Bentley electric

Marti, 19 Martie | Masini electrice si hibride

Bentley amână lansarea primului său model electric din cauza problemelor software

Bentley a anunțat că amână lansarea primului său model electric. Astfel, acesta va fi lansat acum în 2026. Totodată, marca de lux se va concentra mai mult pe modele hibride.
Marti, 12 Aprilie 2022 | Industrie

Bentley Mulsanne va renaște sub forma unui GT electric de lux

Bentley va readuce la viață modelul Mulsanne sub forma unui GT electric de lux. Viitorul model va fi lansat până la sfârșitul deceniului curent și va fi printre primele modele electrice ale mărcii britanice.
Vineri, 28 Ianuarie 2022 | Industrie

Bentley va lansa 5 modele pur electrice în 5 ani. Revoluția începe în 2025.

Constructorul britanic de mașini de lux a dezvăluit planul său de a lansa nu mai puțin de 5 modele electrice în 5 ani. Totul va începe în 2025.
Miercuri, 26 Ianuarie 2022 | Industrie

Bentley: Primul model pur electric al companiei intră în producție în 2025

Constructorul britanic anunță că primul model cu zero emisii al companiei va intra în producție în 2025. Până la finalul deceniului, Bentley intenționează să devină o marcă pur electrică.
Marti, 04 Mai 2021 | Masini electrice si hibride

Primul Bentley electric debutează în 2025. Ar putea fi un SUV dezvoltat pe arhitectura Artemis a Grupului Volkswagen

Șeful Bentley a vorbit, într-un interviu recent, despre viitorul companiei pe care o conduce. Printre altele, oficialul a mai spus că primul vehicul electric al companiei va fi dezvoltat pe arhitectura Artemis a Grupului Volkswagen.
Vineri, 06 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Bentley vrea să vândă doar mașini electrice după 2030: britanicii vor lansa doi hibrizi plug-in în 2021 și primul model electric în 2025

Bentley a anunțat că vrea să vândă doar mașini electrice după anul 2030. În primă fază, britanicii vor să vândă doar hibrizi plug-in începând din 2026. Constructorul va lansa două modele PHEV în 2021 și primul său model electric în 2025.
Miercuri, 05 August 2020 | Masini electrice si hibride

Proiect pe trei ani: Bentley vrea să dezvolte un motor revoluționar pentru primul său model 100% electric

Bentley a început un proiect de cercetare pe următorii trei ani, scopul fiind dezvoltarea și prezentarea unui motor electric revoluționar. Viitorul motor va fi utilizat pe primul model 100% electric de la Bentley, a cărui lansare este programată cel târziu în 2026.
Marti, 17 Martie 2020 | Masini electrice si hibride

Bentley anunță că primul său model electric va avea un design “curajos”: lansare programată până în 2025

Bentley a început să lucreze la mai multe variante de design pentru primul său model electric, lansarea urmând să aibă loc în jurul anului 2025. Britanicii spun că viitorul vehicul electric trebuie să aibă un design “curajos”, nu doar să copieze un model din gama actuală.
Vineri, 06 Martie 2020 | Masini electrice si hibride

Primul model electric Bentley va fi lansat până în 2026: "Nu vrem să lansăm un model mic, vrem să construim un Bentley adevărat"

Adrian Hallmark, CEO-ul Bentley, anunță că primul model electric al companiei va fi lansat la jumătatea acestui deceniu. Britanicii așteaptă baterii mai ieftine și capabile să ofere performanțe mult îmbunătățite față de cele din actuala ofertă.
Joi, 02 Ianuarie 2020 | Masini electrice si hibride

Bentley: "Primul nostru model 100% electric vine cel mai devreme în 2025"

Primul model electric Bentley va fi unul de sine stătător, va purta un nume diferit și va utiliza, cel mai probabil, baterii solid-state cu 30% mai ușoare decât echivalentul Litiu-Ion. Mașina este programată cel mai devreme pentru 2025.
Joi, 11 Iulie 2019 | Concepte

Bentley prezintă conceptul electric EXP 100 GT: autonomie de 700 de kilometri, viteză maximă de 300 km/h și cuplu de 1.500 Nm

Bentley își celebrează centenarul prin lansarea conceptului electric EXP 100 GT. Conceptul promite o autonomie de până la 700 de kilometri, iar cele 4 motoare electrice asigură un cuplu de 1.500 Nm și o viteză maximă de 300 km/h. Bentley susține că bateria lui EXP 100 GT se încarcă la 80% din capacitate în 15 minute.
Luni, 08 Iulie 2019 | Masini electrice si hibride

Bentley se “grăbește” să lanseze un model electric: “Există cerere din partea clienților, dar tehnologia actuală nu are credibilitate”

Șeful Bentley a declarat că se “grăbește” să lanseze un model electric, însă susține că tehnologia actuală încă nu are credibilitate. Potrivit lui Adrian Hallmark, această “tehnologie credibilă” nu va exista până în 2025.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 19 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride

Bentley va lansa primul model electric până în 2025: toate modelele constructorului vor avea versiuni hibride până în 2023

Bentley susține că primul său model 100% electric va fi lansat cel târziu în 2025. În plus, britanicii pregătesc versiuni hibride pentru toate modelele, până în 2023.
Vineri, 08 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Bentley nu crede în viitorul electricelor pe baterii și caută alte soluții: “Tehnologia celulelor de hidrogen ar putea să devină o variantă practică”

Tehnologia actuală a bateriilor îi descurajează pe oficialii Bentley să lanseze un model electric în perioada următoare, deși acest lucru nu a fost exclus definitiv. Constructorul caută alte soluții pentru viitorul mai mult sau mai puțin îndepărtat și spune că tehnologia fuel-cell ar putea să devină o variantă practică.
Marti, 28 Februarie 2017 | Modele noi

Șeful Bentley anunță că Bentayga nu va fi singurul SUV din gamă. Urmează un crossover care ar putea fi electric

Bentley nu se va rezuma doar la Bentayga. Constructorul englez are potențial pentru a lansa încă un SUV, mai mic decât Bentayga, capabil să ofere rulare pur electrică.

Tag-uri similare

Bentley, Bentley Bentayga, Bentley SUV, bentley electric, Wolfgang Durheimer, Bentley crossover, Rolf Frech
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru