Beijing

Miercuri, 16 Septembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Honda pregătește un nou model electric: conceptul va fi prezentat la Salonul Auto de la Beijing

Honda pregătește un al doilea model electric, primul ce va fi lansat pe piața din China. Prezentarea conceptului va avea loc la Salonul Auto de la Beijing, care își va deschide porțile în data de 26 septembrie.
Vineri, 03 Aprilie 2020 | Industrie

Salonul Auto de la Beijing a fost reprogramat pentru luna septembrie: evenimentul trebuia să aibă loc în aprilie

Salonul Auto de la Beijing, care ar fi trebuit să aibă loc în aprilie, a fost reprogramat pentru perioada 26 septembrie - 5 octombrie, ca urmare a pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2.
Luni, 17 Februarie 2020 | Industrie

Salonul Auto de la Beijing, amânat pe termen nedeterminat din cauza coronavirusului: evenimentul era programat în 21-30 aprilie

Salonul Auto de la Beijing programat în perioada 21-30 aprilie a fost amânat pe termen nedeterminat din cauza epidemiei de coronavirus.
Miercuri, 12 Decembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Shanghai și Beijing domină vânzările globale de mașini electrice din ultimii 7 ani: Oslo este cel mai “performant” oraș european, cu peste 50.000 de unități

Shanghai și Beijing sunt orașele cu cele mai mari vânzări de mașini electrice din lume, în ultimii 7 ani, potrivit unui studiu. Peste un milion de mașini electrice au fost vândute în 2017 în toată lumea, iar mai mult de jumătate au mers în China, care surclasează Europa și SUA și la dezvoltarea infrastructurii de încărcare.
Luni, 09 Iulie 2018 | Masini autonome

După BMW, Mercedes: constructorul german a primit “undă verde” la teste cu mașini autonome în China

Daimler a primit autorizația să facă teste cu mașini autonome în China, fiind primul constructor european cu o astfel de licență în capitala Beijing, potrivit unui anunț al grupului german.
Joi, 19 Aprilie 2018 | Concepte

Teaser video cu Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury: conceptul debutează în cadrul Salonului Auto de la Beijing

Conceptul Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury va fi prezentat oficial în cadrul Salonului Auto de la Beijing, eveniment care își deschide porțile la finalul lunii aprilie. Pentru a mai îndulci așteptarea, nemții vin cu un teaser video nou.
Vineri, 10 Aprilie 2015 | O lume nebuna

Salonul Auto de la Shanghai interzice accesul copiiilor în complexul expoziţional

După ce au interzis hostessele îmbrăcate provocator, organizatorii Salonului Auto de la Shanghai au decis să interzică şi accesul copiiilor la această expoziţie.
Joi, 02 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Lexus NX, noul SUV compact premium al mărcii japoneze

Lexus a prezentat la Paris versiunea de serie a lui NX, un SUV de segment compact care va rivaliza modele precum Audi Q5, BMW X3 şi Mercedes-Benz GLK.
Miercuri, 10 Septembrie 2014 | F1 TOP

Formula E - detalii complete despre prima competiţie de monoposturi electrice

Formula E, prima competiţie cu monoposturi integral electrice, debutează în weekend cu un format special care prevede schimburi de monoposturi la boxe şi metode inedite de atragere a fanilor. Competiţia este transmisă în România de postul Dolce Sport.
Joi, 24 Aprilie 2014 | O lume nebuna

Cea mai scumpă masină chinezească vândută vreodată, Hongqi L5, a costat 580.000 de euro

Un client înstărit din China a cumpărat cea mai scumpă maşină chinească vândută vreodată, Hongqi L5. Omul de afaceri respectiv este primul civil care cumpără modelul respectiv, folosit până acum doar de demnitarii chinezi, iar preţul de achiziţie este echivalentul a 580.000 de euro.
Marti, 22 Aprilie 2014 | Industrie

Volkswagen a definitivat designul primului său model low-cost

Nemţii de la Volkswagen au definitivat aspectul final şi conceptul de bază al viitorului model low-cost. Hans Demant, unul dintre responsabilii proiectului respectiv, spune că toate componentele vor fi produse în China.
Marti, 08 Aprilie 2014 | Autoipoteze

Audi Q4 - schiţele care prezintă viitorul SUV al nemţilor

Audi va prezenta la Salonul Auto de la Beijing un concept numit Q4. Acesta prefigurează un SUV care va lupta în segmentul lui BMW X4, spun englezii de la Autocar.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 30 August 2012 | O lume nebuna

Beijing: Loteria înmatriculărilor lasă un milion de clienţi de maşini noi cu ochii în soare

În timp ce piaţa din Europa este în scădere, autorităţile din Beijing au introdus o loterie pentru a stabili cine îşi poate cumpăra şi înmatricula o maşină nouă în capitala Chinei.
Vineri, 27 Aprilie 2012 | Modele noi

Maserati: "Versiunea de serie a lui Kubang va avea alt nume"

Italienii de la Maserati au anunţat că nu vor mai expune conceptul Kubang la niciun salon auto până când nu vor pregăti versiunea de serie a acestuia. Potrivit unor surse, aceasta debutează în 2014 la Salonul Auto de la Detroit.
Joi, 26 Aprilie 2012 | Concepte

Bertone Nuccio, conceptul aniversar al italienilor, ar putea fi vândut în China

Conceptul Bertone Nuccio, expus la Salonul Auto de la Geneva, ar putea fi vândut contra sumei de două milioane de euro. Oferta vine din partea unui colecţionar chinez, care a văzut conceptul la Salonul Auto de la Beijing.
Miercuri, 25 Aprilie 2012 | Modele noi

Infiniti M primeşte o versiune cu ampatament mărit pentru piaţa din China

Infiniti va oferi o versiune cu ampatament mărit a modelului M pe piaţa din China. Şasiul acestui model a fost lungit cu 15 centimetri, iar interiorul a fost modificat.
Marti, 24 Aprilie 2012 | Modele noi

BMW eDrive, denumirea sistemului de propulsie al modelelor din gama i

BMW a introdus o nouă denumire în nomeclatura sa - eDrive. Aceasta va fi utilizată de modelele electrice, hibride şi hibride plug-in care vor debuta în portofoliul BMW.
Marti, 24 Aprilie 2012 | Concepte

Honda Concept C şi Concept S au debutat la Beijing

Honda a dezvelit două concepte la Salonul Auto de la Beijing. Ambele prefigurează viitoare modele de serie, dar numai S Concept va ajunge şi pe piaţa din Europa.
Marti, 24 Aprilie 2012 | Modele noi

Skoda Rapid, modelul de serie inspirat de MissionL, intră în producţie anul acesta

Skoda a anunţat numele versiunii de serie a lui MissionL concept. Berlina inspirată de acest concept se va numi Rapid şi va intra în producţie în 2012.
Luni, 23 Aprilie 2012 | Concepte

Chrysler 300C Ruyi Design Concept, modelul cu care se întorc americanii în China

Americanii de la Chrysler au adus la Beijing un studiu de design bazat pe 300C. Modelul celebrează Anul Dragonului şi marchează întoarcerea mărcii americane pe piaţa din China.

Tag-uri similare

Ferrari, Audi, China, SUV, criza, BMW M3, mediu, California, Q7, poluare
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru