Biciclete electrice

Luni, 06 Mai 2019 | Intern

Uber își va extinde gama de servicii în România: "Vom include opțiuni pentru închirierea de mașini, biciclete și trotinete"

Serviciul de ride-hailing Uber a dezvăluit că va introduce în aplicație opțiuni pentru închirierea de mașini, biciclete și trotinete prin care va deveni un "Amazon al mobilității urbane".
Duminica, 11 Noiembrie 2018 | General

Paris va lansa un serviciu de închiriere cu 10.000 de biciclete electrice: prețul este de 40 de euro pe lună

Paris va lansa în septembrie 2019 un serviciu de închiriere cu o flotă de 10.000 de biciclete electrice pentru a reduce poluarea și traficul. Chiria lunară va fi de 40 de euro.
Joi, 23 Noiembrie 2017 | Industrie

Soluția BMW la problema traficului: drumuri suspendate doar pentru biciclete electrice

Grupul BMW propune construcția de drumuri suspendate doar pentru bicicletele electrice, ca soluție la problema traficului din orașe.
Marti, 10 Martie 2015 | Feature

Cum va arăta traficul în oraşul viitorului? Ford propune biciclete electrice şi maşini autonome

Bicicletele electrice şi maşinile autonome sunt vehiculele despre care Ford consideră că vor rezolva în bună măsură problemele de trafic din marile oraşe ale lumii în următorii cinci ani.
Luni, 02 Martie 2015 | GENEVA 2015

Ford mizează în 2015 pe tehnologie: Focus Electric, două biciclete pe baterii şi aplicaţii de smartphone dedicate acestora

Noul Ford Focus Electric are o autonomie de până la 150 de kilometri şi permite şoferului să gestioneze încărcarea acumulatorului cu aplicaţia MyFord Mobile pentru smartphone-uri. Constructorul american a lansat şi două prototipuri de biciclete electrice cu funcţii inteligente.
Miercuri, 21 Mai 2014 | Intern

Bosch îşi extinde activitatea în România: 700 de noi angajaţi până la sfârşitul anului

Bosch, furnizorul de componente auto care aniversează 20 de ani de activitate în România, spune că îşi va extinde afacerea în 2014 şi se bazează pe industria auto pentru a-şi creşte profitul.

Tag-uri similare

Mercedes-Benz, Daimler, Bosch, biciclete electrice, eCall, fabrica Bosch, piese Bosch, fabrici Bosch, apel de urgenta, apel de urgenta Europa
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru