedes are probleme atnci când temperaturile sunt ridicate.
Joi, 11 Iulie 2019 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Marii Britanii: Hamilton, favorit în fața propriilor suporteri

După victoria surprinzătoare obținută de Max Verstappen în Austria, Lewis Hamilton intenționează să-și ia revanșa în cursa de casă de la Silverstone, în contextul în care rivalii de la Ferrari avertizează că monopostul nu se potrivește circuitului britanic.
Joi, 20 Iunie 2019 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Franței: Ferrari și Honda introduc îmbunătățiri pentru a lupta cu Mercedes

Ferrari va introduce o aripă față nouă, în timp ce Honda mizează pe un update de motor pentru Red Bull în Marele Premiu al Franței, în speranța că vor întrerupe dominația Mercedes.
Joi, 25 Aprilie 2019 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu de Formula 1 al Azerbaidjanului: Ferrari și Honda promit îmbunătățiri pentru a întrerupe dominația Mercedes

Ferrari va introduce în Azerbaidjan primul update din acest sezon, în timp ce Honda pregătește îmbunătățiri la motor cu scopul ca Red Bull să reducă diferența față de echipele de top.
Joi, 11 Aprilie 2019 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Chinei: Formula 1 aniversează cursa cu numărul 1000 din istorie în mijlocul conflictului dintre Vettel și Leclerc

Sebastian Vettel și Charles Leclerc se pregătesc pentru o nouă confruntare directă în Marele Premiu al Chinei, cursa cu numărul 1.000 din istoria Formulei 1.
Vineri, 29 Martie 2019 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al statului Bahrain: Hamilton și Vettel se tem de rivali

Lewis Hamilton anticipează că Red Bull s-a apropiat de performanțele Mercedes înainte de cursa din Bahrain de duminică, în timp ce Sebastian Vettel admite că Ferrari a pierdut din viteză pe liniile drepte.

Tag-uri similare

Bahrain, avancronica, preview, feature, Raliul Mexicului, Raliul Iordaniei
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru