Bentley Bentayga

Luni, 22 Ianuarie | Economic

Bentley, pe minus în 2023. Bentayga, cel mai popular model al britanicilor

În 2023, Bentley a comercializat 13.560 de mașini, cu 11% mai puține decât în 2022. SUV-ul Bentayga a fost cel mai popular model al producătorului britanic.
Miercuri, 27 Septembrie 2023 | Modele noi

Noutăți pentru Bentley Bentayga: scaunele Airline Seat Specification, disponibile pentru toate versiunile

Bentley a pregătit o serie de noutăți pentru SUV-ul de lux Bentayga. Cea mai mare noutate este reprezentată de scaunele avansate Airline Seat Specification, disponibile acum pentru toate versiunile lui Bentayga.
Marti, 27 Iulie 2021 | Industrie

Bentley Bentayga primește cele mai mari jante din fibră de carbon montate vreodată pe o mașină de serie

Bentley a dezvoltat, împreună cu Bucci Composites, un set de jante din fibră de carbon pentru SUV-ul Bentayga. Acestea au diametrul de 22 de inch și, potrivit britanicilor, sunt cele mai mari jante din carbon montate vreodată pe un vehicul de serie.
Vineri, 26 Martie 2021 | General

Bentley sărbătorește producția a 200.000 de mașini

La peste 100 de ani de la înființare, Bentley sărbătorește producția exemplarului cu numărul 200.000, un Bentayga Hybrid.
Miercuri, 12 August 2020 | Modele noi

Bentley lansează Bentayga Speed facelift: SUV-ul britanic păstrează motorul W12 de 6.0 litri cu 635 de cai putere

Bentley a prezentat Bentayga Speed facelift. SUV-ul de performanță este echipat cu motorul W12 de 6.0 litri care dezvoltă 635 CP și 900 Nm. Accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 3.9 secunde, iar viteza de top se oprește în dreptul valorii de 306 km/h.
Luni, 03 August 2020 | General

Bentley introduce opționale noi pentru Bentayga: sistem de evacuare Akrapovic și suport pentru biciclete

Bentley a introdus patru pachete opționale pentru Bentayga facelift. Pe lista noutăților se află un sistem de evacuare Akrapovič, un suport pentru biciclete sau un portbagaj exterior.
Miercuri, 01 Iulie 2020 | Modele noi

Bentley lansează Bentayga facelift: noutăți estetice, îmbunătățiri pentru interior și motorizare V8

Bentley a prezentat Bentayga facelift. Versiunea îmbunătățită a SUV-ului britanic propune o serie de modificări atât la nivel exterior, cât și la interior. Pentru moment, britanicii oferă doar motorizarea V8 cu 550 CP.
Miercuri, 24 Iunie 2020 | Modele noi

Primul teaser video cu viitorul Bentley Bentayga facelift: SUV-ul va fi prezentat în 30 iunie

Bentley a publicat primul teaser video cu viitorul Bentayga facelift. Modelul producătorului britanic va fi prezentat în 30 iunie în cadrul unui eveniment online.
Joi, 04 Iunie 2020 | Industrie

Bentley deschide șampania: constructorul britanic a produs 20.000 de unități Bentayga

Bentley are motive de sărbătoare: Bentayga, primul SUV al companiei, a atins borna 20.000. Modelul a fost prezentat în toamna anului 2015, iar producția a demarat în 2016.
Vineri, 29 Noiembrie 2019 | Modele noi

Informații despre viitorul Bentley Bentayga facelift: interior modificat și motorizare diesel mild-hybrid

Bentley pregătește un facelift pentru actualul Bentayga. SUV-ul va fi prezentat în 2020, iar conform primelor informații, Bentayga facelift va oferi mici modificări estetice, un interior ușor restilizat și o motorizare diesel mild-hybrid.
Marti, 26 Noiembrie 2019 | Modele noi

Versiuni noi pentru Bentley Bentayga: SUV-ul producătorului britanic va fi disponibil în variante cu patru sau șapte locuri

Bentley a introdus două versiuni noi pentru Bentayga. SUV-ul britanicilor va putea fi comandat fie într-o variantă de top cu patru locuri, fie într-o versiune care poate găzdui până la șapte pasageri.
Joi, 04 Aprilie 2019 | Modele noi

Bentley Bentayga primește o versiune specială: Design Series promite modificări de design și îmbunătățiri la nivelul interiorului

Bentley a lansat Bentayga Design Series. Britanicii propun mici modificări la nivel estetic și o serie de îmbunătățiri pentru interior. Clienții vor putea comanda noua versiune doar alături de motorul V8 pe benzină de 4.0 litri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 03 Octombrie 2018 | General

Povestea de iubire s-a încheiat: în Europa, Bentley renunță la versiunea Bentayga echipată cu motorul diesel V8

Oficialii Bentley au anunțat că europenii nu mai pot comanda versiunea Bentayga echipată cu motorul diesel V8. Producătorul britanic este al doilea brand din grupul Volkswagen care decide să renunțe complet la motorizările diesel. Porsche a făcut un anunț similar în urmă cu doar două săptămâni.
Marti, 26 Iunie 2018 | Modele noi

Bentley Pikes Peak Bentayga: ediție limitată pentru cel mai rapid SUV din istorie pe urcarea de la Pikes Peak

Bentley va lansa o ediție limitată la numai 10 unități pentru Bentayga după ce acesta a devenit cel mai rapid SUV de serie în cursa de la Pikes Peak.
Vineri, 22 Iunie 2018 | Modele noi

Bentley Bentayga Sport: SUV-ul coupe ar putea debuta în 2019 cu o motorizare de peste 600 CP

Bentley nu exclude lansarea unui SUV coupe. Viitorul model ar urma să poarte numele de Bentayga Sport și, conform zvonurilor, debutul său este programat pentru anul viitor.
Vineri, 30 Martie 2018 | Motorsport

Un Bentley Bentayga W12 va concura în cursa de la Pikes Peak: exemplarul a primit scaune de competiție, un roll cage și o evacuare Akrapovic

Un Bentley Bentayga W12 va concura în cursa de la Pikes Peak. Exemplarul va fi pilotat de Rhys Millen și a primit scaune și centuri de competiție, un roll cage, dar și o evacuare Akrapovic. Resursele motorului nu au fost îmbunătățite.
Marti, 20 Martie 2018 | General

Divizia Mulliner oferă o casetă de valori pentru Bentley Bentayga: accesul se realizează pe baza amprentei digitale

Bentley Bentayga poate fi comandat și cu o casetă de valori integrată în tunelul median. Aceasta a fost dezvoltată de divizia Mulliner și poate fi accesată doar pe baza amprentei digitale.
Luni, 05 Martie 2018 | GENEVA 2018

Bentley Bentayga Plug-in Hybrid e aici: 450 CP și 50 de kilometri în regim full-electric

După ce a fost primul SUV dezvoltat vreodată de Bentley, noul Bentayga mai bifează o premieră absolută: devine primul hibrid al gamei mărcii britanice. Bentley Hybrid primește sistemul de propulsie de pe Porsche Panamera E-Hybrid.
Vineri, 19 Ianuarie 2018 | Motorsport

Un Bentley Bentayga W12 va concura în cursa de la Pikes Peak: și România va avea un reprezentat la startul etapei de viteză în coastă

În 24 iunie, un Bentley Bentayga W12 va putea fi admirat pe celebrul traseu de la Pikes Peak. România va fi reprezentată de pilotul Gabriel Ene. Acesta va concura cu un exemplar Honda Civic.
Vineri, 12 Ianuarie 2018 | GENEVA 2018

SUV-ul Bentley Bentayga primește un motor V8 pe benzină: 550 de cai putere și viteză maximă de 290 km/h

Bentley a prezentat noul Bentayga V8. SUV-ul constructorului britanic folosește un motor pe benzină de 4.0 litri care produce 550 de cai putere și 770 Nm.

Tag-uri similare

Bentley, Bentley Bentayga, Bentayga, modele noi Bentley, noutati Bentley, SUV Bentley, EXP 9F
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru