Bentley Continental GT

Marti, 22 August 2023 | Modele noi

"Tort" aniversar de 20 de ani pentru Bentley Continental GT: un nou exemplar unicat

Bentley a dezvăluit oficial un exemplar special și unicat al lui Continental GT. Exemplarul poartă o vopsea specială exclusivă, iar acesta a fost creat pentru a marca 20 de ani de la debutul grand tourer-ului de lux.
Joi, 20 August 2020 | Industrie

Bentley a început producția seriei limitate Continental GT Pikes Peak: cele 15 exemplare au fost deja vândute

Bentley a demarat producția pentru ediția specială Continental GT Pikes Peak la uzina din Crewe și anunță că toate cele 15 exemplare au fost deja vândute.
Luni, 03 Februarie 2020 | Modele noi

Bentley Continental GT Ice Race: versiunea unicat are roll cage și o gardă la sol mai mare

Bentley a prezentat ediția unicat Continental GT Ice Race. Britanicii au pregătit un roll cage complet, scaune și centuri de competiție și o gardă la sol mai mare. Modelul a fost admirat în premieră în cadrul GP Ice Race din Austria.
Marti, 03 Decembrie 2019 | Modele noi

Bentley lansează o ediție specială Continental GT pentru a celebra recordul de la Pikes Peak: britanicii vor produce doar 15 exemplare

În luna iulie, Bentley Continental GT a devenit cel mai rapid model de serie de la Pikes Peak. Pentru a sărbători acest moment, oficialii britanici propun o ediție specială Continental GT care va fi dezvoltată în doar 15 unități.
Luni, 01 Iulie 2019 | Industrie

Cea mai rapidă mașină de serie pe Pikes Peak: Bentley Continental GT a parcurs celebra urcare în 10 minute și 18 secunde și a doborât vechiul record cu 8 secunde

Bentley Continental GT a devenit cea mai rapidă mașină de serie pe traseul Pikes Peak, după ce a parcurs celebra urcare în 10 minute și 18 secunde, cu 8 secunde mai rapid decât vechiul record. În urmă cu un an, Bentley obținea și recordul pentru cel mai rapid SUV de serie cu ajutorul lui Bentayga.
Luni, 10 Iunie 2019 | General

Primele imagini cu viitorul Bentley Continental GT care va concura în cursa de la Pikes Peak: britanicii vor să stabilească un record pentru mașinile de serie

Anul acesta, Bentley va concura în cadrul cursei de la Pikes Peak alături de un exemplar Continental GT. Modelul nu a suferit modificări importante, britanicii având ca scop stabilirea unui record pentru mașinile de serie.
Miercuri, 08 Mai 2019 | Modele noi

Bentley prezintă unicatul Continental GT Cabrio Bavaria Edition: exemplarul pregătit de divizia Mulliner a fost inspirat de landul german

Bentley a prezentat versiunea specială Continental GT Cabrio Bavaria Edition by Mulliner. Britanicii vor asambla un singur exemplar, acesta urmând să fie expus în cadrul showroom-ului din Munchen.
Marti, 26 Martie 2019 | General

Un Bentley Continental GT va concura în cursa de la Pikes Peak: britanicii vor să stabilească un record pentru mașinile de serie

Bentley a anunțat că anul acesta va participa în cadrul cursei de viteză în coastă de la Pikes Peak alături de un Continental GT. Modelul va fi pilotat de Rhys Millen, cel care în 2018 stabilea un record pentru SUV-urile de serie la Pikeas Peak alături de Bentayga.
Marti, 19 Martie 2019 | Modele noi

Bentley prezintă noile Continental GT V8 și Continental GT V8 Cabrio: 550 de cai putere și 770 Nm

Bentley a publicat primele imagini și detalii referitoare la noile Continetal GT V8 și Continental GT V8 Cabrio. Ambele versiuni sunt echipate cu motorul V8 de 4.0 litri cu 550 CP și 770 Nm. Coupe-ul accelerează de la 0 la 100 km/h în 4.0 secunde, în timp ce versiunea cu plafon retractabil este mai lentă cu 0.1 secunde.
Marti, 05 Martie 2019 | GENEVA 2019

Bentley a prezentat ediția limitată Continental GT Number 9 by Mulliner: versiunea inspirată de legendarul Bentley Blower va fi produsă în doar 100 de unități

Bentley a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Continental GT Number 9 by Mulliner. Ediția specială va fi produsă în doar 100 de unități și marchează centenarul producătorului britanic.
Luni, 09 Iulie 2018 | General

Premieră pentru publicul din Europa: Bentley Bentayga Pikes Peak va putea fi admirat în cadrul Goodwood Festival of Speed

Bentley Bentayga a devenit cel mai rapid SUV de serie care a concurat la Pikes Peak, iar exemplarul care a reușit această performanță va putea fi admirat de publicul aflat la Goodwood Festival of Speed. În cadrul evenimentului, producătorul britanic expune și noile Continental GT și Continental GT3.
Miercuri, 28 Februarie 2018 | GENEVA 2018

Bentley anunță o surpriză pentru martie: britanicii vor lansa un nou model la Geneva

Bentley a dezvăluit că va prezenta la Geneva un nou model, despre care nu a oferit însă niciun fel de informații suplimentare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 06 Decembrie 2017 | Intern

Bentley Continental GT a fost lansat în România: prețul pornește de la 203.000 de euro cu TVA

Bentley a lansat noua generație Continental GT și în România. Modelul constructorului britanic are un preț de pornire de peste 203.000 de euro cu TVA și promite 635 de cai putere și 3.7 secunde pentru 0-100 km/h.
Vineri, 10 Noiembrie 2017 | Modele noi

Bentley prezintă noul Continental GT3: are un V8 de peste 550 de cai și este mai ușor cu aproape o tonă față de versiunea de stradă

Bentley a publicat primele imagini cu noul Continental GT3. Modelul dedicat circuitelor oferă peste 550 de cai putere și are o masă de circa 1.300 de kilograme.
Miercuri, 20 Septembrie 2017 | General

Ce se asortează cu noul Continental GT? Un ceas Bentley GT Dark Sapphire Edition produs în doar 500 de exemplare

Breitling și Bentley au lansat un ceas dedicat noului Continental GT. Denumit Bentley GT Dark Sapphire Edition, produsul va fi asamblat în doar 500 de exemplare.
Miercuri, 13 Septembrie 2017 | FRANKFURT 2017

Noul Bentley Continental GT: motor turbo de 6.0 litri și 635 de cai putere și cutie de viteze cu dublu ambreiaj cu 8 trepte (UPDATE FOTO)

Noua generație Bentley Continental GT vine cu câteva noutăți interesante la design, iar motorul twin-turbo W12 de 6.0 litri furnizează 635 de cai putere și este cuplat la o cutie de viteze automată cu dublu ambreiaj cu 8 trepte.
Joi, 27 Iulie 2017 | Modele noi

Cântec de lebădă: Bentley lansează o nouă ediție specială pentru Continental GT

Bentley se pregătește să-l scoată din scenă pe actualul Continental, iar acest lucru este marcat de lansarea unei noi ediții speciale.
Miercuri, 04 Ianuarie 2017 | Modele noi

Început de an în forță: Bentley anunță lansarea ”celui mai puternic model construit la Crewe”

Bentley a publicat un teaser video care anunță debutul celui mai extrem model al său. Acesta ar putea fi un Continental GT în versiune de adio.
Miercuri, 02 Noiembrie 2016 | General

Una dintre mașinile exotice pe care le-a deținut Cristiano Ronaldo e scoasă la licitație: aproape 70.000 de euro pentru un Bentley Continental GT Speed

O casă de licitație din Anglia scoate la vânzare una dintre mașinile exotice pe care Cristiano Ronaldo le-a condus când juca pentru Manchester United. Este vorba despre un Bentey Continental GT Speed.
Joi, 14 Iulie 2016 | Tehnologie

Fanii Audi răsuflă uşuraţi: noul motor V8 biturbo dezvoltat de Porsche va fi folosit şi de Audi şi Bentley

Audi va renunţa la dezvoltarea propriului motor V8, însă îl va împrumuta pe cel lansat recent de colegii de grup de la Porsche, la fel cum vor face şi colegii de la Bentley.

Tag-uri similare

Bentley Continental GT, Vorsteiner, kit, Bentley Continental Supersports, Bentley hibrid, americani, Bentley pe bio-etanol, BR-9, viitorul Continental GT
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru