Baterii litiu-ion

Marti, 23 Februarie 2021 | Intern

Rombat: “Vom începe să furnizăm celule pentru bateriile litiu-ion”

Rombat va începe să furnizeze celulele pentru bateriile litiu-ion destinate mașinilor electrice, în noua fabrică din București, din a doua jumătate a acestui an, potrivit noului CEO.
Marti, 06 Octombrie 2020 | Masini electrice si hibride

Toyota va deschide o nouă linie de producție de baterii litiu-ion pentru vehicule hibride: parteneriat cu Panasonic

Toyota a anunțat că va investi într-o nouă linie de producție a bateriilor litiu-ion pentru vehicule hibride, în parteneriat cu Panasonic. Producția va începe în 2022 în Japonia, iar capacitatea anuală va fi suficientă pentru 500.000 de vehicule.
Miercuri, 05 Octombrie 2016 | Industrie

Faraday Future vrea să revoluționeze mașinile electrice: americanii anunță cele mai avansate baterii Litiu-Ion de pe piață

Cea mai nouă companie americană dedicată exclusiv mașinilor electrice va aduce primul model de serie pe străzi în 2018, dar anunță un parteneriat cu LG Chem prin care Faraday Future va avea acces la bateriile Litiu-Ion cu cea mai mare densitate energetică din lume.
Joi, 11 Octombrie 2012 | Tehnologie

Americanii propun baterii litiu-ion cu 25% mai ieftine şi de două ori mai uşor de încărcat

Doi cercetători americani au reuşit să înţeleagă mai bine funcţionarea bateriilor litiu-ion şi promit dezvoltarea unor tehnologii care să reducă costurile de producţie şi să reducă durata de încărcare.
Marti, 20 Martie 2012 | Tehnologie

STUDIU: Preţul bateriilor litiu-ion va fi mai mic cu 30% în 2017

Un studiu american a dezvăluit tendinţa de reducere a costurilor pe care îl înregistrează segmentul bateriilor litiu-ion. În 5 ani ele vor fi mai ieftine cu 30% decât în prezent.
Joi, 12 Ianuarie 2012 | Tehnologie

IBM a inventat bateria litiu-aer cu o autonomie de 800 kilometri

IBM susţine că a elaborat o baterie inovatoare, litiu-aer, care depăşeşte net performanţele actualelor agregate litiu-ion şi garantează o autonomie de 800 de kilometri.
Sambata, 13 August 2011 | Industrie

GM încheie un contract cu A123 Systems pentru baterii litiu-ion NanophosphateY

General Motors a semnat un contract cu producătorul de baterii A123 Systems. Aceştia din urmă le vor furniza celor de la GM baterii litiu-ion NanophosphateY care vor fi utilizate în cadrul viitoarelor modele electrice produse de gigantul american.
Luni, 07 Septembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Peugeot a prezentat conceptul electric iOn

Peugeot a dezvaluit astazi prima imagine oficiala a conceptului iOn, o interpretare franceza a modelului electric Mitsubishi i-MiEV.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru