Benzinarie

Vineri, 26 Mai 2017 | Intern

Rompetrol deschide prima benzinărie cu stație de încărcare pentru mașini electrice. Rețeaua va avea 8 stații în 2017

Rompetrol a inaugurat pe Șoseaua Chitila din București prima benzinărie care include stație de încărcare rapidă pentru mașini electrice. Până la sfârșitul anului vor mai apărea 7 astfel de puncte de încărcare.
Vineri, 13 Ianuarie 2017 | Intern

Prima benzinărie din România cu staţie de încărcare pentru maşini electrice: preţul este de 1 leu/kWh, un plin costă câteva zeci de lei

OMV Petrom şi Electrica au inaugurat prima staţie de încărcare pentru maşini electrice disponibilă în cadrul unei benzinării. Preţul încărcării este de 1 leu kW/h, astfel că un plin de energie costă câteva zeci de lei.
Miercuri, 10 August 2016 | O lume nebuna

Dezastru împiedicat: un polițist american e erou în Statele Unite după ce a îndepărtat o mașină în flăcări dintr-o benzinărie

Polițiștii din Statele Unite reușesc să iasă în evidență nu doar prin strictețe și aplicarea legii, ci și prin modul în care înțeleg să intervină în situații limită. David Dess, polițist într-un oraș din Georgia, SUA, a împiedicat o explozie printr-un gest care-l putea costa viața.
Duminica, 24 Ianuarie 2016 | O lume nebuna

Un bărbat și-a uitat soția în benzinărie și a realizat lipsa ei după 100 de kilometri

Un cuplu din Argentina a trecut prin momente grele după ce capul familiei și-a uitat soția într-o benzinărie.
Vineri, 28 Iunie 2013 | Intern

Gazprom a inaugurat oficial lanţul său de staţii de alimentare din România

Grupul petrolier NIS, subsidiară Gazprom, a deschis un lanţ de staţii de alimentare cu carburant în România. Toate staţiile poartă sigla Gazprom, iar reţeau se va extinde la 50 de unităţi până la sfârşitul anului.
Miercuri, 01 Iunie 2011 | General

Modă nouă în Franţa: benzinăriile low cost vin cu preţuri mai mici cu 5-10%

Total, cea mai mare reţea de benzinării din Franţa, va schimba profilul unor staţii de realimentare. După ce se va reduce personalul, preţurile la pompă vor fi cu 10 cenţi mai mici.
Sambata, 04 Aprilie 2009 | Video

VIDEO: Autoincediere accidentala intr-o benzinarie

De 1 aprilie un tanar american a incercat sa ii faca o farsa unui prieten care alimenta la o benzinarie. Din pacate pentru cei doi, gluma a scapat de sub control si a izbucnit un incendiu.
Marti, 13 Ianuarie 2009 | Video

VIDEO: Tragedie la o benzinarie din SUA :)

The Onion, o cunoscuta publicatie de stiri ironice din SUA, relateaza tragedia din jurul unei explozii inventate la o benzinarie: s-au pierdut mii de litri de combustibil!

Tag-uri similare

accident, benzinarie, The Onion
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru