Ayrton Senna

Sambata, 05 Septembrie 2020 | General

Netflix va realiza o mini-serie despre viața și cariera lui Ayrton Senna: producția va avea premiera în 2022

Netflix a anunțat că va realiza o mini-serie de 8 episoade despre viața și cariera lui Ayrton Senna, iar producătorii vor avea acces inclusiv la locuință în care a copilărit campionul mondial. Premiera va avea loc în 2022.
Vineri, 11 Septembrie 2015 | Formula 1

Hamilton poate egala în Singapore palmaresul de 41 de victorii în 161 de curse deţinut de Senna

Lewis Hamilton visează să treacă primul linia de sosire în Singapore pentru a egala palmaresul de 41 victorii în 161 de curse deţinut de Ayrton Senna.
Joi, 16 Iulie 2015 | Formula 1

Monopostul pilotat de Senna la Monaco în 1984, scos la licitaţie pentru 1 milion de lire sterline

Monopostul Toleman TG184-2 cu care Ayrton Senna a impresionat pe ploaie la Marele Premiu al statului Monaco din 1984 este scos la licitaţie pentru 1 milion de lire sterline.
Marti, 19 Mai 2015 | Tehnologie

TAG Heuer a lansat patru ceasuri noi, dedicate celebrului pilot Ayrton Senna

McLaren şi celebrul producător elveţian de ceasuri TAG Heuer sărbătoresc anul acesta 30 de ani de colaborare. În cinstea celor trei decenii, TAG Heuer a lansat patru ceasuri speciale, dedicate legendarului pilot de Formula 1, Ayrton Senna
Vineri, 08 Mai 2015 | Formula 1

Video: Senna, Alonso şi Button, vedetele filmului care marchează 30 de ani de parteneriat McLaren-TAG Heuer

McLaren a publicat joi filmul documentar "Don’t Crack Under Pressure – A Legend Returns" care marchează împlinirea a 30 de ani de parteneriat între McLaren şi TAG Heuer şi în care Fernando Alonso şi Jenson Button se duelează pe circuit sub îndrumarea vocală a lui Ayrton Senna.
Miercuri, 18 Martie 2015 | F1 TOP

Poveştile Formulei 1: Copilăria lui Ayrton Senna

Ayrton Senna a avut un handicap locotomor misterios, însă a dus o copilărie obişnuită presărată cu numeroase năzbâtii în Sao Paulo, un oraş unde era înconjurat de sărăcie.
Duminica, 28 Decembrie 2014 | F1 TOP

Magazinul oficial Ayrton Senna, o comoară pentru fanii marelui pilot brazilian de Formula 1

Amintirea unuia dintre cei mai mari piloți de Formula 1 ai tuturor timpurilor este încă vie pentru milioanele sale de fani, iar Instituto Ayrton Senna scoate la bătaie o mulțime de obiecte și accesorii cu ajutorul vânzării cărora copiii brazilieni au acces la educație.
Joi, 13 Noiembrie 2014 | F1 TOP

Poveştile Formulei 1: 20 de ani de la primul titlu mondial al lui Michael Schumacher

Michael Schumacher a obţinut primul său titlu mondial în 13 noiembrie 1994 pe circuitul de la Adelaide din Australia la capătul unui duel controversat cu Damon Hill în urma căruia amândoi au fost nevoiţi să abandoneze.
Miercuri, 30 Aprilie 2014 | F1 TOP

20 de ani fără Ayrton Senna: cei patru ani de rivalitate cu Michael Schumacher

La 20 de ani de la decesul dramatic al lui Ayrton Senna, Automarket îţi prezintă povestea rivalităţii pe care îndrăgitul pilot brazilian a avut-o cu un alt titan al Formulei 1, Michael Schumacher.
Miercuri, 30 Aprilie 2014 | Formula 1

Montezemolo: "Senna a negociat venirea la Ferrari cu patru zile înainte de Imola"

Luca di Montezemolo susţine că a negociat transferul lui Ayrton Senna de la Williams la Ferrari cu numai patru zile înainte ca acesta să-şi piardă viaţa. "A vrut să vină la Ferrari", afirma italianul.
Marti, 29 Aprilie 2014 | Formula 1

Tribut Ayrton Senna la Imola la împlinirea a 20 de ani de la decesul triplului campion mondial

Circuitul de la Imola va găzdui în perioada 1-4 mai un tribut special pentru Ayrton Senna cu ocazia împlinirii a 20 de ani de la moartea triplului campion mondial.
Miercuri, 23 Aprilie 2014 | F1 TOP

TOP 10: Echipele cu cele mai multe victorii consecutive în Formula 1

McLaren, Ferrari, Red Bull şi Williams domină topul echipelor cu cele mai multe victorii consecutive în istoria Formulei 1, însă Mercedes s-ar putea infiltra în clasament în acest sezon.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 31 Iulie 2013 | F1 TOP

FEATURE: Campioni mondiali care au fost coechipieri

În istoria Formulei 1 s-a întâmplat de numai şase ori ca o echipă să aibă în componenţă doi campioni mondiali, ceea ce demonstrează dificultatea de a gestiona o astfel de colaborare.
Miercuri, 10 Aprilie 2013 | F1 TOP

TOP 10: Piloţi de Formula 1 care au concurat şi în raliuri

Alain Prost, Jim Clark sau Stirling Moss sunt doar câţiva dintre piloţii celebri din Formula 1 care au concurat şi în raliuri, în timp ce Ayrton Senna s-a rezumat doar la efectuarea unor teste.
Vineri, 01 Februarie 2013 | Feature

POVEŞTI AUTO: McLaren - 50 de ani de istorie

2013 este anul aniversărilor. Aston Martin a împlinit 100 de ani de existenţă, iar McLaren împlineşte 50 de ani de când produce automobile dedicate sportului cu motor şi nu numai. Analizăm povestea unuia dintre cei mai cunoscuți producători auto britanici.
Miercuri, 09 Ianuarie 2013 | F1 TOP

POVEŞTILE FORMULEI 1: Ceasurile lui Ayrton Senna

Ayrton Senna a fost ambasadorul producătorului de ceasuri TAG Heuer când concura pentru McLaren şi intenţiona să lanseze un ceas care să-i poarte numele cu numai câteva zile înainte de a înceta din viaţă.
Miercuri, 24 Octombrie 2012 | Motorsport

TOP 10: Cele mai echilibrate finaluri de cursă din istoria F1

În Formula 1, o miime de secundă poate face diferenţa dintre victorie şi înfrângere. Automarket îţi prezintă cele mai dramatice şi echilibrate finaluri de cursă din istoria competiţiei.
Miercuri, 05 Septembrie 2012 | F1 TOP

FEATURE: Suspendări în Formula 1 pentru incidente de cursă

Michael Schumacher, Nigel Mansell şi Mika Hakkinen se numără printre piloţii care au primit interdicţia de a concura în unele Mari Premii din cauza unor incidente de cursă.
Miercuri, 22 August 2012 | Formula 1

Piquet Jr: "Ayrton Senna nu ar fi câştigat nimic în F1 în prezent"

Fostul pilot Nelson Piquet Jr. susţine că triplul campion mondial Ayrton Senna nu ar fi obţinut nicio victorie în Formula 1 în prezent pentru că era lipsit de talent în termeni tehnici şi mecanici.
Joi, 12 Iulie 2012 | Formula 1

Prost: "Senna mi-a spus secrete pe care nu le voi dezvălui niciodată"

Alain Prost a dezvăluit că Ayrton Senna i-a spus câteva secrete majore despre viaţa sa personală pe care nu le va împărtăşi însă cu nimeni.

Tag-uri similare

Alonso, video, Schumacher, Senna, Hispania, Marele Premiu al statului Monaco, Ayrton Senna, Bruno Senna, Berger, DRIVe
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru