Avertisment

Luni, 23 Septembrie 2019 | Industrie

Producătorii auto lansează un nou avertisment cu privire la lipsa unui acord în cazul Brexit: “Pierderile vor fi de câteva miliarde de euro”

Producătorii auto susțin că lipsa unui acord comercial privind Brexit-ul va provoca pierderi de câteva miliarde de euro, într-un nou avertisment cu privire la efectele negative ale ieșirii Marii Britanii din Uniunea Europeană.
Marti, 21 August 2018 | Industrie

Ford trage un semnal de alarmă înainte de Brexit: “Dacă nu se ajunge la un acord, vom face tot ce este nevoie pentru a rămâne pe profit”

Ford avertizează că lipsa unui acord prin care producătorii auto să nu fie afectați de Brexit îi va determina să facă “orice este nevoie” pentru a rămâne pe profit. Americanii se alătură altor constructori cu afaceri în Marea Britanie care au lansat avertismente similare.
Joi, 16 August 2018 | Industrie

Avertisment pentru posesorii de mașini implicate în scandalul Dieselgate: nemții care nu își “repară” softurile în service vor pierde dreptul de circulație

Autoritatea federală de transport din Germania a transmis un avertisment către posesorii de mașini din grupul Volkswagen ale căror vehicule au fost implicate în scandalul Dieselgate. Potrivit KBA, nemții care dețin o astfel de mașină diesel riscă să piardă dreptul de a mai circula dacă softul motorului “nu este reparat” în termenul impus de autorități.
Joi, 15 Februarie 2018 | Industrie

Daimler avertizează: “Scăderea cererii pentru diesel și trecerea la motoarele electrice ar putea destabiliza furnizorii din industria auto”

Grupul Daimler susține că o scădere a cererii pentru motoarele diesel și tranziția către vehiculele electrice ar putea echivala cu o destabilizare a furnizorilor săi, caz în care ar putea fi nevoie să le ofere susținere financiară.

Tag-uri similare

Daimler, diesel, motoare electrice, furnizori, avertisment, materii prime, destabilizare
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru