Bentley Continental Flying Spur

Duminica, 13 Mai 2018 | Modele noi

Bentley cu încărcare la priză: noul model Continental Flying Spur este așteptat în 2019 cu aceeași propulsie hibridă de pe Porsche Panamera

Presa britanică anunță că noul model Bentley Continental Flying Spur va folosi aceeași propulsie hibridă de pe Porsche Panamera 4 E-Hybrid. Astfel, primul Flying Spur cu încărcare la priză ar urma să fie lansat în 2019, alături de un ansamblu ce oferă un total de 462 de cai putere.
Miercuri, 06 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: Bentley Continental Flying Spur și-a primit oaspeții pe locurile din spate.

Bentley a adus la Geneva noul Continental Flying Spur. Nu s-a mers pe nimic spectaculos pentru că modelul în sine a fost de admirat. Jurnaliștii au găsit un stand aerisit și extrem de bine gândit.
Miercuri, 20 Februarie 2013 | GENEVA 2013

Bentley Continental Flying Spur - galerie foto şi detalii complete

Bentley a publicat astăzi primele imagini şi informaţii oficiale ale noului Continental Flying Spur. Modelul vine cu un look complet nou, cu un interior revizuit şi un motor mai puternic.
Marti, 19 Februarie 2013 | GENEVA 2013

Bentley Continental Flying Spur - primele imagini ale noului model

Bentley pregăteşte premiera mondială a noului Continental Flying Spur în cadrul Salonului Auto de la Geneva, luna viitoare. Designul limuzinei a fost dezvăluit însă de o serie de fotografii regăsite în mapa de presă oficială.
Luni, 04 Februarie 2013 | GENEVA 2013

Bentley Continental Flying Spur, primul teaser

Bentley a prezentat prima imagine teaser a noii generaţii Continental Flying Spur. Modelul este aşteptat să debuteze la Salonul Auto de la Geneva.
Vineri, 12 Noiembrie 2010 | Modele noi

Bentley lansează ediţia Series 51 pentru Continental Flying Spur

Bentley a anunţat introducerea unei noi ediţii speciale Series 51 pentru modelul Continental Flying Spur. Odată cu aceasta va fi oferit şi un nou sistem multimedia cu ecran de 8 inch.
Marti, 10 August 2010 | Modele noi

Bentley a creat o ediţie specială a lui Continental pentru Orientul Mijlociu

Pentru că piaţa din Orientul Mijlociu reprezintă 10% din vânzările Bentley, constructorul din Crewe a realizat o ediţie specială a lui Continental, care va fi construită în doar 50 de exemplare şi se numeşte Flying Spur Arabia.

Tag-uri similare

Bentley, Continental, modele noi Bentley, Bentley Continental, Flying Spur, Bentley Continental Flying Spur, Orientul Mijlociu, serie limitata, Bentley Continental Flying Spur Arabia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru