Aventador

Marti, 21 Martie 2023 | Modele noi

Primele imagini cu interiorul succesorului lui Aventador: 7 moduri de rulare

Lamborghini a publicat primele imagini oficiale cu interiorul lui LB744, numele de cod al succesorului lui Aventador. Imaginile relevă că noul model va avea nu mai puțin de 7 moduri de condus, iar puterea motorului este limitată în funcție de modul de rulare ales.
Marti, 14 Martie 2023 | Modele noi

Acesta este „scheletul” viitorului Lamborghini Aventador: șasiu din fibră de carbon

Lamborghini a publicat imagini oficiale noi cu LB744, numele de cod al succesorului hibrid al lui Aventador. Noul model va avea o monococă creată din fibră de carbon, mai ușoară și mai rigidă față de cea văzută la modelul anterior.
Marti, 07 Martie 2023 | Modele noi

Noi detalii despre succesorul lui Lamborghini Aventador: motor V12 hibrid de 1015 cai putere

Lamborghini a dezvăluit informații noi despre noul model LB744, numele de cod al succesorului legendarului Aventador. Noul hypercar italian va avea un motor V12 hibrid, cuplat la 3 motoare electrice, care va dezvolta un total de 1015 cai putere.
Joi, 19 Ianuarie 2023 | Masini electrice si hibride

OFICIAL: Succesorul hibrid al lui Lamborghini Aventador va fi prezentat în 2023

La finalul unui comunicat de presă, în care vorbește despre evoluția motorului V12, Lamborghini confirmă o informație cu privire la succesorul modelului Aventador: prezentarea va avea loc în primul trimestru din 2023.
Marti, 17 Ianuarie 2023 | Modele noi

Primele schițe cu înlocuitorul lui Lamborghini Aventador: va avea motor V12 plug-in hybrid

Organizația Mondială a Proprietății Intelectuale a oferit primele schițe oficiale cu viitorul înlocuitor al lui Lamborghini Aventador. Noul model va avea un motor V12 hibrid plug-in și va fi dezvăluit în martie.
Vineri, 18 Noiembrie 2022 | General

Lamborghini a livrat ultimul Aventador Coupe Ultimae. Prețul său, 1.6 milioane de euro

Lamborghini a livrat oficial ultimul exemplar al legendarului Aventador. Este vorba despre un exemplar Coupe Ultimae care s-a vândut la un preț de 1.6 milioane de euro și care vine la pachet și cu un jeton NFT.
Miercuri, 09 Noiembrie 2022 | Modele noi

OFICIAL: Înlocuitorul lui Lamborghini Aventador va fi dezvăluit în martie 2023

Succesorul lui Lamborghini Aventador va fi dezvăluit în primăvara anului viitor. Anunțul a fost confirmat de către șeful mărcii italiene, Stephan Winkelmann. Noul model va avea un motor V12 hibrid cu încărcare la priză.
Joi, 13 Octombrie 2022 | Industrie

Ultimul Lamborghini Aventador este un omagiu adus unicatului Miura Roadster

Constructorul italian de automobile a publicat o serie de imagini cu ultimul exemplar Aventador. Este vorba despre un Aventador Ultimae Roadster, inspirat de unicatul Miura Roadster.
Luni, 26 Septembrie 2022 | Feature

Adio, Lamborghini Aventador! Supercarul italian a ieșit din producție

Ultimul exemplar Lamborghini Aventador a ieșit astăzi pe porțile fabricii de la Sant’Agata Bolognese. Modelul legendar cu motor V12 intră în paginile de istorie după o producție care a durat 11 ani.
Vineri, 22 Aprilie 2022 | Industrie

Ultimul Lamborghini Aventador a fost vândut cu 1.4 milioane de euro

Lamborghini a scos la licitație ultimul exemplar Aventador, care s-a vândut pentru marea sumă de 1.4 milioane de euro. Mașina face parte din seria exclusivă Ultimae, iar clientul norocos va primi și bonusuri, precum un NFT și experiențe VIP.
Miercuri, 06 Aprilie 2022 | Industrie

Înlocuitorul lui Lamborghini Aventador va avea un motor V12 electrificat. Ultimul exemplar Aventador Ultimae, scos la licitație

Lamborghini a confirmat că înlocuitorul lui Aventador va avea un motor V12 hibrid cu încărcare la priză. De asemenea, ultimul exemplar al supercarului italian, un model din seria Ultimae, va fi scos la licitație.
Joi, 17 Martie 2022 | Industrie

Lamborghini: Aventador, înlocuit de un model nou în 2023. Noutăți pentru Huracan și Urus

Lamborghini confirmă că Aventador va fi înlocuit, de un nou model plug-in hybrid, în 2023. Totodată, constructorul din Sant'Agata Bolognese pregătește o serie de noutăți pentru Huracan și Urus.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 24 Februarie 2022 | Industrie

Lamborghini ar putea relua producția lui Aventador, din cauza vaporului care a luat foc în largul Atlanticului

Potrivit șefului diviziei americane Lamborghini, producția modelului Aventador ar putea fi reluată, după ce un vapor cu 4.000 de mașini, inclusiv exemplare Lamborghini, a luat foc în largul Oceanului Atlantic.
Miercuri, 27 Octombrie 2021 | Industrie

Sold out! Toate cele 600 de exemplare Lamborghini Aventador Ultimae au fost vândute

Constructorul italian de automobile anunță că toate cele 600 de exemplare Aventador Ultimae au fost vândute. "Cântecul de lebădă" al actualei nave amiral a fost prezentat la începutul lunii iulie.
Marti, 03 August 2021 | Industrie

Șeful Lamborghini: Succesorul lui Aventador va avea un design total diferit

Potrivit lui Stefan Winkelmann, șeful Lamborghini, succesorul navei amiral Aventador va avea un design total diferit. Acesta va debuta pe parcursul anului 2023.
Luni, 05 Iulie 2021 | Industrie

Lamborghini pregătește o nouă variantă pentru Aventador: prezentare în 7 iulie

Lamborghini a publicat o imagine teaser care anunță o nouă variantă a lui Aventador. Prezentarea este programată pentru 7 iulie.
Miercuri, 16 Decembrie 2020 | Modele noi

Lamborghini a prezentat SC20: supercar-ul unicat nu are plafon și este echipat cu un V12 de 770 CP

Lamborghini SC20 este un supercar unicat dezvoltat pe actuala generație Avantador. Modelul nu are plafon, iar motorul V12 de 6.5 litri produce 770 CP și 720 Nm.
Luni, 28 Octombrie 2019 | Modele noi

Primul teaser video cu viitorul hypercar de circuit dezvoltat de Lamborghini: modelul va miza pe motorul V12 și va oferi 830 CP

Lamborghini a publicat primul teaser cu un viitor hypercar dedicat circuitului. Conform surselor, modelul va purta numele de Aventador SVR și va oferi 830 de cai putere.
Luni, 16 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Succesorul lui Lamborghini Aventador ar putea primi un sistem de propulsie plug-in hybrid: supercar-ul italienilor va miza în continuare pe motorul V12

Lamborghini va lansa un înlocuitor pentru actualul Aventador în 2024, spun voci apropiate companiei italieni. Conform declarațiilor lui Maurizio Reggiani, șeful departamentului tehnic, motorul V12 trebuie să rămână în oferta Lamborghini, iar un sistem plug-in hybrid devine alegerea potrivită.
Joi, 04 Iulie 2019 | Economic

Lamborghini se așteaptă la vânzări de peste 8.000 de unități în 2019 și anunță că nu are planuri pentru un model electric: “Clienții noștri nu sunt interesați de astfel de produse”

Lamborghini estimează vânzări de peste 8.000 de unități în acest an. Italienii spun că nu vor “să crească la infinit”, ci să consolideze performanțele obținute. Constructorul anunță că nu are planuri pentru lansarea unui model electric, deoarece “clienții nu sunt interesați de astfel de produse”.

Tag-uri similare

Lamborghini, Geneva, Salonul Auto, Salonul Auto Geneva, Salon Auto Geneva, Lamborghini Aventador, Geneva 2011, Murcielago, Aventador, modele noi Lamborghini
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru